Header Ads

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ – 7ος Όμιλος – 12η αγωνιστική / ΠΑΣ Κόρινθος – Άγιοι Ανάργυροι : 0-0


Οι φίλαθλοι που παρακολού­θησαν τον αγώνα της Κυρια­κής στο γήπεδο της Ιωνίας στην Κόρινθο, είχαν την ευ­καιρία να δουν έναν αγώνα που τα είχε όλα εκτός από το σκοράρισμα. Οι δύο ομά­δες του 7ου Ομίλου, που α­γωνίστηκαν για την τελευ­ταία αγωνιστική της Γ΄ Εθνι­κής κατηγορία μοιράστηκαν τους δύο βαθμούς, αφού εί­χαμε ΠΑΣ Κόρινθος – Αγιοι Ανάργυροι 0-0 
Μπορεί ο ΠΑΣ Κόρινθος και οι Άγιοι Ανάργυροι να έμει­ναν στο 0-0, αλλά ο αγώνας είχε πολύ ενδιαφέρον μέχρι το τελικό σφύριγμα του δι­αιτητή Σπύρου Λιάρου (Λα­κωνίας). Ήταν ένα παιχνίδι με πάθος και δύναμη, με τις ομάδες να έχουν τον πρώτο λόγο η κάθε μια από ένα η­μίχρονο. Ακόμη και σ΄ αυτόν τον τομέα μοιράστηκαν και την υπεροχή . 
Οι γηπεδούχοι, παρά τις ελ­λείψεις Λουτριώτη Γάλα, έ­δειξαν αγωνιστικότητα και μεγάλη διάθεση κυρίως στο πρώτο μέρος του αγώνα. Κυνήγησαν τη μπάλα και θα μπορούσαν να φτάσουν στο άνοιγμα του σκορ, αλλά και στη νίκη, εάν ο Βασίλης Μα­ναριώτης δεν είχε την ατυ­χία στην τελική φάση, ενώ είναι έμπειρος και αποτε­λεσματικός. Απλώς δεν ή­ταν τυχερός, στις δύο πολύ μεγάλες ευκαιρίες της Κο­ρίνθου και του αγώνα γενι­κότερα.. Η πρώτη περίπτω­ση έγινε στο 50ο λεπτό ό­ταν κοντινό δυνατό σουτ α­πέκρουσε ο τερματοφύλα­κα Χανιώτη) και η δεύτερη στο 84ο λεπτό όταν απέ­τυχε να πλασάρει σε τετ-α- τετ με τον τερματοφύλακα, μιας και υπήρξε την ύστατη στιγμή παρέμβαση του Με­ταλινού. Συμβαίνουν αυτά σε όλους. 
Μεγάλη ευκαιρία έχασαν και οι φιλοξενούμενοι στο 90ο λεπτό, με τον Νταουντά­ι, που πλάσαρε άουτ από ε­πίκαιρη θέση για γκολ, αλλά απέτυχε. 
Γενικά μπορούμε να πούμε ότι κυρίαρχο ρόλο έπαιξαν οι αμυντικές γραμμές των ομάδων. Όσον αφορά τη Μπάρτσα, έδειξε τις δυνα­τότητες που έχει όταν στο Β΄ ημίχρονο έστρωσαν οι φι­λοξενούμενοι τη μπάλα κά­τω και έπαιζαν χαμηλό παι­χνίδι, οι αμυντικοί εκμηδέ­νιζαν κάθε επικίνδυνη προ­σπάθεια των αντιπάλων. Ή­ταν ένα μεγάλο χρονικό δι­άστημα, που - δεν γνωρίζω αν είχαν τέτοια εντολή - οι παίκτες της Κορίνθου έδω­σαν το πρόσχημα να κυρι­αρχήσει στη γήπεδο η αντί­παλη ομάδα, οι παίκτες της οποίας έπαιζαν μυαλωμένα και έφταναν με πάσα στην πάσα, εκ του ασφαλούς, στην περιοχή των Κορινθί­ων.. Μόνο η ψυχωμένη και ομαδική αντιμετώπιση των Αγίων Αναργύρων, που κα­τέχουν την Τρίτη θέση στον Όμιλό μας, απομάκρυνε τα χειρότερα, αν και θα μπο­ρούσε με βάση τις χαμένες ευκαιρίες μία εκ των δύο ο­μάδων να ήταν ο τελικός νι­κητής. 
Αξίζει να επισημάνουμε ότι ι Κορίνθιοι, κατά τη διάρκει­α του αγώνα, ζήτησαν τρεις φορές πέναλτι (2 στο α μέ­ρος και μία στην επανάλη­ψη), χωρίς ωστόσο, ο διαι­τητής να συμμεριστεί τις δι­αμαρτυρίες της εξέδρας και τις διακριτικές επίσης των παικτών μας. Ήταν μία αμ­φίρροπη αναμέτρηση. Οι Ά­γιοι Ανάργυροι του Ισίδω­ρου Σταυριανού, είχαν-κατά μεγάλα χρονικά διαστήμα­τα-την κατοχή της μπάλας, όμως, δεν μπόρεσαν να κά­νουν ευκαιρίες, αφού όλη η Κόρινθος, αμύνθηκε, μαζικά, σωστά και έξυπνα, αποφεύ­γοντας λάθη και επιπολαιό­τητες, ακολουθώντας πιθα­νώς τις οδηγίες του προπο­νητή της Γιάννη Βασιλόπου­λου. 

Ο ΠΑΣ, έφτασε τους 12 βαθ­μούς (3 νίκες, 3 ισοπαλί­ες και 5 ήττες), ενώ οι Άγι­οι Ανάργυροι, έχουν 18 βαθ­μούς ( 4 νίκες, 6 ισοπαλίες και 1 μόλις ήττα). 

ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ (Γ. Βασιλό­πουλος) : Ντουντούμης, Παπανικολάου, Καραγιάννης, Λαμπρόπουλος, Βελέτζας, Δόσης (λ.τρ. 70ο Φούρνα­ρης), Ροσιάν (92ο Ντόκο), Σιδέρης, Μαναριώτης, Τορε­ζάνι, Ιορδανίδης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια