Header Ads

Στους 100 κορυφαίους NBAer όλων των εποχών ο Αντετοκούνμπο!


Νέα σπουδαία διάκριση για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, καθώς φιγουράρει στη λίστα του SLAM με τους 100 κορυφαίους NBAer όλων των εποχών!

Γιώργος Πανταζόγλου

Ο Γιάννης Αντετοκούν­μπο πραγματοποίησε μια α­πίθανη χρονιά φέτος στο ΝΒΑ, εκτόξευσε τα ατομι­κά στατιστικά του, το όνο­μα του «παίζει» για το βρα­βείο του MVP της κανονικής περιόδου, ενώ έδωσε το πα­ρών σε ακόμα ένα All Star Game. Oι φοβερές εμφανί­σεις του Greek Freak τον κα­τατάσσουν στους 10 καλύτε­ρους παίκτες του κόσμου, ε­νώ οι διακρίσεις για τον Έλ­ληνα φόργουορντ διαδέχο­νται η μί ατην άλλη. 
Συγκεκριμένα, το SLAM έ­να από τα εγκυρότερα περι­οδικά στην Αμερική, κατέτα­ξε τον σούπερ σταρ των Μιλ­γουόκι Μπακς, στο νούμε­ρο 85 της κατάταξης, στη λί­στα με τους 100 καλύτερους μπασκετμπολίστες όλων των εποχών στο NBA! Για τη σει­ρά και τη σύνταξη των 100 κορυφαίων παικτών μάλι­στα συνεργάστηκαν πέρα α­πό την ομάδα σύνταξης του γνωστού περιοδικού, άνθρω­ποι που γνωρίζουν το άθλη­μα όσο λίγοι. 
Ανάμεσα τους οι δημοσιο­γράφοι του ESPN, Τζέι Μπάι­λας, Σκουπ Τζάκσον και Ρομπ Πέρεθ, o Ρικ Τελάντερ του SLAM, ο Σι Σεράνο αρθρογρά­φος του The Ringer, ο πρώ­ην NBAer Σακίλ Ο’ Νιλ, o νυν NBAer Σπένσερ Ντινγουίντι των Νετς, η σταρ του WNBA Μπρεάνα Στιούαρτ και πολ­λοί ακόμα. 
«Το παρατσούκλι Greek Freak του Γιάννη Αντετο­κούνμπο αναφέρεται στο τε­ράστιο άνοιγμα χεριών του (2μ.13), στο ύψος του, στα απίστευτα αθλητικά προσό­ντα του και τις All-Star ικα­νότητές του, ακόμα και ως γκαρντ. Στα 23 του, είναι ή­δη ένας από τους καλύτε­ρους παίκτες στο ΝΒΑ. Τη σεζόν 2016-17 έγινε ο πρώ­τος παίκτης στην ιστορία που τερμάτισε στην πρώτη 20άδα σε σύνολο πόντων, ριμπά­ουντ, ασίστ, κλεψιμάτων και μπλοκ!», είναι το αποθεωτι­κό σχόλιο του SLAM, για τον σταρ των Μιλγουόκι Μπακς. 

Η επίδοση του Greek Freak είναι εντυπωσιακή, ει­δικά εάν αναλογιστεί κανείς ότι στη λίστα ο Ανετοκούν­μπο ξεπέρασε τους Σον Κεμπ (100), Λένι Ουίλκενς (99), Σπένσερ Χέιγουορντ (98), Ντέιβ Ντεμπουσέρ (97), Τιμ Χάρνταγουεϊ (96), Καρμέλο Άντονι (95), Σίντνεϊ Μονκριφ (94), Πάου Γκασόλ (93), Πένι Χάρνταγουεϊ (92), Τζακ Του­άιμαν (91), Χολ Γκριρ (90), Χολ Γκριρ (90), Ντουάιτ Χά­ουαρντ (89), Κρις Ουέμπερ (88), Άλεξ Ίνγκλις (87) και Ντέιβ Μπινγκ (86). 

Δεν υπάρχουν σχόλια