Header Ads

Η ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΗΣ ΦΩΝΗΣ ΜΑΣ (Φ. 1878

 

O Bασιλιάς Κάρολος: Η προφητεία του Νοστράδαμου

που βγήκε αληθινή - Ποιος θα είναι ο διάδοχος του

 

 

Newsbomb

Βασιλιάς Κάρολος: Φαίνεται πως οι μελλοντολόγοι είχαν προβλέψει την ασθένεια του Βρετανού μονάρχη

Ο κόσμος βρίσκεται σε σοκ μετά την αποκάλυψη πως ο Βασιλιάς Κάρολος νοσεί με καρκίνο και ήδη οι λάτρεις των θεωριών συνωμοσίας άρχισαν να κοιτάζουν τα... κιτάπια τους. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η Marca, ο Michel de Notre-Dame, πιο γνωστός ως Νοστράδαμος, δημοσίευσε το βιβλίο του «Les Prophéties (Οι Προφητείες)» σε τρία μέρη, το 1555, το 1557 και το 1568. Πρόκειται για μια συλλογή από 942 ποιητικά τετράστιχα που υποτίθεται ότι προβλέπουν μελλοντικά γεγονότα. Ένα από αυτά φαίνεται να αφορά στον οίκο των Ουίνδσορ.

Κορυφαίος ειδικός των γραπτών του, ο συγγραφέας Μάριο Ρέντινγκ αποκάλυψε ότι ο Νοστράδαμος είχε προβλέψει με ακρίβεια το έτος και την ηλικία που θα πέθαινε η βασίλισσα Ελισάβετ και ότι ο βασιλιάς Κάρολος θα παραιτηθεί από τον θρόνο του λίγο μετά την έναρξη της βασιλείας του. Ο ίδιος, σύμφωνα με την mirror.co.uk, σε βιβλίο του αναφέρει ότι ο Νοστράδαμος είχε προβλέψει πως ο Κάρολος θα βασιλέψει λίγο και θα αναγκαστεί να παραιτηθεί από τον θρόνο για δύο λόγους.

Πρώτον, η Κοινοπολιτεία θα φτάσει ένα βήμα πριν διαλυθεί, καθώς τα μόνα μέλη της θα είναι οι κτήσεις στα βρετανικά νησιά και δεύτερον θα του ασκηθούν πιέσεις λόγω ηλικίας. Έτσι, θα παραιτηθεί από τον θρόνο και θα ορίσει νέο διάδοχο. Ποιον; Έναν άνδρα «που δεν περίμενε ποτέ να γίνει βασιλιάς». Αυτό έχει οδηγήσει στον ισχυρισμό – βόμβα ότι μπορεί να αναφέρεται στον πρίγκιπα Χάρι.

«Το προοίμιο είναι ότι η βασίλισσα Ελισάβετ II θα πεθάνει το 2022, σε ηλικία περίπου ενενήντα έξι ετών, πέντε χρόνια πριν από τη θητεία της μητέρας της. Ο πρίγκιπας Κάρολος θα είναι εβδομήντα τεσσάρων ετών το 2022, όταν θα αναλάβει τον θρόνο, αλλά η δυσαρέσκεια που έχει εναντίον του ένα συγκεκριμένο ποσοστό του βρετανικού πληθυσμού, μετά το διαζύγιό του με την Νταϊάνα, την πριγκίπισσα της Ουαλίας, εξακολουθούν να υφίσταται», έχει γράψει ο Ρέντινγκ στο βιβλίο του.

Στη συνέχεια, λαμβάνοντας υπόψη τη μεγάλη ηλικία του βασιλιά Καρόλου, εικάζει ότι η πίεση τον αναγκάζει να παραιτηθεί υπέρ του πρίγκιπα Ουίλιαμ. Ωστόσο, σε μια δεύτερη εκδοχή, ο Ρέντινγκ λέει ότι ο Ουίλιαμ δεν θα μπορέσει να αναλάβει τον ρόλο του βασιλιά και «ο πρίγκιπας Χάρι, εκ των πραγμάτων, θα γίνει βασιλιάς στη θέση του».

 

Και η Πολωνία προετοιμάζεται για πόλεμο με τη Ρωσία!

Υπουργός Άμυνας: Ετοιμαζόμαστε για τα χειρότερα

 

newsbomb

Από τότε που ξεκίνησε ο πόλεμος στην Ουκρανία, η Πολωνία υπέγραψε πολυάριθμες συμβάσεις για μαζικές αγορές όπλων, ιδίως με τις ΗΠΑ και τη Νότια Κορέα.  Ο Πολωνός υπουργός Άμυνας, Wladyslaw Kosiniak-Kamysz, δήλωσε σε συνέντευξη που δημοσιεύθηκε τη Δευτέρα ότι η Πολωνία πρέπει να προετοιμαστεί επειγόντως για την απειλή του πολέμου με τη Ρωσία.

