Header Ads

ΕΠΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ – Α΄κατηγορίας : ΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ 06 – ΑΣ ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟΣ 4-1


Το πρωτάθλημα της Α΄κατηγορίας της ΕΠΣ Κο­ρινθίας μετά τον αγώνα του περασμένου Σαββάτου οδεύει προς τη ΄λήξη του . Μετά τα τελευταία απο­τελέσματα τίποτα δεν έχει αλλάξει στο δίδυμο της κο­ρυφής. Ο βαθμολογικός πί­νακας είναι πολύ σαφής. Η ομάδα του Α.Σ. Κόρινθος 2006 διατήρησε το αείττη­το και στην 27η αγωνιστι­κή ημέρα, αλλά παραμένει στη σε δεύτερη θέση, α­φού έχασε στα χαρτιά την ένσταση, που ήλθε κουτί στον ΠΑΣ Κόρινθος, ο οποί­ος είχε ηττηθεί με σκορ 3-2 στον Α΄γύρο. Ο αγώνας του Σαββάτου παρουσίασε τη συνηθισμένη όψη κυριαρ­χίας του γηπεδούχου στο μεγαλύτερο χρονικό διά­στημα έναντι του φιλοξε­νούμενου Παννεμεατικού. Το σκορ τελικό σκορ Κό­ρινθος 06 – Παννεμεατικός 1-4 θα μπορούσε να ήταν και διπλάσιο, αλλά πολλές επιθετικές φάσεις δεν είχαν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Οι παίκτες και των δύο ο­μάδων σεβάστηκαν τους α­ντιπάλους στον αγωνιστικό χώρο. Ήταν σπάνιες οι βί­αιες συγκρούσεις στη διεκ­δίκηση της μπάλας. Η αξιό­μαχη ομάδα της Νεμέας υ­πετάγη στην ανωτερότητα της ομάδας της Κορίνθου. 
Οι φάσεις των γκολ 
* Το σκορ άνοιξε στο 6’ του αγώνα με ισχυρό πλα­σέ ο Χρυσαφίδης. Συνέχισε με τη σκυτάλη στα πόδια ο σκόρερ του πρωταθλήμα­τος Λύγκος στο 49’ και 68’ ανεβάζοντ;ας το σκορ σε 3-0 υπέρ της Κόρινθος 06 με αριστοτεχνικούς συν­δυασμούς επιθετικών ό­πως η ασίστ του Χρυσαφί­δη στο δεύτερο γκολ. Στο 80’ ο Κορωίδης της Νεμέας μείωσε το σκορ σε 3-1, αλ­λά ο Φίλης στο 84’ με εκ­πληκτική εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στο πα­ραθυράκι του Κόντη κάνο­ντας το τελικό Α.Σ. Κόριν­θος 06 – Α.Σ. Παννεμεατι­κός 4-1 !...Σημειώνουμε ό­τι ο Τζανέτος στο 52’ είχε σουτ στο δοκάρι της Νεμέ­ας.

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Παν. Κακρι­δής (άριστη). ΒΟΗΘΟΙ: Οι­κονόμου και Γεωργίου (Πο­λύ καλοί). 

Α.Σ. ΚΟΡΙΝΘΟΣ 06 ( Στ. Μπινιάρης): Στ. Σκούρτης, Γ. Γκουριώτης (74’ Κ. Βάσ­σος), Β. Φίλης (Αρχηγός), Τριμπόνιας, Μ. Μαγγίνας, Δ. Μαυρέλης, Αργ. Αρά­πογλου (74’ Βρενόζι), Αντ. Λαζάρου (75’ Κ. Οικονό­μου), Σ. Τζανέτος, Μ. Λύ­γκος, Δ. Χρυσαφίδης ( 80΄Α. Λόντρας)… 

Α.Σ. ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟΣ ( Γ. Καρυώτης): Σπ. Κό­ντης, Παρασκευόπουλος,, Γ. Παππάς, Θ. Καλύβας (26’ λ.τραυμ. Παλυβός),. Σαρ­ρής, Ν. Καλύβας , Α. Κο­ρωνίδης, Κ. Τζιάς (Αρχηγός – 78’ Στοϊμένοφ), Θ. Βλάσ­σης, Μπλάτσος. 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Απορρίφθη­κε η Έφεση στο ΤΡΙΤΟΒΆΘ­ΜΙΑ Διαιτητικό Διλαστήρι­ο της ΕΠΟ του ΑΣ Κόρινθος 06, για την ποινή αφαίρε­σης τριών βαθμών, που εί­χε επιβληθεί από την Πει­θαρχική Επιτροπή της ΕΠΣ Κορινθίας και είχε επίσης απορριφθεί και στην Πει­θαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ. Αιτία της πάρα πάνω ποινής ήταν ότι στον αγώνα του Α΄ γύρου ΑΣ Κόρινθος 06 - ΠΑΣ Κόρινθος 3.2 , υπήρ­ξε αναμετάδοση εν αγνοία των γηπεδούχων του αγώ­να χωρίς την άδεια της ΕΠΣ Κορινθίας.

Εκκρεμεί η ένσταση του ΑΣ Κόρινθος 06 κατά του κύρους του αγώνα ΠΑΣ Κό­ρινθος – ΑΣ Κόρινθος 06, που έχει υποβάλλει η διοί­κηση του ΑΣ Κόρινθος 06, λόγω μη ύπαρξης πιστο­ποιημένου γιατρού στον α­γωνιστικό χώρο του εν λό­γω αγώνα στο γήπεδο της Ιωνίας. Η εκδίκαση και η α­πόφαση θα γίνουν από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣ Κορινθίας… 

Δεν υπάρχουν σχόλια