Header Ads

Η αρθρογραφία του «Κορίνθιου» (Φ.1875)

 

 
















 

Ποιοι θα σταθούν κόντρα στους «Πιεζόμενους πιεστές»;

     Αυτές τις ημέρες υπάρχει στο επικοινωνιακό προσκήνιο ένα και μοναδικό θέμα με το οποίο όλη η ελίτ της δημοσιογραφίας και της πολιτικής έχει αναγορεύσει ως κυρίαρχο θέμα της παγκόσμιας, αλλά και της Ελληνικής Κοινωνίας. Πρόκειται για τον διαβόητο νόμο «περί του γάμου των Ομόφυλων ζευγαριών και της υιοθεσίας εκ μέρους των παιδιών. Όλα, μα όλα τα Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας έχουν πέσει σε όλη την μάζα των Ελλήνων. για να μείνουμε στα δικά μας, να πείσουν πως ο νόμος αποτελεί δικαίωμα αναφέρετο σε κάθε παρόμοια ανωμαλία, ακόμα και παρά του αντιθέτου για το Ελληνικό Σύνταγμα.

   «  Φρίκη προκαλούν όσα γίνονται γνωστά για την υπόθεση του ομοφυλόφιλου ζευγαριού που κακοποιούσε και εξέδιδε τα υιοθετημένα του παιδιά. Τα σοκαριστικά ευρήματα και οι κατηγορίες. Αντιμέτωποι με την κατηγορία της σεξουαλικής κακοποίησης των υιοθετημένων παιδιών του ένα ζευγάρι ομοφυλόφιλων από την Τζόρτζια των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής. 

     Ο 33χρονος William Dale Zulock και ο 35χρονος Zachary Jacoby Zulock φέρεται να χρησιμοποιούσαν τα social media για τις αρρωστημένες πράξεις τους. Ο εφιάλτης για τα δύο μικρά παιδιά φέρεται να ξεκίνησε στα τέλη του 2019. Τα πράγματα έγιναν ακόμα χειρότερα στα τέλη του 2021. Το ζευγάρι, σύμφωνα με όσα γίνονται γνωστά, κατηγορείται πως κακοποιούσε σεξουαλικά τους δύο υιοθετημένους του γιους και τους χρησιμοποιούσε για την παραγωγή ερωτικών βίντεο.

     Φέρεται και να εξέδιδαν τα δύο μικρά αγόρια σε τοπικό κύκλωμα παιδεραστίας, σύμφωνα με το Townhall. Ο 33χρονος William Dale Zulock, δημόσιος υπάλληλος, και ο Zachary Zulock, τραπεζίτης, παραπέμφθηκαν σε δίκη τον Αύγουστο του 2022. Οι κατηγορίες που τους βάρυναν πολλές και ανατριχιαστικές: αιμομιξία, παιδική κακοποίηση, σεξουαλική εκμετάλλευση παιδιών και πορνεία ανηλίκων…»

    Για τα κόμματα δεν υπάρχουν Πόλεμοι που καταστρέφουν κράτη, στέλνοντας στον άλλο κόσμο εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπινες ζωές παρά μόνο οι «άμοιροι άτυχοι νέοι και νέες, που έχουν το χουζούρι…»

    Όπως δείχνουν τα γεγονότα πιέζεται η Ελληνική κυβέρνηση από το ισχυρό παγκοσμίως σχετικό λόμπι, να ενδώσει και να ψηφίσει τον νόμο με κάθε τρόπο. Η Ελληνική κοινή γνώμη περιμένει με κομμένη την ανάσα να δει ποιοι τελικά θα σταθούν απέναντι στους «Πιεζόμενους πιεστές» και αναμένονται μεγάλες εκπλήξεις ή ανακατατάξεις στις κομματικές επιλογές… Ίδωμεν.        

Ο «ΚΟΡΙΝΘΙΟΣ»

 

 

 

Αυτά για να μην ξεχνιόμαστε…

Περιοδεύοντας τα αρχεία της εφημερίδας ξαναδιάβασα το πιο κάτω άρθρο με τίτλο: Οι Σύριζα ΑΝ.ΕΛ είναι “Συστημικοί”... « Με ρώτησε φίλος: ¨Πού αναφέρεσαι όταν λες πως όλα είναι “στημένα με Σενάριο;¨.  Είναι εδραιωμένη η πίστη μου ότι από παλαιότερα, αλλά και σήμερα, εμείς οι Έλληνες, ζούμε ακόμα πιο πολλά γεγονότα που γίνονται στη σφαίρα της σεναριολογίας, που έχει κατακλύσει το διαδίκτυο και τα ΜΜΕ. Όλα δείχνουν πως είναι μεταξύ πραγματικότητας και φαντασίας, αλλά έρχονται οι ραγδαίες εξελίξεις, όπως της ελληνικής οικονομίας και των Μνημονίων, των πυρκαγιών  με την εκατόμβη των θυμάτων την ώρα που βράζει η οργή του Λαού για το ξεπούλημα της Μακεδονίας. Όλα αυτά δεν  σε βάζουν να καταλάβεις ότι τελικά μπορεί να είναι ένα καλοστημένο σχέδιο πιλοτικής εξαθλίωσης της Ελλάδας και των Ελλήνων ή αποπροσανατολισμού με « Μαύρη Επιχείρηση»  Βασισμένη στη σύγχρονη Αρχή ¨Σοκ και δέος¨για να φύγουν από το προσκήνιο οι διαμαρτυρίες για το ξεπούλημα της Ιστορίας και τις «κόκκινες γραμμές» του Μακεδονικού;

Ναι υπάρχει σχέδιο. Τίποτα δεν είναι τυχαίο. Δηλαδή ο άθεος Τσίπρας, ο πολυλογάς  Καμμένος, οι Ευρωπαίοι υπάλληλοι του ¨Συστήματος¨ και όλοι του «Συνταγματικού τόξου» είναι στο κόλπο. Όλοι τους εκτελεστικά όργανα μίας ελίτ εξουσίας, που κατανέμει διακριτούς ρόλους. Ήθελαν να διαπιστώσουν το ύψος της αντίδρασης των Ελλήνων στο Δημοψήφισμα, να παίξουν το θέατρο της διαπραγμάτευσης μετά το ΟΧΙ, να γίνει η στροφή της “Μετάλλαξης” στο ΝΑΙ, να υποκύψει η Κυβέρνηση και να υποβαθμιστεί η θέληση του Λαού και να υπογράψουμε 3ο και 4ο  καμουφλαρισμένο  μνημόνιο 99 ετών χωρίς να αντιδράσουμε. Το χειρότερο; Να υποκύψουμε στη Συμφωνία των Πρεσπών και να παραδώσουμε ό,τι κέρδισαν με τη λεβεντιά και το αίμα τους οι πρόγονοί μας.

Γυρνώντας τον χρόνο πίσω, ο Σύριζα κατέβαινε στις εκλογές με βασικά συνθήματα: Σκίζουμε τα μνημόνια, καταργούμε τον ΕΝΦΙΑ, μπαίνουν οι κλέφτες φυλακή και αυξάνουμε τον βασικό μισθό. Είδαμε όμως ότι υπέγραψε η Κυβέρνηση και νέα μνημόνια, οι κλέφτες και απατεώνες κυκλοφορούν ελεύθεροι,  μισθοί και συντάξεις μειώθηκαν, παράλληλα όμως αυξήθηκε η λαθρομετανάστευση, δόθηκε η Ελληνική ιθαγένεια και σιγά σιγά η Ελλάδα γίνεται πολυπολιτισμική κοινωνία με σημάδια σύντομης Ισλαμοποίησης; Τελικά ο Σύριζα δεν είναι “Συστημικός” και προδοτικός, αφού  εξυπηρετεί τα συμφέροντα αυτών, που δεν έχουν ούτε πατρίδες, ούτε ιδεολογίες, ούτε θρησκείες, ούτε σύνορα, ούτε αξίες, ούτε αρχές;». Αυτά για να μην ξεχνιόμαστε…  

Ο «ΚΟΡΙΝΘΙΟΣ

 

 

 

Όλα θα παραγραφούν για τους εκλεκτούς της ελίτ;

Παρακολουθούμε την πολιτική ζωή της χώρας τόσο, ως ενδιαφερόμενοι πολίτες ό,σο και από δημοσιογραφικό καθήκον σε καθημερινή βάση. Πάντα κάνουμε τη δική μας αξιολόγηση της αξιοπιστίας των επί μέρους ειδήσεων. Δεν καταπίνουμε αμάσητη την είδηση των “Συστημικών” Ελληνικών και Διεθνών Πρακτορείων Ειδήσεων, ούτε των Ελληνικών MME. Μετά από την εκτίμηση και την αποδοχή της είδησης, προσπαθούμε να βγάλουμε δικά μας συμπεράσματα, σκοπιμότητες και στόχους. Αυτή την χρονική περίοδο δεν είδαμε να σκάζει μύτη ο πρώην Πρωθυπουργός του ΠΑΣΟΚ Γεώργιος Παπανδρέου. Έχει χαθεί από το προσκήνιο.

Υπό άλλες συνθήκες θα έπρεπε να είναι καταζητούμενος από την Ελληνική Δικαιοσύνη, ως κύριος αυτουργός της καταστροφής της απαξιωμένης και κανιβαλισμένης από τα τρωκτικά της παγκόσμιας σκακιέρας. Ήλθαν όμως οι αυτόκλητοι σωτήρες, αυτοί που εψήφισαν το Μνημόνιο και τον απάλλαξαν στη Βουλή για την παράδοση της χώρας και απώλεια της Εθνικής Ανεξαρτησίας επιβεβαιώνοντας το γνωστό ”κόρακας κοράκου  μάτι δεν βγάζει...”  

Έκτοτε, ο Ελληνοαμερικανός δήμιος των Ελλήνων πολιτών, διάγει βίον ανέμελο, χωρίς να δίνει λόγο σε κανέναν, παρά στο δικό του θεό, που οπωσδήποτε δεν είναι ο Τριαδικός Θεός της Αγάπης και του Ελέους.  Και ξαφνικά, αφού βεβαιώθηκε πως αυτός ο Ελληνικός Λαός είναι αδιόρθωτος και στα μέτρα που τον έχει φέρει το Μεταπολιτευτικό Σύστημα, τον είδαμε να επιστρέφει από το εξωτερικό, να διακόπτει προσωρινά τις διακοπές του και να ζητάει να ξαναπάρει στα χέρια του την εξουσία με άλλο κόμμα.  Όλα αυτά, μετά προφανώς από ένα Συνέδριο οπαδών – συνενόχων, που τον καταχειροκροτούσε σαν να μη συνέβη τίποτα, να μην είναι ο αίτιος της καταστροφής της Ελλάδας.

Ευτυχώς, ο θυμόσοφος Ελληνικός Λαός, μερικές φορές, δεν ξεχνάει όπως την υπόθεση της Κύπρου και σήμερα της Μακεδονίας. Τον μαύρισε στις εκλογές γι΄ αυτό επέστρεψε στο κόμμα που εγκατέλειψε για να εκλέγεται σαν πρώην Πρωθυπουργός άνευ σταυρού σαν να μη συνέβη πάλι τίποτα. Όσο για την Πρωθυπουργία του Αλ. Τσίπρα, ε καλά αυτός ήταν που ήταν. Και μόνο το ξεπούλημα της Μακεδονίας ήταν αρκετό για να έχει την τύχη του προηγούμενου. Τέθηκε κι αυτός στο καλάθι των αχρήστων, αφού έφερε σε πέρας την εθνομηδενιστική του αποστολή. Επιτέλους, όλα θα παραγραφούν σε αυτή την άκρη της Γης, ακόμη και η Εθνική μειοδοσία των τροφίμων του Κολαστηρίου Σκανδάλων, τύπου Γ.Α. Παπανδρέου και Αλ. Τσίπρα; 