Στη συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα Super Express, ο Πολωνός υπουργός ρωτήθηκε εάν θεωρεί πιθανή, τελικά, μια στρατιωτική ήττα της Ουκρανίας από τη Ρωσία και μια επακόλουθη εισβολή στην Πολωνία σε ένα τέτοιο σενάριο. «Περιμένω οποιοδήποτε σενάριο και παίρνω στα σοβαρά τα χειρότερα. Αυτό είναι το καθήκον ενός υπουργού Άμυνας στην κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε σήμερα», απάντησε ο Kosiniak-Kamysz, ο οποίος είναι μέλος της πρόσφατα διορισθείσας κυβέρνησης υπό τον Ντόναλντ Τουσκ.

Ο υπουργός πρόσθεσε ότι δεν «είπε αυθόρμητα αυτά τα λόγια», αλλά τα ζύγισε προσεκτικά πριν εξετάζοντας τους παραμέτρους του πολέμου Ρωσίας-Ουκρανίας και τους κίνδυνους. Ανέφερε επίσης ότι το υπουργείο που ηγείται έχει αρχίσει ήδη να λαμβάνει συγκεκριμένα μέτρα και  ήδη έχει ξεκινήσει να προετοιμάζεται για τον κίνδυνο πως ο πόλεμος από την Ουκρανία να μεταφερθεί στην Πολωνία, έτσι έχουν μπει στη διαδικασία και εξετάζουν τα κενά που έχουν στην προμήθεια στρατιωτικού εξοπλισμού στον στρατό.

 

Διπλωματικές πηγές για Φιντάν: Δεν αναιρούμε τις βασικές μας θέσεις

 

Newsbomb

Μήνυμα στην Τουρκία έστειλαν διπλωματικές πηγές μία ημέρα μετά τη συνέντευξη του υπουργού Εξωτερικών της ΤουρκίαςΤο γεγονός ότι προσπαθούμε να βελτιώσουμε τις σχέσεις μας, δε σημαίνει ότι δεν υπάρχουν σοβαρά διαφορετικές απόψεις σε συγκεκριμένα θέματα, σχολιάζουν διπλωματικές πηγές τα σχόλια του υπουργού Εξωτερικών της Τουρκίας Χακάν Φιντάν για τα F35.  Αποδίδουμε έμφαση σε ζητήματα αμοιβαία επωφελή αλλά δεν αναιρούμε τις βασικές μας θέσεις. Αυτό ακριβώς αποτυπώνεται και στην Διακήρυξη των Αθηνών, υπογραμμίζουν οι διπλωματικές πηγές.
Σαλβίνι: Οι διαμαρτυρίες των αγροτών με τα τρακτέρ ανάγκασαν την ΕΕ να κάνει πίσω στην τρέλα

Ο αντιπρόεδρος της ιταλικής κυβέρνησης και υπουργός Μεταφορών Ματέο Σαλβίνι εξέφρασε σήμερα την ικανοποίησή του

αφού η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν ανακοίνωσε την απόσυρση μιας πρότασης νόμου η οποία είχε στόχο να περιορίσει τη χρήση των φυτοφαρμάκων στην Ευρωπαϊκή Ένωση, εν μέσω των διαμαρτυριών από αγρότες σε πολλές χώρες της Ευρώπης, της Ιταλίας περιλαμβανομένης.

«Ζήτω οι αγρότες, τα τρακτέρ των οποίων αναγκάζουν την Ευρώπη να κάνει πίσω στην τρέλα που επιβάλλουν οι πολυεθνικές και η αριστερά», δήλωσε ο Σαλβίνι, ηγέτης του δεξιού κόμματος της Λέγκας.

Η φον ντερ Λάιεν είπε στην ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Στρασβούργο ότι ο κανονισμός για τη βιώσιμη χρήση των φυτοφαρμάκων (SUR), ο οποίος έχει στόχο να μειωθεί μέχρι το 2030 στο μισό η χρήση φυτοφαρμάκων, αποσύρεται, λέγοντας ότι «έγινε σύμβολο πόλωσης».

Τρακτέρ απ’ όλη την Ιταλία κατευθύνονται τις τελευταίες ημέρες προς τη Ρώμη και οι αγρότες σχεδιάζουν να πραγματοποιήσουν μεγάλη διαδήλωση στην ιταλική πρωτεύουσα.

Το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων ANSA επισημαίνει πως, μολονότι οι πολιτικές της ΕΕ και η Πράσινη Συμφωνία, της οποίας τμήμα είναι ο SUR, συνιστούν ένα μείζονα παράγοντα στις διαμαρτυρίες των αγροτών, υπάρχουν ωστόσο και άλλα στοιχεία, όπως ο θυμός των αγροτών για την αύξηση των τιμών των καυσίμων και τις δυσχέρειες που αντιμετωπίζουν πολλοί απ’ αυτούς, καθώς και η δυσαρέσκειά τους για μερικές εθνικές πολιτικές.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια