Header Ads

Η Κορίνθια εικαστικός και συγγραφέας Βούλα Τσέλιου Ψωμά αποκτά μόνιμη έκθεση ζωγραφικής στην Αθήνα! (Φ. 1875)

 

  Οι «Εκδόσεις Όστρια» αναγνωρίζουν τον ταλέντο της και την τιμούν με την ανάδειξή της!

 

 

 

     *Γράφει - Επιμελείται: Παρασκευή (Εύη) Κοκκίνου

 

 Η εικαστικός, συγγραφέας, ποιήτρια Βούλα Τσέλιου Ψωμά είναι γνωστή στους καλλιτεχνικούς κύκλους της Κορινθίας, αφού χρόνια δραστηριοποιείται ως εικαστικός και πέρυσι εξέδωσε την πρώτη ποιητική συλλογή της.

 


 

Ύστερα από μία πολύ δημιουργική χρονιά, όπου εξέδωσε από τις Εκδόσεις Όστρια την ποιητική της συλλογή «Γυναίκα γένους Θηλυκό» παρουσιάζοντάς την στο κοινό της Κορίνθου προ μηνών στην κατάμεστη αίθουσα της Δημοτικής Πινακοθήκης Κορίνθου, η Βούλα κάνει την έκπληξη και αποκτά στέγη και για τα εικαστικά της έργα στην Αθήνα!

 

 

Το πάθος, η ειλικρινής καλοσύνη, η πηγαία αίσθηση της ομορφιάς και της χαράς ζωής αντικατοπτρίζεται στα έργα της εικαστικού και φυσικά αυτό δεν έμεινε απαρατήρητο από τις «Εκδόσεις Όστρια», αφού θα φιλοξενούν μόνιμα πια στον υπέροχο πολυχώρο τους στην Χέυδεν 3, στην Αθήνα, 30 έργα ζωγραφικής της εικαστικού "Χωρίς Δίχτυ Ασφαλείας"

Η ίδια γράφει για την εμπειρία της: «Δεν λέω είναι δύσκολο και θέλει και θάρρος, αλλά είναι όμορφο να ανοίγεις τα φτερά σου και να ταξιδεύεις!!! Ευχαριστώ πολύ τις Εκδόσεις Όστρια για την άψογη συνεργασία μας!!! Είναι μεγάλη τιμή και χαρά για εμένα περίπου 30 έργα ζωγραφικής μου να εκτίθενται για πρώτη φορά στην Αθήνα και μάλιστα σε μια διαρκή έκθεση στον υπέροχο πραγματικά πολυχώρο σας Χέυδεν 3 - Αθήνα!

Από την "Γυναίκα γένους Θηλυκό" λοιπόν την πρώτη μου ποιητική συλλογή που ανήκει στις Εκδόσεις Όστρια... στο "Χωρίς Δίχτυ Ασφαλείας" στην έκθεση ζωγραφικής μου!

Σας ευχαριστώ πολύ που πιστεύετε στο ταλέντο μου και με στηρίζετε! Η αμοιβαία σχέση εμπιστοσύνης και καλής συνεργασίας που έχουμε αναπτύξει με συγκινεί εξίσου! Ως επαγγελματίες σέβεστε τον κάθε καλλιτέχνη! Μπράβο σας! Καλή μας επιτυχία!!!».

 

Προσωπικά γνωρίζοντας την εικαστικό-συγγραφέα και φίλη πια Βούλα Τσέλιου Ψωμά, της εύχομαι ολόψυχα και μέσα από την πολιτιστική επιφυλλίδα της Φωνής της Κορινθίας να είναι πάντα υγιής, να χαρίζει αυτό το πηγαίο χαμόγελό της και να γεμίζει με χρώμα και λυρισμό τη ζωή μας με τα έργα της.

΄Ωρες Λειτουργίας Έκθεσης: 9.00΄- 21.00΄, Δευτέρα - Παρασκευή

  * Εύη Κοκκίνου


Δικηγόρος

Διαμεσολαβήτρια

Msc Διοίκηση Τουρ/κών Επιχειρήσεων

Απ. Παύλου 40, Κόρινθος

τηλ. 27410 84568

6944964225

email: ekokklaw@otenet.gr , https:/evikokkinoulaw.gr
  

1 σχόλιο:

  1. Βαγγέλης Δ. Κόκκινος: Μία Κορίνθια Εικαστικός και Συγγραφέας, η Βούλα Τσέλιου - Ψωμά, αποκτά Μόνιμη 'Εκθεση Ζωγραφικής στην Αθήνα! Μεγάλη τιμή και αναγνώριση. Μια επίσκεψη συμπολιτών αξίζει για τους φίλους μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή