Header Ads

Τζανέτος και Λύγκος μένουν στην Κόρινθο...!


O MVP του περσινού πρωταθλήματος της Α’ κα­τηγορίας και ο πρώτος σκόρερ όλων των κατηγορι­ών, ανανέωσαν την συνεργασία τους με την Κόριν­θο 2006. Η διοίκηση της ομάδας είναι στην ευχάρι­στη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνερ­γασίας της με δύο εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές αλ­λά και σπάνιους ανθρώπους. Ο Μανώλης Λύγκος και ο Σάκης Τζανέτος θα είναι και φέτος κοντά μας να ε­νισχύσουν την προσπάθεια της ομάδας και να χαρί­σουν και πάλι μοναδικές στιγμές στους φιλάθλους της Κορινθίας. 
Μετά τον αρχηγό της ομάδας Βασίλη Φίλη η παρα­μονή των δύο σπουδαίων ποδοσφαιριστών ενισχύει την θέληση μανα πρωταγωνιστήσουμε στο νέο πρω­τάθλημα της Α’ κατηγορίας. 
Είχαμε ενημερώσει τους φίλους της ομάδας και τους φιλάθλους της Κορινθίας, ότι οι ποδοσφαιριστές μας νοιώθουν μία οικογένεια και ζήτησαν από την δι­οίκηση να μείνουμε ενωμένοι παρά τις γνωστές αντι­ξοότητες και την πίκρα που άφησε σε όλους η περσι­νή χρονιά. Φίλης-Τζανέτος και Λύγκος είναι η πρώτη τριάδα των ανανεώσεων και θα ακολουθήσουν νέες ανακοινώσεις πολύ σύντομα. Μανώλη και Σάκη σας ευχαριστούμε πολύ. 
Παίκτες και προσωπικότητες σαν και εσάς τιμούν και ανεβάζουν επίπεδο στο Κορινθιακό ποδόσφαιρο.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ 

Δεν υπάρχουν σχόλια