Header Ads

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΜΑΡΙΛΕΝΑΣ ΣΟΥΚΟΥΛΗ ΒΙΛΙΑΛΗ (Φ.1895)

 

Η Βουλευτής Μαριλένα Σούκουλη Βιλιάλη

Πήρε σβάρνα Κορινθία, Αργολίδα και Αρκαδία

Για τον προεκλογικό αγώνα των Ευρωεκλογών





Η βουλευτής του νομού μας και αναπληρώτρια Γραμματέας της  Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας, κ. Μαριλένα Σούκουλη-Βιλιάλη περιόδευσε στον νομό Κορινθίας, Αρκαδίας και Αργολίδας, όπου και ήρθε σε επαφή με πολίτες και παραγωγικούς φορείς, άκουσε τους προβληματισμούς τους, αντάλλαξαν απόψεις, και τους εξέθεσε την σημασία συμμετοχής στις Ευρωεκλογές, καθώς η Ελλάδα την προσεχή πενταετία καλείται να παίξει κυρίαρχο ρόλο στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

 



 

Παρουσία του Υπουργού Επικρατείας κου Μάκη Βορίδη, η κ. Μαριλένα Σούκουλη-Βιλιάλη, περιόδευσε στην Νεμέα και στο Άργος, όπου και ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, πραγματοποίησε ανοιχτή προεκλογική ομιλία στο κέντρο της πόλης. Η βουλευτής, τόνισε την σημασία της συμμετοχής μας στην εκλογική διαδικασία, η οποία αποτελεί επιλογή ευθύνης για το μέλλον της χώρας που είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την πορεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Επίσης δήλωσε ότι "Η Νέα Δημοκρατία και ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης αποτελούν εγγύηση σταθερότητας και προόδου σε ένα περιβάλλον αυξημένων προκλήσεων. Έχουμε εμπιστοσύνη στην ελληνική κοινωνία ότι θα συνεχίσουμε από κοινού να προχωράμε, βήμα βήμα, την Ελλάδα μας μόνο μπροστά. Τίποτα δεν είναι εύκολο και τίποτα δεν θα μας χαριστεί. Απαιτείται σκληρή εργασία, μεθοδικότητα και σοβαρότητα. Συνεχίζουμε δυναμικά και θα τα καταφέρουμε".

 



 

Εν συνεχεία, η βουλευτής, κ. Μαριλένα Σούκουλη-Βιλιάλη,  περιόδευσε στον Νομό Αρκαδίας με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, κ. Νίκο Παπαθανάση, τον βουλευτή Αρκαδίας, κ. Κώστα Βλάσση, τον Γενικό Γραμματέα Ενέργειας και Πρώτων Υλών,  κο Αριστοτέλη Αϊβαλιώτη, τον Διοικητή της Ειδικής Υπηρεσίας Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης κ. Πελοπίδα Καλλίρη, τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Αναπτυξιακής Αρκαδίας Α.Ε. κο Παναγιώτη Βαλασόπουλο, και στελέχη  και μέλη της Νέας Δημοκρατίας. Στις συναντήσεις με τους πολίτες και διάφορους φορείς, ακούσθηκαν τα προβλήματα των πολιτών και των φορέων της περιοχής  αλλά και οι προσδοκίες τους για την συνέχιση της θετικής πορείας της χώρας μας σε ένα ρευστό ευρωπαϊκό οικονομικό και γεωπολιτικό περιβάλλον. 

 




 

Η βουλευτής, κατά την περιοδεία της στον Άσσο, στο Λέχαιο και στο Περιγιάλι, χωριά του Δήμου Κορινθίων, εξήγησε στους πολίτες ότι η "Ευρώπη δεν είναι μακριά από τα καθημερινά προβλήματα των πολιτών και ιδιαίτερα από την αποτελεσματική επίλυση τους. Οι επερχόμενες Ευρωεκλογές είναι κρίσιμες για τις ζωές μας. Η βουλευτής απηύθυνε έκκληση στους πολίτες να κάνουν όλοι μαζί  το επόμενο βήμα και να προχωρήσουν μαζί Μπροστά για την Ελλάδα της ευημερίας και της προόδου".

Η βουλευτής, κ. Μαριλένα Σούκουλη-Βιλιάλη κατά την περιοδεία της σε περιοχές του Δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης, όπως το Θαλερό, το Δερβένι, τα Ροζενά, την Λυγιά άκουσε τα προβλήματα των πολιτών, και τόνισε ότι  "τίποτα δεν μπορεί να γίνει χωρίς την εμπιστοσύνη της ελληνικής κοινωνίας. Μαζί θα καταφέρουμε να κάνουμε το επόμενο βήμα για την Ελλάδα που ονειρευόμαστε και μας αξίζει. Για την Ελλάδα που προοδεύει και έρχεται πιο κοντά στην Ευρώπη. Μαζί στις 9 Ιουνίου αφήνουμε πίσω την δημαγωγία και τα εύκολα λόγια και στέλνουμε μήνυμα σταθερότητας και ευθύνης."

Τέλος, περιόδευσε μαζί με τον υφυπουργό Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Θάνο Πετραλιά, τον  βουλευτή Λακωνίας κ. Νεοκλή Κρητικό καθώς και τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης κ. Κωνσταντίνο Καραντζάλο στην Κορινθία. Συζήτησαν με πολίτες και φορείς για την πορεία της ελληνικής οικονομίας και τα θετικά βήματα που έχουν γίνει μετά την δεκαετή κρίση. Η βουλευτής, δήλωσε ότι έχουν ακόμα πολλά να προσφέρουν για την αύξηση του εισοδήματος των πολίτων, και θα τα καταφέρουν.

Η βουλευτής, σε όλες τις συναντήσεις και επαφές με τους πολίτες επισήμανε ότι η χώρα κινείται σε πορεία σύγκλησης με την υπόλοιπη Ευρώπη και ότι στις επερχόμενες Ευρωεκλογές μαζί με την ελληνική κοινωνία θα γίνει το επόμενο βήμα σταθερότητας και ανάπτυξης.

Δεν υπάρχουν σχόλια