Header Ads

Υποδοχή του 2019 στον Ι.Ναό Αποστόλου Παύλου, στην Κόρινθο - ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ 01-01-2019


Την Τρίτη, Πρωτοχρονιά και Ανατολή της 1ης του νέου έτους 2019, στο Μητροπολιτικό Ι. Ιερό Ναό του Αποστόλου Παύλου Κορίνθου, εψάλει η Θεία Λειτουργία Χοροστατούντος
του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη κ. Διονυσίου, μετά την οποίαν ετέλεσε την επίσημη Δοξολογία για την είσοδο του Νέου Πολιτικού Έτους 2019. Στην εκδήλωση παρέστησαν, κατά το έθιμο, εκπρόσωποι των Δικαστικών, Στρατιωτικών και Πολιτικών Αρχών της Κορινθίας, φορέων καθώς και πλήθους Πιστών του Λαού.
Μετά το πέρας της δοξολογίας ο Αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας Πελοπίδας Καλλίρης
δέχθηκε τις Πολιτικές και Στρατιωτικές αρχές του Νομού, εκπροσώπους κοινωνικών ομάδων και φορέων και τους πολίτες στα Γραφεία της Π.Ε. Κορινθίας για την ανταλλαγή ευχών για το Νέο Έτος,αλλά και για την εθιμοτυπική κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας .
Μετά το τέλος της επίσημης δοξολογία,για την είσοδο του Νέου Πολιτικού Έτους 2019, επίσης στο Μητροπολιτικό Ναό Αποστόλου Παύλου, και την επίσκεψη στην Περιφερειακή Ενότητα Κορινθίας ο Δήμαρχος Κορινθίων Αλέξανδρος Πνευματικός δέχθηκε και αντάλλαξε ευχές, με τις Πολιτικές & Στρατιωτικές Αρχές, τους Φορείς, εκπροσώπους συλλόγων και τους δημότες, στο Δημαρχείο Κορίνθου.
Οι κάτοικοι του Νομού μας γενικότερα, αυτή την εναλλαγή των ετών 2018 προς το 2019, την πέρασαν με ό,τι έχουν απομείνει στο οικογενειακό βαλάντιο μετά τις οικονομικές αφαιμάξεις των Μνημονίων που επέβαλαν οι αχυράνθωποι της Τρόϊκα με μίαν ελπίδα στην καρδιά. Να φύγουν, να φύγουν από το προσκήνιο οι βουλευτές όλων των κομμάτων, που αποτελούν την 5η φάλαγγα σε βάρος των υπολοίπων Ελλήνων και της Πατρίδας γενικότερα. Αυτό άλλωστε δείχνουν και όλες οι δημοσκοπήσεις Το έτος 2019 να είναι έτος πραγματικής Αλλαγής, που η κατάστασή της να μην έχει σχέση με το παρελθόν της εικονικής πραγματικότητας της διαφθοράς, των σκανδάλων και της Εθνικής υποτέλειας. 

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΕΛΛΑΔΑ!...

Δεν υπάρχουν σχόλια