Header Ads

13 προφητείες του Νοστράδαμου – Τι αναφέρει για την Ελλάδα (Φ. 1886)

 

«ΕΠΕΣΕ» ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΑ!


Αυγούστου 13, 2016  ΜΙΛΗΣΙΟΣ

 Ο Νοστράδαμος (1503 – 1566) o Γάλλος φαρμακοποιός και αστρολόγος που έμεινε γνωστός για το βιβλίο του «Οι Προφητείες» εξακολουθεί να γοητεύει…Η εφημερίδα Independent ασχολήθηκε με τις 11 «σοκαριστικά ακριβείς προφητείες του».

Τι αναφέρει για την ΕΛΛΑΔΑ

Αν ανατρέξουμε στις προφητείες του Νοστράδαμου, θα δούμε πολλά για την κατάσταση στην Ελλάδα… Τώρα μήπως είναι απλά μία σύμπτωση ή πετυχημένη προφητεία;  Τι ακριβώς είχε προβλέψει ο Μισέλ ντε Νοστρεντάμ, για την Ελλάδα;

1. “Θα πουν οι δυνατοί, στο άκρο του Θρόνου, Ότι με το δίκιο τους, ο χρυσός της τους ανήκει Μα δεν θα προφτάσουν. στη σκιά της Γης, Τα γεγονότα τρέχουν σε μια μεγάλη πόλη”.

Οι δυνατοί είναι οι G20 και το άκρο του θρόνου είναι η βάση των τραπεζιτών στην Wall Street, στην Νέα Υόρκη, οι οποίοι θα διεκδικήσουν τα μεταλλεύματα και το πετρέλαιο της Ελλάδος μη την δικαιολογία ότι η Ελλάδα χρωστάει πολλά στο ΔΝΤ. Αλλά δεν θα προλάβουν να κάνουν τίποτα (όπως άλλωστε επιβεβαιώνουν οι πατέρες της εκκλησίας μας στις δικές τους προφητείες) επειδή κάτι θα συμβεί, μάλλον πόλεμος, στη Μεγάλη Πόλη που δεν είναι άλλη από την Κωνσταντινούπολη!

Η «σκιά της γης» ήταν δύσκολο να ερμηνευθεί, αλλά μάλλον ο Νοστράδαμος αναφέρεται στην Ιερουσαλήμ όπου μάλλον θα γίνει εμπόλεμη σύρραξη και έτσι οι G20 θα ασχοληθούν με τον πόλεμο και θα αφήσουν την Ελλάδα στην άκρη.

2. “Στις Κυκλάδες, στην Πείρινθο, και στην Λάρισα, στην Σπάρτη και ολόκληρη την Πελοπόννησο, ένας τρομερός λιμός, μια μάστιγα από ψεύτικη σκόνη Εννιά μήνες θα διαρκέσει δίνοντας μορφή σε όλα.”

Η προφητεία αυτή συνδέεται απόλυτα με την παρούσα κατάσταση. Οι Έλληνες όπως τόνισε ο Γάλλος μάντης, θα πεινάσoυν και η έντονη αυτή πείνα θα διαρκέσει 9 μήνες. Η φράση «δίνοντας μορφή σε όλα» , θέλει να δείξει ότι τα πάντα θα αλλάξουν, οι άνθρωποι θα αναθεωρήσουν και οι σχέσεις των Ελλήνων μεταξύ τους θα γίνουν πιο δυνατές

3.” Η Κόρη του Φωτός, από τους φίλους της θα καταδικαστεί. Ότι τάχα το σκότος στη Παλιά Γη έχει φέρει. Θα την βρίζουν και θα την χτυπούν, θα λένε ότι αυτή φταίει. Αλλά σύντομα θα καταλάβουν το λάθος τους.”

Αυτή η προφητεία, είναι και η πιο χαρακτηριστική. Η Κόρη του Φωτός είναι η Ελλάδα. (Ελ=φως, ‘λάδα’ από το ‘λας’ που σημαίνει γη ή χώρα, δηλαδή Ελλάδα = Χώρα ή Γη του Φωτός) Τι σημαίνει όμως αυτή η προφητεία; Οι Ευρωπαίοι θα κατηγορήσουν, θα χλευάσουν και θα καταδικάσουν την Ελλάδα, ως μόνη υπαίτια για την άσχημη οικονομική κατάσταση της Παλιάς Γης, που είναι η Ευρώπη. Όταν όμως η κρίση χτυπήσει την κάθε χώρα ξεχωριστά και βρεθούν στην ίδια κατάσταση, εκεί θα καταλάβουν ότι δεν πρέπει να συνεχίζουν να διασύρουν την Ελλάδα.

4. “Η αρρενωπή γυναίκα θα ασκήσει πίεση στον βορρά. Θα δημιουργήσει δυσφορία σχεδόν σε ολόκληρη την Ευρώπη.Δύο αποτυχίες θα την θέσουν σε τέτοια έλλειψη ισορροπίας. Ώστε ζωή και θάνατος θα ισχυροποιήσουν τους Ανατολικούς Ευρωπαίους.”

Η αρρενωπή γυναίκα μας οδηγεί σε δύο πολύ γνωστές κυρίες που δεν είναι άλλες από τη Λαγκάρντ και τη Μέρκελ.

Είναι γεγονός ότι αυτές «κινούν τα νήματα» και έχουν ενισχύσει τη δυσφορία όλης της Ευρώπης εις βάρος της χώρας μας. Η αποτυχία επίλυσης του προβλήματος της παγκόσμιας αλλά και ευρωπαϊκής οικονομικής κρίσης είναι οι δύο βασικοί λόγοι που εξοργίζουν την …αρρενωπή γυναίκα Κλείνοντας όμως θα δώσουμε και μία πιο θετική προφητεία για το μέλλον της χώρας μας.

5. “Οι καταπιεσμένοι, αφέντες θα γίνουν. Γιατί ο Θεός την σειρά αλλάζει. Το φως της, τον κόσμο ξανά θα φέξει. Και τότε όλοι τους θα θυμηθούν ποια είναι αυτή.”

Η προφητεία αυτή θέλει να δείξει ότι η Ελλάδα που τόσο πολύ έχει ταπεινωθεί και καταπιεστεί τα τελευταία χρόνια, θα καταφέρει να ανέβει ψυχολογικά και οικονομικά.

Η Ελλάδα θα ξανακερδίσει τη χαμένη της δύναμη και το φως της θα ξαναλάμψει.

Αυτές ήταν μερικές από τις σημαντικότερες προφητείες του Νοστράδαμου.

Οι προφητείες του Νοστράδαμου συμπίπτουν με προφητείες πολλών πατέρων της Εκκλησίας, όπως του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού, του Πατέρα Παΐσιου και του Ιωσήφ Βατοπεδινού.

Τι από όλα αυτά ισχύει και κατά πόσο οι ερμηνείες που δίνονται ισχύουν απόλυτα δεν το γνωρίζουμε ακόμη. Απομένει να επιβεβαιωθούν, όπως συμβαίνει με ορισμένες από τις παραπάνω…

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια