Header Ads

Έσκασε η «βόμβα» Ρονάλντο στη Γιουβέντους! - Η «μεταγραφή του αιώνα» είναι γεγονός!


Ρονάλντο: «Γι’ αυτό έφυγα από τη Ρεάλ» 
Σε δήλωση που «ανέβηκε» στην ιστο­σελίδα της Ρεάλ Μαδρίτης ο Κριστιάνο Ρονάλντο εξήγησε τους λόγους για την απόφασή του να πάρει μεταγραφή στη Γιουβέντους. Ο Πορτογάλος τόνισε με­ταξύ άλλων ότι ήθελε μια μεγάλη αλ­λαγή στη ζωή του και γι’ αυτό ζήτησε από την διοίκηση της «βασίλισσας» να κάνει αποδεκτή την πρόταση που έκα­νε η Γιουβέντους. 
Αναλυτικά οι δηλώσεις του: 
«Αυτά τα χρόνια στη Ρεάλ Μαδρίτης και στην πόλη της Μαδρίτης, ήταν πι­θανότατα τα πιο χαρούμενα της ζωής μου. Έχω μόνο αισθήματα τεράστιας ευγνωμοσύνης για το κλαμπ και για την πόλη. Μπορώ μόνο να τους ευχαριστή­σω όλους για την αγάπη και την υπο­στήριξη που εξέλαβα. 
Παρόλα αυτά, νομίζω πως ήρθε ο καιρός να ανοίξω ένα νέο στάδιο στη ζωή μου και για αυτό ζήτησα από το κλαμπ να αποδεχθεί το να με παρα­χωρήσει. Έτσι ένιωσα και ζητώ από ό­λους, ειδικά από τους φιλάθλους μας, να με καταλάβουν. 
Ήταν πραγματικά εννέα υπέρο­χα χρόνια. Ήταν εννέα μοναδικά χρό­νια. Ήταν μια απίστευτη περίοδος για εμένα, γεμάτα από σεβασμό αλλά και σκληρή δουλειά αφού στη Ρεάλ Μα­δρίτης υπάρχουν πάντα υψηλότατες απαιτήσεις. Ξέρω πολύ καλά, πως πο­τέ δεν θα ξεχάσω το πόσο απόλαυσα το ποδόσφαιρο εδώ, με έναν μοναδι­κό τρόπο. 
Είχα φοβερούς συμπαίκτες στο γή­πεδο και στα αποδυτήρια, ένιωσα τη ζεστασιά από ένα απίστευτο κοινό και μαζί κερδίσαμε τρία Champions League στη σειρά και τέσσερα σε πέντε χρόνια. μαζί τους, σε ατομικό επίπεδο, είχα την ικανοποίηση να κερδίσω τέσσερις Χρυ­σές Μπάλες και τρία Χρυσά Παπούτσια. Όλα κατά τη διάρκεια της παρουσίας μου σε αυτό το εξαιρετικό κλαμπ. 
Η Ρεάλ Μαδρίτης κατέκτησε την καρδιά μου, και της οικογένειάς μου, και γι’ αυτό θέλω περισσότερο από ό­λα να σας πω ευχαριστώ. Ευχαριστώ το κλαμπ, τον πρόεδρο, τους συμπαίκτες μου, όλους τους προπονητές, τους για­τρούς, του φυσιοθεραπευτές και τα μέ­λη της ομάδας που έκαναν τα πάντα να δουλέψουν και κανόνιζαν κάθε λεπτο­μέρεια που ήταν σε εκκρεμότητα ακού­ραστα. 
Ευχαριστώ εκ νέου απεριόριστα τους οπαδούς μας και ευχαριστώ το ισπα­νικό ποδόσφαιρο. Στη διάρκεια αυτών των εννέα συναρπαστικών χρόνων, εί­χα μεγάλους παίκτες μπροστά μου. Ό­λοι τους έχουν τον σεβασμό και την α­ναγνώριση από εμένα. 
Είχα μεγάλη αντανάκλαση εδώ αλ­λά ξέρω πως ήρθε η ώρα για έναν νέ­ο κύκλο. Φεύγω, αλλά αυτή η φανέλα, το σήμα και το «Σαντιάγκο Μπερναμπέ­ου» θα συνεχίσω να τα αισθάνονται δι­κά μου, όπου κι αν βρίσκομαι. Σας ευ­χαριστώ όλους και όπως είπα την πρώ­τη φορά που ήρθα στο γήπεδό μας πριν εννέα χρόνια «Hala Madrid»! 

Πηγή: Onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια