Header Ads

Η αρθρογραφία του «Κορίνθιου» (Φ.1893)

  

 

Τα «παιχνίδια» του  ΟΗΕ με το  Μεταναστευτικό...

Σχέδιο καθοδηγούμενο από τον ΟΗΕ βρίσκεται σε εξέλιξη για εποικισμό της Ευρώπης με μουσουλμάνους πρόσφυγες και μετανάστες. Όπως γράφει η βρετανική Express, ο ΟΗΕ συμβουλεύει την Ευρώπη να δεχθεί πολλά εκατομμύρια μετανάστες για να αντιμετωπίσει το δημογραφικό της πρόβλημα. Μιλάμε δηλαδή ξεκάθαρα για εποικισμό, αφού οι πρόσφυγες και μετανάστες έρχονται για να εγκατασταθούν μόνιμα, ώστε να «αναπληρώσουν» το υποτιθέμενο δημογραφικό πρόβλημα της Ευρώπης. Όλα αυτά ο ΟΗΕ τα εισηγείται σε μια έκθεση του το 2001, δηλαδή προαναγγέλλει αυτά, που πλέον σήμερα συμβαίνουν ... «ανθρωπιστικά».

Η έκθεση του ΟΗΕ προτείνει να «αναπληρωθούν» τα «κενά» των ντόπιων πληθυσμών στις χώρες της Ε.Ε. με μετανάστες. Στην έκθεση αναφέρεται ότι πρέπει να εισέρχονται στην Ευρωπαϊκή Ένωση 612.000 μετανάστες κάθε χρόνο μεταξύ των ετών 2000-2025 και 1.300.000 κάθε χρόνο μεταξύ των ετών 2025-2050. Αυτό προτείνεται, αντί να καταπολεμηθεί η υπογεννητικότητα και το δημογραφικό, που τόσο πολύ πολεμιούνται από τους κρατούντες. Βεβαίως η λιτότητα που επιβάλλει η Ε.Ε. μόνο την αύξηση των γεννήσεων δεν ευνοεί. Τι προειδοποιούν οι αρχαίοι Έλληνες φιλόσοφοι: Ο Πλάτων, πριν 25 αιώνες, γράφει:

«Αν όμως ο πληθυσμός της πόλης, δηλ. του κράτους ελαττωθεί και πέσει κάτω από τον επιθυμητό αριθμό, δεν πρέπει να φέρνουμε στην πόλη ξένους πολίτες, που δεν έχουν εκπαιδευθεί με τον σωστό τρόπο» («Νόμοι», 741α). Ενώ και ο Πλούταρχος, 20 αιώνες πριν, εξηγεί γιατί: «Οι πολλές και ποικίλες ποιότητες, που περικλείουν αντιθέσεις και είναι δύσκολο να τις δαμάσεις, καταστρέφονται προτού βρεθούν μαζί, εφόσον, όπως σε πόλη με ανθρώπους μιγάδες που έχουν συγκεντρωθεί από παντού, δεν είναι εύκολο να φτάσουν σε κατάσταση ενότητας και ομοιοπάθειας, αλλά κάθε μία τραβάει προς αυτό, που της είναι οικείο

Τι μας λένε και κάνουν οι αφέντες που κρύβονται πίσω από τα ανδρείκελα που κυβερνάνε δήθεν τις τύχες των Λαών της Ευρώπης, την οποίαν αλλοιώνουν ψυχή τε και σώματι με μουσουλμάνους;  Ο ΟΗΕ εφαρμόζει το λεγόμενο «Μανιφέστο Καλλέργη», το οποίο μιλάει για αποεθνοποίηση των Λαών της Ευρώπης, δημιουργώντας Λαούς μιγάδες. Και αυτό γίνεται με τη συγκατάθεση των Κυβερνήσεων. Δεν είναι τυχαίο το φύτευμα σε κάθε πόλη και ένα κέντρο  κράτησης (;) Αφρικανών και Ασιατών μουσουλμάνων. Πού είναι τα κόμματα να υπερασπιστούν το δικαίωμα της ευτεκνίας; Γιατί έχουν στοχοποιήσει την πολύτεκνη οικογένεια;

 

Ο «ΚΟΡΙΝΘΙΟΣ» 

 

 Πού το πάει ο Ερντογάν με τη σπουδή του;
 
Η Τουρκία πάνω από είκοσι χρόνια έχει γίνει κράτος εν Κράτει στα χέρια του Ρ.Τ. Ερντογάν. Πριν λίγα χρόνια τον ονομάζαμε «Σουλτάνο» στην προσπάθειά του να προσεταιριστεί όλους τους διοικητικούς τίτλους και δικαιοδοσίες, ως μονοκράτοράς ή δικτάτορας. Σήμερα είμαστε μάρτυρες ότι ο τίτλος του Προέδρου της δήθεν Τουρκικής Δημοκρατίας είναι στα χέρια του με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Ο Ερντογάν λύνει και δένει κατά το κοινώς λεγόμενο. Το αμφιλεγόμενο πρόσφατο πραξικόπημα των Ενόπλων Δυνάμεων, του έλυσε τα χέρια και τα πήρε όλα δικά του.

Τουρκικά μέσα αναρωτιούνται ήδη, αν η αλλαγή που έκανε χθες 22.05.2024 στον παλαιό κανονισμό Επιστράτευσης, σημαίνει ότι η Τουρκία προετοιμάζεται για πόλεμο. Οπωσδήποτε πάντως η αλλαγή σημαίνει ότι ο Ερντογάν αυξάνει τις αρμοδιότητές του, συγκεντρώνοντας ακόμα μία εξουσία στα χέρια του, την εξουσία της κήρυξης πολέμου και επιστράτευσης.

Ο νέος κανονισμός προβλέπει ότι αν η χώρα βρεθεί σε κατάσταση που απαιτεί πόλεμο, αν σημειωθεί εξέγερση κατά της πατρίδας ή της Δημοκρατίας ή εάν εμφανιστούν συμπεριφορές που θέτουν σε κίνδυνο το αδιαίρετο της χώρας και του έθνους εσωτερικά ή εξωτερικά, ο Πρόεδρος θα αποφασίσει, αν θα κηρύξει γενική ή μερική επιστράτευση και πότε. Ο νέος κανονισμός προβλέπει ότι η επιστράτευση και η κήρυξη πολέμου γίνεται πλέον, με την υπογραφή του Ερντογάν. Αξίζει να σημειωθεί ότι ως τώρα το διάταγμα επιστράτευσης εκδιδόταν με απόφαση του υπουργικού Συμβουλίου και όχι με την υπογραφή του προέδρου.

Τι συμβαίνει άραγε στο παρασκήνιο και δεν έχει φανεί στο προσκήνιο; Τι είναι αυτό που έκανε τον Ερντογάν να επισπεύδει μια δική του ενέργεια; Φοβάται το προσωπικό και οικογενειακό του μέλλον; Έχει σχέση αυτη η μεταβολή με τον θάνατο Αξιωματούχων της Περσίας; Περί τίνος πρόκειται τέλος πάντων; Ο νέος κανονισμός προβλέπει ότι αν η χώρα βρεθεί σε κατάσταση που απαιτεί πόλεμο, αν σημειωθεί εξέγερση κατά της πατρίδας ή της Δημοκρατίας ή εάν εμφανιστούν συμπεριφορές που θέτουν σε κίνδυνο το αδιαίρετο της χώρας και του έθνους εσωτερικά ή εξωτερικά, ο Πρόεδρος θα αποφασίσει, αν θα κηρύξει γενική ή μερική επιστράτευση. Αποτελεί θέμα επισήμανσης ότι ο νέος κανονισμός προβλέπει ακόμα ότι η απόφαση επιστράτευσης θα δημοσιευθεί άμεσα στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως και θα υποβληθεί προς έγκριση στη Μεγάλη Εθνοσυνέλευση της Τουρκίας την ίδια ημέρα. Γιατί αυτή η σπουδή;

