Header Ads

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΜΑΡΙΛΕΝΑΣ ΣΟΥΚΟΥΛΗ ΒΙΛΙΑΛΗ (Φ.1889)

 

*Η βουλευτής του νομού μας, κ. Μαριλένα Σούκουλη-Βιλιάλη, στις 5, 6, και 7 Απριλίου 2024, συμμετείχε στο 15ο  Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας (50 χρόνια Νέα Δημοκρατία), στο Ζάππειο Μέγαρο στην Αθήνα.

Η βουλευτής δήλωσε ότι «Οι επόμενες Ευρωεκλογές, με απόφαση της αντιπολίτευσης, θα διεξαχθούν μέσα σε κλίμα τοξικότητας και μακριά από τα πραγματικά προβλήματα των πολιτών. Οφείλουμε να πείσουμε τους πολίτες ότι η μάχη των Ευρωεκλογών αφορά την ζωή τους, την καθημερινότητα τους. Αφορά την θέση της χώρας στην Ευρωπαϊκή οικογένεια. Δεν υπάρχει περιθώριο για πισωγυρίσματα. Παρά τα προβλήματα, η Ελλάδα κάνει βήματα προόδου και θα πρέπει να συνεχίσουμε μαζί προς αυτήν την κατεύθυνση. Με σοβαρότητα και υπευθυνότητα. Ο λαϊκισμός δεν προσφέρει απτές λύσεις, απλά προσπαθεί να μιλήσει στο θυμικό των πολιτών αποκλειστικά για μικροκομματικούς λόγους. Οι Ελληνίδες και οι Έλληνες το γνωρίζουν , το έχουν βιώσει και θα επιλέξουν την σταθερή πορεία της ευημερίας και της θετικής προοπτικής για την χώρα. Η ΝΔ για 50 χρόνια υπηρετεί και θα υπηρετεί τις προσδοκίες των πολιτών για μια καλύτερη, ισχυρότερη Ελλάδα».

Την Τετάρτη 10 Απριλίου 2024, η βουλευτής Κορινθίας, κ. Μαριλένα Σούκουλη-Βιλιάλη, μετείχε σε συνάντηση στην Βουλή, της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Φιλίας Ελλάδας Λιβάνου με τον Υπουργό Εξωτερικών του Λιβάνου. Η βουλευτής δήλωσε ότι «Η συνεργασία και η φιλία των δύο χωρών σε πολλά πεδία πολιτικής αποτελεί μια ιστορική πραγματικότητα που συνεχίζεται και αναπτύσσεται με την πάροδο του χρόνου».

Εν συνεχεία η βουλευτής, κ. Μαριλένα Σούκουλη-Βιλιάλη, παρευρέθη στα εγκαίνια της έκθεσης «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ  EXPO», όπου και επισκέφθηκε όλα τα «περίπτερα» των εκθετών, δοκίμασε τοπικά προϊόντα και αντήλλαξε απόψεις μαζί τους για τα ζητήματα της παραγωγής και του εμπορίου. Η βουλευτής τόνισε ότι  «Η επιχειρηματικότητα στη χώρα μας αποτελεί την ατμομηχανή της ελληνικής οικονομίας. Η στήριξη της αποτελεί προϋπόθεση για την αναπτυξιακή πορεία της χώρας αλλά και για την δημιουργία ποιοτικών και καλά αμειβόμενων θέσεων εργασίας. Η Πελοπόννησος πρέπει και θα συμμετέχει ενεργά σε αυτήν διαδικασία με την Κορινθία πρωταγωνίστρια».

            Η βουλευτής μας, κ. Μαριλένα Σούκουλη-Βιλιάλη, μετέβη για αυτοψία  στην Μπενάκειο Βιβλιοθήκη ως πρόεδρος του Τεχνικού Συμβουλίου της Βουλής των Ελλήνων μαζί με τον Αντιπρόεδρο, βουλευτή Ηρακλείου κ. Χάρη Μαμουλάκη καθώς και με τον Δ/ντή της τεχνικής υπηρεσίας της Βουλής κ. Παναγιώτη Πολυχρονόπουλο.

           Τέλος, την Παρασκευή 12 Απριλίου 2024, η βουλευτής κ. Μαριλένα Σούκουλη-Βιλιάλη, μετείχε σε συνάντηση εργασίας με την Ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Μαρία Σπυράκη, και τον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Βέλου Βόχας, Θανάση Μανάβη, στο Δημαρχείο Ζευγολατιού, και επισκέφθηκε μαζί με την κ. Μαρία  Σπυράκη, τις εγκαταστάσεις του εργοστασίου «Ελληνικό Κέντρο Ανακύκλωσης» στην Κόρινθο.

     




 

**Η βουλευτής του νομού μας, κ. Μαριλένα Σούκουλη-Βιλιάλη, ορίσθηκε με απόφαση του Πρωθυπουργού, κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, Αναπληρώτρια Γενική Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας με αρμοδιότητα στα θέματα Παραγωγής και Εμπορίου.

Η βουλευτής, ευχαρίστησε θερμά τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, για την διαρκή εμπιστοσύνη στο πρόσωπο της, και για την απεριόριστη τιμή, που της έκανε με τον ορισμό της σε αυτήν την θέση.

Η βουλευτής επίσης εξέφρασε την ιδιαίτερη χαρά της,  που θα έχει την δυνατότητα να συνεργαστεί με τον Γενικό Γραμματέα  κ. Σταύρο Καλαφάτη, του οποίου το έργο  αποτελεί εγγύηση αποτελεσματικότητας και υπευθυνότητας..

Τέλος, η βουλευτής δήλωσε ότι η ίδια, η Κοινοβουλευτική Ομάδα και η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, συνεχίζουν με αποφασιστικότητα την σκληρή και καθημερινή εργασία για την Ελλάδα της προόδου και της ευημερίας.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια