Header Ads

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΜΑΡΙΛΕΝΑΣ ΣΟΥΚΟΥΛΗ ΒΙΛΙΑΛΗ (Φ.1875)

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


-Η βουλευτής του Νομού Κορινθίας, κ. Μαριλένα Σούκουλη-Βιλιάλη,  παρευρέθη στην εκδήλωση που διοργάνωσε το Ίδρυμα της Βουλής των Ελλήνων, με αφορμή την επέτειο της σύγκλησης της Α΄ Εθνοσυνέλευσης  του νεοσύστατου τότε Ελληνικού Κράτους, κατά την οποία τοποθετήθηκε τόσο ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, κ. Κων/νος Τασούλας, όσο και ο διακεκριμένος καθηγητής του Συνταγματικού Δικαίου Ν. Αλιβιζάτος. Αντικείμενο της διάλεξης ήταν το Ελληνικό Σύνταγμα «Ένα έξυπνο, αλλά δυσεφάρμοστο Σύνταγμα». Η βουλευτής δήλωσε ότι  «Η κοινοβουλευτική μας ιστορία είναι τόπος γνώσης και οφείλουμε πάντα να γυρίζουμε τον χρόνο πίσω και να παίρνουμε μαθήματα για το μέλλον».

 


-Εν συνεχεία η βουλευτής του νομού μας, κ. Μαριλένα Σούκουλη-Βιλιάλη, μετείχε σε ημερίδα που διοργάνωσε το Εμπορικό Επιμελητήριο Κορινθίας σε συνεργασία με το Ι.Ε.Κ. ΕΥΡΩΠΡΟΟΔΟΣ, με αντικείμενο την νεανική παραβατικότητα και τίτλο "Σκιαγραφώντας την Νεανική Παραβατικότητα και τον ρόλο των Κοινωνικών δικτύων". Η βουλευτής τόνισε ότι : «Αυτή η συζήτηση  πρέπει να απασχολεί όλους μας, σε μια περίοδο που η τεχνολογία αλλάζει δραστικά τις διαπροσωπικές μας σχέσεις. Οφείλουμε να είμαστε ενημερωμένοι και ιδιαίτερα τα παιδιά μας για τους κινδύνους που διατρέχουν από την ραγδαία τεχνολογική εξέλιξη. Οφείλουμε να εξετάσουμε σε βάθος την σχέση της νεανικής παραβατικότητας με την αλληλεπίδραση που έχει με τα κοινωνικά δίκτυα. Τέλος,  συνεχάρη για την πρωτοβουλία διοργάνωσης της ημερίδας το ΙΕΚ Ευρωπροοδος και φυσικά τους εισηγητές που μας παρουσίασαν διάφορες πτυχές του προβλήματος

 

 

 

- Η βουλευτής επίσης επισκέφθηκε την  ατομική έκθεση του Κορίνθιου ζωγράφου Κωνσταντίνου Πρωτοπαπά με τίτλο "Meditations" στην Δημοτική Πινακοθήκη Κορίνθου. Η βουλευτής τόνισε ότι: « Πρόκειται για μια μοναδική εμπειρία δημιουργικότητας που αποδόθηκε μέσα από την έμπνευση του καλλιτέχνη. Η τέχνη έχει πάντα τον μοναδικό τρόπο να μας ταξιδεύει στα αχαρτογράφητα των συναισθημάτων μας και όχι μόνο. Θερμά συγχαρητήρια στον Κωνσταντίνο και πραγματικά εύχομαι να συνεχίσει το συναρπαστικό ταξίδι της τέχνης του και να αφήσει το δικό του αποτύπωμα όπως αυτός το επιθυμεί.»

 

 

 -Τέλος, η βουλευτής, κ. Μαριλένα Σούκουλη-Βιλιάλη, όπως είθισται κάθε χρόνο, συναντήθηκε  με φορείς και πολίτες στις όμορφες εκδηλώσεις που διοργανώθηκαν,  προκειμένου να ανταλλάξουν ευχές και να ξεκινήσουν το νέο έτος με αισιοδοξία και χαρά. Η βουλευτής ευχήθηκε «Χρόνια πολλά σε όλους με υγεία, αγάπη και προκοπή».  Η βουλευτής παρευρέθηκε  στην κοπή της πίτας του Εμπορικού Επιμελητηρίου Κορίνθου, στην κοπή της πίτας του πολιτιστικού και λαογραφικού συλλόγου «ΡΕΑ». Στην κοπή της πίτας του συλλόγου Σαρακατσαναίων Πελοποννήσου «ΟΙ ΤΣΕΛΙΓΚΑΔΕΣ», στην κοπή της πίτας του Συνδέσμου Εργοληπτών Εγκαταστατών Ηλεκτρολόγων Κορινθίας και σε άλλες πολλές ανάλογες εκδηλώσεις.

 




 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια