Header Ads

Συντριπτική υπεροχή : Α.Σ. Κόρινθος 06 - Α.Σ. Θύελλα Πετρίου ---> 8-0


Ακόμη έναν αγώνα νικηφόρο έδωσε στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Κορίν­θου ο Α.Σ. Κόρινθος 06 για την 29η αγωνιστική ημέρα της Α΄κατηγορίας ΕΠΣ Κο­ρινθίας με θύμα αυτή τη φορά τη Θύελλα ομάδα Πετρίου Νεμέας, όπου: Α.Σ. Κόρινθος 06 – Θύελλα Π. 8-0. Σύμφωνα και με το καθαρό μεγάλο σκορ ο αγώ­νας ήταν ένας διαρκής με συντριπτική υπεροχή αγώνας κόντρα σε μία σκληρο­τράχηλη ομάδα, που αντί να παίξει ποδόσφαιρο αναλώ8θηκε σε σκληρό παι­χνίδι. 
Τον χορό των τερμάτων άνοιξε μόλις στο 5΄ ο πρώτος σκόρερ του Πρωτα­θλήματος Λύγκος, οποίος πέτυχε ακόμη δύο γκολ στο19΄ και 84΄. Τοίδιο απο­τελεσματικός υπήρξε και ο Τζανέτος, ο οποίος ακολούθησε με χατ τρικ επίσης τον προηγούμενο στο 14΄, 32΄και 43΄, ενώ ο Μαυρέλης πέτυχε γκολ στο 35΄ και ο 16χρονος Τάσος Λόντρας πέτυχε γκολ στο 80΄. Και την ομαδικότητα 
Η ομάδα έπαιξε με τον συνηθισμένο της μοτίβο, που κύρια χαρακτηριστι­κά έχει επιδείξει το συνεχές κυνηγητό διεκδίκησης της μπάλας, το συρτό παι­χνίδι, τους αριστοτεχνικούς συνδυασμούς και την ομαδικότητα, αλλά προπα­ντός την αποτελεσματικότητα. Η ομάδα του Π{ροέδρου Δημήτρη Μπινιάρη και του Προπονητή Σταύρου Μπινιάρη δεν βρήκε απέναντί της στο φετινό πρω­τάθλημα ισάξιο αντίπαλο, παρά μόνον την άρνηση δύο τριών διαιτητών και ό­λως παραδόξως, μέχρις εξοντώσεως, την ΕΠΣ Κορινθίας. Αντί να χαρεί η διορ­γανώτρια μίαν ανερχόμενη ποδοσφαιρική ομάδα και να την βραβεύσει στο τέ­λος της ποδοσφαιρικής περιόδου για το αήττητο σε τριάντα αγωνιστικές ημέ­ρες, φάνηκε στα μάτια των φιλάθλων, ότι την στοχοποίησε στα χαρτιά με την Πειθαρχική Επιτροπή. 

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ :Μπεκιάρης. 

ΒΟΗΘΟΙ :Παπανικολάου και Σταύρου, χωρίς προβλή­ματα. 

ΚΟΡΙΝΘΟΣ 06: (Προπονητή Στ. Μπινιάρης) Σκούρτης, Γκουριώτης, Φίλης (64’Λόντρας ), Μαγγίνας (59’Οικονόμου ), Μαυρέλης, Λαζάρου, Τζανέτος, Αρά­πογλου (55’ Vrenozi ), Χρυσαφίδης (46’ Βάσος ), Λύγκος, Τριμπόνιας. 

ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΤΡΙΟΥ :(Προπονητής Αποστόλης Καρυώτης ).Μπακασέτας Κ.Χου­σελάς, Μάρκου, Τσιάκος, Φρούσιος, Μπακασέτας Β., Μητράκος, Ρούπας, Μπα­σιώτης, Μανάβης (26’λ.τ. Γκαρμίρης ), Λεκουσιώτης, (46’ Tζώνη ).

Δεν υπάρχουν σχόλια