Header Ads

ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ (Φ. 1876)

3ο συνεχόμενο παιχνίδι το 2024 χωρίς νίκη η Μπάρτσα με 0-0 που απέκτησε συγκάτοικο στην κορυφή της βαθμολογίας



ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΝΕΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ

Σκόνταψε ακόμη μία φορά ο ΠΑΣ Κόρινθος σε αγώνα εκτός έδρας ήσσονος σημασίας  αντιπάλου  παραχωρώντας ισοπαλία με μηδενικό σκορ 0- 0 προς τον ΠΑΟ Βάρδας Ηλείας στον δεύτερο αγώνα του Β΄ γύρου 3ου Ομίλου της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας. Αποτελεί κοινοτυπία να ρίξουμε και αυτή τη φορά το ανάθεμα στη διαιτησία. Εσείς θα το κρίνετε στη συνέχεια. Η ομάδα μας που αυτή την χρονική περίοδο βρίσκεται στα χέρια της στιβαρής διοίκησης και το πορτοφόλι του Προέδρου Αλέξη Κούγια, εξακολουθεί να πρωτοστατεί έχοντας όμως στην πρωτοπορία της την συνεχώς ανερχόμενη Θύελλα Ραφήνας. Ισοδυναμούν οι δυο ομάδες με 39 βαθμούς και διαφορά τερμάτων  ……

Οι παίκτες του ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ παρουσιάστηκαν στο Α΄ημίχρονο διστακτικοί και με μειωμένη την αποφασιστικότητα να αλλάξουν τη ρότα προς την μετριότητα των δυνατοτήτων τους. Όλοι τους είναι νεαρής ηλικίας με πολύ χρόνο στα πόδια τους, αλλά τους λείπει ο κοινός σκοπός της χωρίς δεύτερη κουβέντα να πάρουν αυτό που δικαιούνται με το έτσι θέλω, με την παλικαριά τους, χωρίς δεύτερη και τρίτη σκέψη. ΗΓενικά η ομάδα βελτιώθηκε στο Β΄ ημίχρονο μετά τις συμβουλές του προπονητή τους Ανδρέα Μπαρμπουλούσι, αλλά ατύχησαν στις τελικές φάσεις. Πρέπει και είναι ανάγκη να πιστέψουν ότι όλοι μαζί μπορούν να δώσουν την αναμενόμενη χαρά της επιτυχίας στη διοίκηση και στις χιλιάδες των φιλάθλων, που τους ακολουθούν.  Στους 10 το άριστα

Περιγραφή του αγώνα

Οι παίκτες μας έπαιξαν φλύαρο παιγνίδι με άσκοπες κινήσεις και μηδενική αποτελεσματικότητα, αφού αρκέστηκαν στο 0-0 αποτέλεσμα, που τους στέρησε κατά επικίνδυνο τρόπο την μοναδικότητα της πρώτης ομάδας μέχρι σήμερα.

Άμυνα, κέντρο και επίθεση δημιούργησαν ευκαιρίες, αλλά μέχρις εκεί, χωρίς να ολοκληρώσουν επιτυχώς την προσπάθεια. Χάθηκαν πολλές ευκαιρίες να ανοίξουν το σκορ οι παίκτες μας και να το διατηρήσουν κι αυτό οφείλεται στην έλλειψη ατομικής και ομαδικής ευθύνης.  Εκεί όπου οφείλουν όλοι είναι να εστιάσουν και συντονίσουν το μυαλό με τα πόδια τους κάνοντας όσα περισσότερα σουτ και από όποια θέση τους βολεύει. Γκολ χωρίς σουτ ή κεφαλιά δεν βγαίνει. Πάνω σ΄αυτή την προσπάθεια έχει εστιάσει και ο προπονητής τη βελτίωση. Κάτι θα μπορούσε να αλλάξει το αποτέλεσμα, αν δεν κατέληγαν χαμένες ευκαιρίες με τους Δερμιτζάκη, Ζαχαράκη, Μερκούρη και Ροχάνο κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Γενικά θα μπορούσαμε να πούμε ότι:

     Ο Αγώνας με τον ΠΑΟ Βάρδας ήταν εξ αρχής δύσκολος, αφού όλες οι ομάδες προσπαθούν να κόψουν βαθμούς από την πρωτοπόρο στη βαθμολογία. Αν αναζητήσουμε βαθμολογικά την απόδοση των παικτών στην Ομαδικότητα θα δίναμε βαθμό 8 με 10 το άριστα. Στις επιθετικές ενέργειες έγιναν σουτ, αλλά άτσαλα, χωρίς ψυχραιμία με πολλές ατυχίες στην τελική προσπάθεια. Βελτιώσεις, αλλά όχι αποτελεσματικές παρουσίασαν οι παίκτες στο ξεπούλημα της μπάλας και στο χαμηλό, συρτό παιχνίδι. Θέλουν ακόμη δούλεμα στο να μεταβιβάζουν την μπάλα σε αμαρκάριστο δικό τους παίκτη. Γενικά υπάρχει ακόμη η ελπίδα για τη διεκδίκηση της πρώτης θέσης του 3ου Ομίλου. Σ΄αυτό συντείνουν οι τρεις μέχρι σήμερα μεταγραφές επιθετικών παικτών που διενήργησε η υπό τον Πρόεδρο διοίκηση, Αλέξη Κούγια, ο οποίος έχει την πείρα και τον δικό του τρόπο να κάνει «το όνειρο των φιλάθλων» πραγματικότητα…

