Header Ads

ΕΠΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ - Α΄κατηγορία – 12η Αγωνιστική / ΚΟΡΙΝΘΟΣ 06 - ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΤΡΙΟΥ : 6-0 / Από δύο γκολ οι σκόρερς Τζανέτος, Μυριώτης και Καμπιώτης με ομαδική προσπάθεια…


΄Ανετη επικράτηση πέτυχαν οι πρωτοπόροι του πρωταθλήματος της Α΄κατηγορίας της ΕΠΣΚορινθίας στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Κορίνθου επί της Θύελλας Πετρίου Νεμέας.με ευρύ σκορ 6-0. Έτσι ο ΑΣ Κόρινθος 06 επέστρεψε στις νίκες μετά την εκτός έδρας ισοπαλία στο Κιάτο κόντρα στον Πέλοπα την προηγούμενη αγωνιστική 1-1 και συνεχίζει να καλπάζει για την κατάκτηση του πρωταθλήματος . 
Αυτή τη φορά οι γηπεδούχοι πιο φρέσκοι και πιο άνετοι πήραν την νίκη και το τρίποντο που τους διατηρεί στη πρώτη θέση της βαθμολογίας έχοντας τρεις βαθμούς διαφορά από τον ΠΑΟ Λουτράκι, που πήρε το ντέρμπι στο Θώδειο με τον ΑΟ Ζευγολατού 1-0. Μεγάλοι πρωταγωνιστές οι σκόρερς του αγώνα Τζανέτος (22’ - 84’ ), Μυριώτης (42’ - 56’) και Καμπιώτης (30’-80’) , που σημείωσαν από δύο γκολ ο καθένας, ύστερα από υπέροχη ομαδική συνεργασία με άλλους συμπαίκτες, ενώ στο 83’ ο Πέτρος Δημητριάδης με φοβερό σουτ τράνταξε τη συμβολή των δοκών του Μπέζα. Σουτ - φάουλ στο κάθετο δοκάρι του τερματοφύλακα της Θύελλας είχε μόλις στο 5’ και ο Βασίλης Φίλης. 
Ο αγώνας αυτός δεν αντέχει περαιτέρω κριτικής, αφού οι φιλοξενούμενοι κατέφυγαν πολλές φορές σε σκληρό παιγνίδι προκειμένου να αποφύγουν την συντριβή, που εν τέλει δεν απέφυγαν κόντρα σε μια ομάδα ποιοτική, που αγωνίζεται για την ποιοτική αναβάθμιση του τοπικού ποδοσφαίρου, για το θέαμα, αλλά και για την υλοποίηση των στόχων της, που είναι το νταμπλ, δηλαδή πρωτάθλημα και κύπελλο. Με το παιχνίδι αυτό ο ΑΣ Κόρινθος ο6 φαίνεται ότι ξαναβρίσκει τον εαυτόν του στην αξιοποίηση της υπεροχής και κατοχής της μπάλας, που φέρνει μεγάλη αποτελεσματικότητα στο σκορ. 

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ : Σημειώνουμε την αποβολή του Μητράκου στο 70’ με απευθείας κόκκινη για χτύπημα στον Μαγγίνα και επιμονή σε εριστική αντιαθλητική συμπεριφορά. Σωστή η αποβολή από τον διαιτητή Μπεκιάρη , ο οποίος είχε καλή διαιτησία, όπως και οι βοηθοί του Γεωργίου και Σαχίνης.

 ΚΟΡΙΝΘΟΣ 06 : Σκούρτης, Γκουριώτης, Φίλης, Μαγγίνας, Τριμπόνιας, Μαυρέλης, (46’ Κοτόβ ), Κάπλατζης (67’ Τσατσόπουλος ), Μυριώτης (54’ Δημητριάδης ), Τζανέτος Καμπιώτης, Βασιλαρής. 

ΘΥΕΛΛΑ : Μπέζας, Σιώτος, Κασκαντάμης, Πανάγου, Πέζος, Χουσελάς, Μπακασέτας, Μητράκος, Σαρρής, Κοσμάς, Π α π α γ ε ω ρ γ ό π ο υ λ ο ς . ΕΠΑΙΞΑΝ ΚΑΙ ΟΙ :Πασσιάς, Μάρκου, Κόρακας, Ραχανιώτης… 

*** Την επόμενη αγωνιστική ο ΑΣ Κόρινθος 06 αγωνίζεται στο Ξυλόκαστρο με τον Πανκαμαριακό…

Δεν υπάρχουν σχόλια