Header Ads

Το Δόγμα Οζάλ εφαρμόζει σε βάρος της Ελλάδος...


Εκρηκτικές διατάσεις έχει λάβει το ζήτημα της εισροής παράνομων μεταναστών στην χώρα μας σύμφωνα με την καθημερινότητα, την οποία μάλιστα μας κρύβει η Κυβέρνηση, ενώ το επόμενο διάστημα το φαινόμενο θα οξυνθεί. Παρεμβαίνοντας στην Βουλή ο υπουργός Εσωτερικών είχε αναφέρει ότι κατά το πρώτο τρίμηνο του 2015 παρατηρήθηκε αύξηση κατά 130% των προσφύγων σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά, ενώ συμφώνησε με την πρόταση της κυρίας Φώφης Γεννηματά να υπάρξει διακομματική επιτροπή για την αντιμετώπιση του προβλήματος. Μιλάμε για μια έξαρση, η οποία είχε προαναγγελθεί από πολιτικούς παράγοντες της προηγούμενης Κυβέρνησης αμέσως μετά τα πρώτα μέτρα για τους λαθρομετανάστες, που είχε λάβει η Κυβέρνηση του Αλ. Τσίπρα..
Επίσημες πληροφορίες αναφέρουν ότι στην Τουρκία βρίσκονται 2,5 εκατομμύρια Σύριοι πρόσφυγες και οι μισοί από αυτούς είναι στα παράλια. Στην Ιορδανία βρίσκονται 1,2 εκατομμύρια πρόσφυγες και συνολικά στα παράλια της Μεσογείου 4,5 εκατομμύρια». Το σχέδιο της Ελληνικής Κυβέρνησης ότι οι πρόσφυγες «πρέπει να πάνε προς όλες τις χώρες της Ευρώπης με διαδικασίες φαστ – τράκ να βγάλουν 3μηνες άδειες παραμονής για να πάνε σε όποια χώρα επιθυμούν, ώστε να μη γίνει η χώρα μας θέατρο μαζικής μετάβασης των εκατοντάδων χιλιάδων προσφύγων από Συρία, έπεσε στο κενό. Έχει ήδη υλοποιηθεί με τη δική της ευθύνη η Ειρηνική Κατάληψη της Ελλάδας.
Το Δόγμα Οζάλ, ο οποίος είχε ισχυρισθεί παλαιότερα τα “Περί Διάλυσης της Εθνολογικής και Κοινωνικής συνοχής. της Ελλάδος”, βρίσκεται από ετών σε πλήρη εφαρμογή. Πρόκειται για εφαρμογή στην πράξη του δόγματος Οζάλ, ότι «δεν χρειάζεται να κάνουμε πόλεμο με τους Έλληνες, αφού αρκεί να τους στείλουμε μερικά εκατομμύρια από εδώ μεριά και να τελειώνουμε μ’ αυτούς». Το βαθύ τουρκικό κράτος έχει άλλωστε ιστορική ειδίκευση σε κάθε τύπου εθνοκαθάρσεις. Πότε με ομαδικές εκτελέσεις, άλλοτε με εκτοπίσεις Λαών και σήμερα με την πιο δόλια παρεμβολή στα εσωτερικά ενός γειτονικού Κράτους. εκατοντάδες μουσουλμάνους λαθρομετανάστες στην ελληνική επικράτεια, αποκαλύπτει η τουρκική εφημερίδα Sabah.
Δυστυχώς, το Ελληνικό πολιτικό κατεστημένο, δεν αγγίζει περιπτώσεις Εθνικών εγκλημάτων όπως είναι αυτό της αποδοχής Συνθήκης Σέγκεν και Δουβλίνου. Η Κυβέρνηση Τσίπρα, εδώ και τώρα να προβεί σε μονομερή καταγγελία των παραπάνω συνθηκών, για τις οποίες δεν ρωτήθηκε ποτέ ο Ελληνικός Λαός...

Δεν υπάρχουν σχόλια