‘Αλλα σημεία επισήμανσης

Διαιτησία:  Με δεύτερη κάρτα για Καλούση στο 60΄ και αποβολή. Δεν έφτανε αυτό, αλλά σφύριξε πέναλτι σε βάρος μας, απέκρουσε ο Διασσινός και ήλθε μέσα σε δύο αλλεπάλληλους αγώνες Επόπτης να δίνει επανάληψη κτυπήματος πέναλτι για να αποκρουστεί και το δεύτερο κτύπημα χάρη στην ετοιμότητα του γκολκήπερ που διέσωσε ηρωϊκά τον ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟ για δεύτερη φορά από ήττα και απώλεια ακόμη ενός βαθμού. Χαρακτηριστικό ήταν ότι ο΄΄ιδιος επόπτης σήκωνε σημαία και  σταματούσε επιθέσεις των επιθετικών μας πριν εξελιχθούν οι φάσεις ευκαιρίας.

Το ΔΣ έχει βγάλει σχετική ανακοίνωση…

Οι παίκτες που αγωνίστηκαν :

ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ (Προπονητής Ανδρέας Μπαρμπουλούσι) 1. ΔΙΑΣΣΙΝΟΣ- 3. ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ – 4. ΚΑΛΟΥΣΗΣ 5.  ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ - 6 ΜΕΡΚΟΥΡΗΣ - 8 ΧΑΛΑΤΣΗΣ – 9. ΓΚΟΥΝΤΡΟΥΜΠΗΣ ( ΖΕΙΜΠΕΚΗΣ 69’) – 10. LALKOVIC ( ROJANO 57’) – 11. ΠΑΠΟΥΛΗΣ – 14. ΔΕΡΜΙΤΖΑΚΗΣ -  18. ΠΑΤΕΛΑΚΗΣ ( ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ 46’)…

 






ΝΕΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ

Ο Μίλαν Λάλκοβιτς είναι και επίσημα παίκτης του ΠΑΣ Κόρινθος!

 


 Ο 31χρονος Σλοβάκος εξτρέμ ανήκε από το 2010 μέχρι το 2014 στην Τσέλσι και μπορεί να μην αγωνίστηκε όμως παραχωρήθηκε δανεικός σε ομάδες όπως η Ντεν Χάαγκ , η Γκιμαράες και η Γουόλσολ. Το βιογραφικό του πλούσιο με ομάδες όπως : Μλάντα Μπόλεσλαβ, Μπάρνσλεϊ, Πόρτσμουθ, Ρος Κάουντι, Σίγκμα, Μπάνικ και Πρίμπραμ. Στην Ελλάδα αγωνίστηκε για τον Μακεδονικό βοηθώντας τον σύλλογο να πάρει την ιστορική άνοδο στην Super League 2 ενώ στην συνέχεια αγωνίστηκε στον Α.Ο Χανιώτη και μέχρι και μέχρι πρόσφατα στον Θερμαϊκό και τον ΑΟ Πυλίου στην Κω.  Στηρίζουμε το όνειρο !

 



Ανακοίνωση του ΠΑΣ Κόρινθος μετά τον αγώνα της Βάρδας Ηλείας

 
Από τη διοίκηση του ΠΑΣ Κόρινθος, μετά τον αγώνα της Κυριακής, ανακοινώθηκε προς γνώση των φιλάθλων της Κορινθίας και παντός ενδιαφερομένου ότι:

΄Ολοι αυτοί που μας στήνουν κάθε Κυριακή με διαιτησίες 90 προς 10 σε βάρος μας, όπως πέναλτι που δεν μας δίνουν – που θα τα έδινε ακόμα και ο ¨Γιάννης Παπαδόπουλος¨ – ανύπαρκτα πέναλτι που σφυρίζουν εις βάρος μας , ανύπαρκτες κίτρινες και κόκκινες κάρτες, απαράδεκτες αποβολές , θα παραπεμφθούν στη Δικαιοσύνη, όπως πήγανε και οι παλιοί !

Ό,τι και να κάνετε – ακόμη και με 6 παίκτες να παίζουμε κάθε Κυριακή, ΕΜΕΙΣ έχουμε το σθένος και τη θέληση να πάρουμε το πρωτάθλημα!

Περιμένουμε από τον Δήμαρχο Κορινθίων κ. Σταυρέλη – που ήταν και σήμερα στο γήπεδο – να συγκεντρώσει μέσα στην εβδομάδα όλους τους δημάρχους Κορινθίας , όλους τους βουλευτές όλων των κομμάτων, για να καταλάβουν ότι η Κόρινθος δεν είναι ομάδα, ούτε του Κούγια, ούτε του Πιέτρη, ούτε του Παπαγιαννόπουλου , αλλά είναι η ιστορική ομάδα του Νομού μας των δεκαετιών στην Α΄ και Β΄ Εθνικής κατηγορίας, αλλά και ομάδα όλων των Κορινθίων.

Διοίκηση, Τεχνική Ηγεσία, Παίκτες και φίλαθλοι επιθυμούν και μπορούν να κάνουν το όνειρο πραγματικότητα…

Δεν υπάρχουν σχόλια