Ο «ΚΟΡΙΝΘΙΟΣ»

 

 
Τι είχε πει για τη συμφωνία τότε των Πρεσπών

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου για τη συμφωνία Τσίπρα-Ζάεφ : «Την ώρα μιας ακόμη μεγάλης προδοσίας, σε βάρος της χώρας και της ιστορίας, που διεξάγεται μπροστά στα μάτια του εμβρόντητου ελληνικού λαού, εκείνοι που διέπραξαν την μεγαλύτερη -μέχρι τότε- προδοσία, τον Ιούλιο του 2015 και ξεπούλησαν το ΟΧΙ του λαού κι ολόκληρη τη χώρα, φωνάζουν σήμερα «πιάστε τον προδότη». Εκείνοι που κυβερνούν κατ’ εντολή σε μια καταλυμένη δημοκρατία κι έχουν παραδώσει τα κλειδιά της Βουλής και της χώρας στους δανειστές.

Και η Δικαιοσύνη, που παίρνει πια εντολές κι αυτή από τους δανειστές για να αθωώνει τους υπαλλήλους τους, εξαπολύει ανθρωποκυνηγητό για την εσχάτη προδοσία της εμπρηστικής κοινοβουλευτικής ομιλίας. Δοσμένης ή αυθόρμητης, δεν έχει σημασία. Σημασία έχει ότι το περιστατικό εξυπηρέτησε την Κυβέρνηση. Για άλλη μια φορά. Της έδωσε το άλλοθι, στην κρίσιμη στιγμή, να παριστάνει τον θεματοφύλακα της Δημοκρατίας. Η Κυβέρνηση των δανειστών που παρέδωσε τη Δημοκρατία και σήμερα παραδίδει και τη Μακεδονία.

Ο Ελληνικός λαός πρέπει να αντιδράσει σύσσωμος στην προδοσία. Η συμφωνία που υπογράφηκε σήμερα δεν είναι συμφωνία των λαών. Είναι παραγγελία των δανειστών και των ΝΑΤΟικών. Θα οδηγήσει σε επίταση και εμβάθυνση της υποτέλειας. Και θα κάνει τη χώρα μας και τη γείτονα, άβουλα προτεκτοράτα των νέων αποικιοκρατών. Αυτό δεν θα το αποτρέψουν ούτε οι παραδομένοι ούτε οι φασίστες. Θα το αποτρέψουν μόνο οι πολίτες, που αγαπούν την πατρίδα τους. Αν ενωθούν και σηκωθούν στα πόδια τους.Τώρα!

Παρά την αηδία και τη θλίψη που προκαλεί η κατάντια του πολιτικού συστήματος. Παρά την αποστροφή που προκαλεί η χυδαιότητα των κυβερνώντων. Παρά την κούραση, την εξουθένωση, την εξαθλίωση. Με το βλέμμα στο μέλλον. Και την ψυχή ανοιχτή. Για αυτά που πράγματι αξίζουμε Και όχι για αυτά που άλλοι ετοίμασαν για εμάς Η Θεσσαλονίκη, η Καβάλα, η Χαλκιδική, οι Σέρρες, η Κοζάνη και η Φλώρινα, δεν είναι από χθες Νότια Μακεδονία. Ούτε οι γείτονές μας μιλούν Μακεδονικά, επειδή το υπέγραψε ο κ. Τσίπρας.

Αλέξη, όσο μεγάλα και αν είναι τα ανταλλάγματα για αυτά που σου δίνουν να υπογράφεις, η ντροπή που θα σε συνοδεύει θα είναι μεγαλύτερη. Και η τιμωρία σου, από τον λαό και την ιστορία, ακόμη πιο μεγάλη.». Πόσο δίκαιο είχε τότε η Ζωή!

Ο «ΚΟΡΙΝΘΙΟΣ»
  


Έριξαν πέτρα πίσω τους τότε από τους ΑΝ.ΕΛ….


Δημήτρης Καμμένος και Μανταλένα Παπαδοπούλου φαίνεται πως άνοιξαν την πόρτα στους Ανεξάρτητους Έλληνες, δείχνοντας τον δρόμο της εξόδου σε ακόμη 12 μέλη του κόμματος. Την προειδοποίηση πως αν οι ΑΝΕΛ καταψηφίσουν την πρόταση μομφής, θα αποχωρήσει από το κόμμα, έκανε πράξη ο αντιπεριφερειάρχης Κοζάνης, Παναγιώτης Πλακεντάς, ενώ τον ακολούθησαν άλλοι 11 από την πόλη, όπως και ο αναπληρωτής γραμματέας υγείας, Μανώλης Αλιφιεράκης.

«Κατόπιν των νέων δεδομένων που προέκυψαν με την υπογραφή της συμφωνίας μεταξύ των υπουργών Εξωτερικών της Ελλάδας και του κράτους των Σκοπίων, μιας συμφωνίας που σχεδόν σε όλα της τα σημεία παραβιάζει κάθε κόκκινη γραμμή που είχαμε θέσει ως Ανεξάρτητοι Έλληνες για το συγκεκριμένο ζήτημα, στην βάση της προγραμματικής σύμπραξης για σχηματισμό κυβέρνησης Εθνικού Σκοπού με τον ΣΥΡΙΖΑ, θεωρούμε ότι η μόνη πράξη τήρησης της αξιοπρέπειας μας είναι η υποβολή των παραιτήσεών μας προς τα αρμόδια όργανα του Κινήματος». Αυτό αναφέρει μεταξύ άλλων η σχετική ανακοίνωση.

Και συνεχίζει: «Ο Πάνος Καμμένος, με τον οποίο ξεκινήσαμε ένα ταξίδι ψυχής με αποκλειστικό σκοπό την απελευθέρωση της Ελλάδας από τις αλυσίδες των μνημονίων, είναι ένας έντιμος και καθαρός πολιτικός ο οποίος όμως έκανε απολύτως λάθος εκτίμηση στο ζήτημα της διαπραγμάτευσης και τελικώς της συμφωνίας με το κράτος των Σκοπίων.

Η αποχώρηση μας από το κίνημα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, μέσω της παρούσας παραίτησης, δεν σημαίνει ότι ο αγώνας μας ενάντια στη διαπλοκή και στους εκφραστές της σταματάει εδώ. Θα συνεχιστεί με μεγαλύτερη ένταση μέχρι την τελική νίκη, απέναντι σε αυτούς που έφεραν την Πατρίδα μας όμηρο οικονομικών συμφερόντων και στο χείλος της καταστροφής.

Παραμένουμε Ανεξάρτητοι - Παραμένουμε Έλληνες:

Μάρκος Βύρλιος (Συντονιστική Κοζάνης-Εθνικό Συμβούλιο), Παναγιώτης Πλακεντάς (Συντονιστική Κοζάνης-Εθνικό Συμβούλιο), Γιάννης Γκουντιός (Συντονιστική Κοζάνης-Πολιτευτής), Πέτρος Γώγος (Συντονιστική Φλώρινας-Γραμματεία Οργανωτικού/Δυτ. Μακεδονία), Γιώργος Γκολιάς (Συντονιστική Κοζάνης), Απόστολος Καλαϊτζόπουλος (Συντονιστική Κοζάνης), Σπύρος Σπυρίδης (Συντονιστική Κοζάνης/Υπεύθυνος Τύπου) Καρυοφύλλης Τσαμόγλου (Συντονιστική Κοζάνης), Παύλος Τσότσος (Συντονιστική Κοζάνης), Αναστάσιος Διαμαντής (Συντονιστική Κοζάνης), Αναστασία Πράπα (Συντονιστική Κοζάνης), Βασίλειος Χαρακίδας (Συντονιστική Κοζάνης)». ΕΤΣΙ τα βλέπουν και έχουν δίκαιο!...

Ο «ΚΟΡΙΝΘΙΟΣ»

Δεν υπάρχουν σχόλια