 Ο «ΚΟΡΙΝΘΙΟΣ»

 

 

 

Αλήθειες για μακρόπνοα Ανθελληνικά σχέδια…

«Αναρωτιόνται αρκετοί συμπολίτες μας, για να μην αναφερθώ στην πλειοψηφία των Ελλήνων πολιτών, που βρίσκει το θάρρος ένα κρατίδιο που δεν θα έπρεπε να υπάρχει καν, το κράτος των Σκοπίων, να επιδεικνύει τόσο μεγάλο θράσος, ώστε να οικειοποιείται την ιστορία της Ελλάδας και τον Μεγάλο Στρατηλάτη Αλέξανδρο. Τι κρύβεται από πίσω και σε ποίες δυνάμεις στηρίζει την αδιαλλαξία και την εχθρότητά του; Αυτά είναι καυτά ερωτήματα, που απασχολούσαν τον γράφοντα, όταν ως νεαρός Εύελπις τη δεκαετία του “50”, άκουγε στο Αμφιθέατρο της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων, τον θεωρητικό της Προπαγάνδας Καθηγητή τότε, Γεώργιο Γεωργαλά, απόφοιτο της σχετικής Σχολής Προπαγάνδας του Κιέβου, να μας λέγει προφητικά αυτά που συνέβησαν μετά από 65 χρόνια.

Μας είχε πει ότι ο Στρατάρχης και Πρόεδρος της τότε Γιουγκοσλαβίας, Τίτο, έδωσε σε συνεννόηση με τον αιμοσταγή Στάλιν, την ονομασία “Μακεδονία” στη Νότια περιοχή του κράτους που λεγόταν Βαρντάρσκα (Περιοχή του Βαρδάρη) με αλυτρωτικό σκοπό, τη διεκδίκηση της Μακεδονίας του Αιγαίου, να βγει η Γιουγκοσλαβία στο Αιγαίο. Αυτός ήταν και ο λόγος για τον οποίον είχε συναινέσει τότε και το παράνομο ΚΚΕ. Μας είχε αναφέρει ο ομιλητής για όλο το σχεδιασμό, αλλά δεν τολμούσε να πει και για τους εγχώριους πεμπτοφαλαγγίτες της εποχής εκείνης, που σήμερα αποδεικνύονται ''Νεοταξικοί”. Όλες, μα όλες οι μετά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο Ελληνικές κυβερνήσεις με ελάχιστες εξαιρέσεις, άφησαν – ιδιαίτερα μετά τη διάλυση της Γιουγκοσλαβίας – να εξυφανθεί η όλη δυσμενής για τη χώρα μας “ψευτοϊστορία”. Δεν έβγαζαν μιλιά αντίθετη και για τη διεθνή σκευωρία.

Μήπως δεν ήταν αλήθεια ότι η Τουρκία ενδυνάμωνε την ανθελληνική αδιαλλαξία των Σκοπιανών, ότι ο Τζορτζ Σόρος  εργάζεται ακόμη και τώρα με τις ΜΚΟ και τα Ιδρύματα που έχει στήσει στα Σκόπια επ ωφελεία των Σλάβων; Μήπως δεν είναι αλήθεια  πως το κρατίδιο αυτό που αποτελεί τον “πολιορκητικό κριό” της ανθελληνικής προπαγάνδας στα Βαλκάνια, στηρίζεται άμεσα στην ανθελληνική του αδιαλλαξία με όλα τα μέσα από την Τουρκία;  …»  Με τα λόγια αυτά περιγράφαμε πριν μερικά χρόνια στη στήλη ΚΑΥΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ με τίτλο Πως “Στήθηκε” το κρατίδιο των Σκοπίων...και κλείναμε: « … Ας ελπίσουμε πως δεν θα έχουμε ακόμη μία περίπτωση Προδοσίας σαν της Κύπρου...» Δυστυχώς η Κυβέρνηση Τσίπρα – ΣΥΡΙΖΑ μας επαλήθευσε… 

Ο «ΚΟΡΙΝΘΙΟΣ»

 

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια