Header Ads

ΜΕ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ : Ο κάλπικος “Αριστερισμός του ΣΥΡΙΖΑ, εθνικά επικίνδυνος…”



Αποτελεί κοινό μυστικό πλέον, ότι οι Βουλευτικές εκλογές ποδηγετούνται και οι Κυβερνήσεις, που αναλαμβάνουν την εξουσία έχουν περάσει από το “γνωστό άγνωστο” Διευθυντήριο για κάθε χώρα. Φυσικά οι πολίτες – ψηφοφόροι, μπορούν ελεύθερα να ονειρεύονται ότι με την ψήφο τους εξελέγη το κόμμα και η Κυβέρνηση της αρεσκείας τους. Κατά μία άποψη ίσως να μην έχουν άδικο να σκέφτονται κατ΄ αυτόν τον τρόπο. Απαιτείται σκέψη, γνώση και διεισδυτική ικανότητα στα πολιτικά και οικονομικά γεγονότα, που προηγήθηκαν των εκλογών, για να διαπιστώσει κανείς πως η διαμόρφωση της πρόθεσης ψήφου είναι χειραγωγήσιμη. Που να σκεφτεί ο καθένας ότι υπάρχουν σχέδια “Αποσταθεροποίησης Κυβερνήσεων”, Επικοινωνιακές μέθοδοι προώθησης ηγετικών προσώπων και κομμάτων, αλλά και ποίο ρόλο διαδραματίζουν τα “Συστημικά ΜΜΕ” ή οι εταιρείες δημοσκοπήσεων και τόσα άλλα.
Αν γυρίσουμε λίγα χρόνια πίσω θα διαπιστώσουμε πως σχεδόν όλα τα κόμματα εξουσίας, στις πρώτες ημέρες ανάληψης καθηκόντων, ανακοινώνουν τα πρώτα μέτρα που θα λάβουν, τα πρώτα νομοσχέδια, τα οποία θα φέρουν προς ψήφιση στη βουλή. Υπενθυμίζουμε το χεράκι που έβαλε ο Α. Παπανδρέου στην Παιδεία με τις ποδιές και τον συνδικαλισμό στα σχολεία, την κατάργηση του Νόμου “Περί μοιχείας” και τον Πολιτικό γάμο. Στα υπόψη και στη συνέχεια ήλθε ο Κ.Σημίτης να νομοθετήσει με το “Λόχο” των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ την αφαίρεση του θρησκεύματος από τις ταυτότητες, την ιθαγένεια στους Λαθρομετανάστες , την αποδοχή της Συνθήκης Σένγκεν και των Συνθηκών Δουβλίνο.
Ακολούθησαν οι πρώτες ημέρες του Αντ. Σαμαρά, ο οποίος από Αντιμνημονιακός μας βγήκε ξαφνικά εκόν άκων Μνημονιακός, ενώ ο επελθών Γ. Παπανδρέου, με το πρώτο φτάρνισμα Χρηματιστηριακού Ομίλου των ΗΠΑ παρέδωσε την Ελλάδα και τα κυριαρχικά της δικαιώματα στην Τρόϊκα με τα γνωστά καταστρεπτικά αποτελέσματα. Ο προηγηθείς Κ. Καραμανλής, ήταν ο μοναδικός Πρωθυπουργός που τόλμησε να πει Ελληνικότατα ΟΧΙ και δοκίμασε την πίκρα της μεγάλης “Μαύρης Επιχείρησης Αποσταθεροποίησης της Χώρας”
Το ερώτημα μετά τις προηγούμενες Βουλευτικές εκλογές για κάθε σκεπτόμενο Έλληνα ήταν, τι θα παρουσίαζε η δικομματική Κυβέρηση ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝ.ΕΛ.; Οι πρώτες Νομοθετικές ρυθμίσεις έχουν ήδη τεθεί επί τάπητος και ήταν ενδεικτικές.Ακόμα περισσότερο Μνημόνιο, φουλ η κάρτα του πολίτη στο Τραπεζικό Σύστημα, η Παιδεία με το Θρήσκευμα και την Ιστορία, το Μακεδονικό, η υποθήκευση της δημόσιας περιουσίας για 99 χρόνια, η εκποίηση Αρχαιολογικών Μνημείων, η Ομοφυλοφιλία και πάει λέγοντας Μπορεί κανείς να βγάλει τα συμπεράσματά του.
Καλείται η παρά φύσιν ασέλγεια ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝ.ΕΛ. με πρωτεργάτη τον «αριστερό» ΣΥΡΙΖΑ, τον «υπέρμαχο» των «ανθρωπίνων δικαιωμάτων», να επιβάλει την «Κάρτα του Πολίτη» με κοινωνικό προσωπείο, που καταργεί όχι απλώς κάθε «ανθρώπινο δικαίωμα», αλλά την ίδια την ύπαρξη του Ανθρώπου… Οι «αριστεροί» προτίθενται να θεσμοθετήσουν μια ρουφιανιά ασύλληπτης, αποτρόπαιης και θηριώδους καπιταλιστικής κακουργίας και να ξεπουλήσει, όσο είναι στην εξουσία τη Μακεδονία στους Σλάβους. Ο εφιάλτης του Όργουελ ωχριά μπροστά σε αυτήν τη μακάβρια κακουργία της δήθεν “Λαϊκής” Κυβέρνησης. Ο Άνθρωπος χάνει την ανθρωπιά του και μετατρέπεται σε ηλεκτρονικό σύμβολο!.. Οι νέοι μας προς τιμήν τους σέρνουν τον χορό της αντίστασης στα άνομα σχέδιά τους!...
Ο «Κορίνθιος»

Δεν υπάρχουν σχόλια