Header Ads

Τιμολέων Πιέτρης : Απαράδεκτη η κατάσταση του παραλιακού μετώπου της Κορίνθου


Η παρέμβαση του Επικεφαλής της Δημοτικής Πα­ράταξης Κόρινθος 2014-2019 Τιμολέοντος Πιέτρη, στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο, αφορούσε την στάσιμη κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει το πα­ραλιακό μέτωπο της Κορίνθου.
Ο κος Πιέτρης ανέφε­ρε: 
Κύριε Δήμαρχε , στην προεκλογική εκστρατεία του 2014 κάνατε σημαί­α σας την ανάπλαση του παραλιακού μετώπου της Κορίνθου από την περιο­χή του Αγ. Νικολάου μέ­χρι την Ποσειδωνία.
Η θητεία σας φτάνει στην λήξη της και δεν έ­χει γίνει απολύτως τίποτα στο καλύτερο οικόπεδο της Κορίνθου.
Ο φωτισμός ελλιπέ­στατος, καμία συντήρηση των οργάνων εκγύμνασης και των γηπέδων μπάσκετ, καμία συντήρηση στον η­λεκτροφωτισμό του ποδηλατοδρόμου, τα παγκάκια είναι σπασμένα και το πράσινο είναι παραμελημένο.
Ξέρω ότι θα μου πείτε ότι προσπαθείτε να πάρε­τε την έκταση από φορείς του δημοσίου που είναι ι­διοκτησία τους, και ότι καταβάλλετε προσπάθειες. Οι ευθύνες είναι μεγάλες, είστε ο Δήμαρχος τα τελευ­ταία 12 χρόνια και δεν έχετε καταφέρει απολύτως τί­ποτα. Είναι ντροπή, η είσοδος της πρωτεύουσας του νομού να είναι τέτοια κατάσταση. Είναι σημείο που περπατάνε εκατοντάδες Κορίνθιοι καθημερινά και δι­έρχονται χιλιάδες αυτοκίνητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια