Header Ads

Πρωτοσέλιδο άρθρο του «Κορίνθιου» (Φ. 1874)

 

 

 Να λένε την Αλήθεια στο Λαό οι πολιτικοί...

 Το Πρωτοσέλιδο Άρθρο της εφημερίδας μας με τίτλο “Με το Θάρρος της Γνώμης”, δεν μασάει τα λόγια του σε κάθε έκδοση. Κρίνει, επιβραβεύει, συμβουλεύει και κατακρίνει, ανάλογα με την περίπτωση πρόσωπα και γεγονότα. Στον κανόνα αυτόν δεν επιτρέπουμε να εμφιλοχωρούν ιδεοληψίες και κομματικές  επιλογές, γιατί η εφημερίδα μας υπηρετεί την Ελληνική Κοινωνία και τους Έλληνες πολίτες, άσχετα με την κομματική τους ταυτότητα. Ζει και αναπνέει για την Ελλάδα, τους Έλληνες και Τον Θεό της!

 Όλοι οι πολίτες, με ελάχιστες εξαιρέσεις, βρέθηκαν ξαφνικά και μετεκλογικά, στην Ελληνική πραγματικότητα. Όπως πάντα, οι πολιτικοί, τα κόμματα, οι Κυβερνήσεις και το βαθύ κράτος των “Προθύμων”, πριν και μετά από κάθε εκλογική αναμέτρηση προσπαθούν να σκεπάσουν κάτω από το χαλί τα σκουπίδια της Συνωμοτικής τακτικής τους. Δεν λένε με το όνομά τους, ούτε τα σχέδια, ούτε τα προγράμματα, που θα βγουν στην επιφάνεια την επομένη των Εκλογών.

    Έλεγαν ασύστολα ψέματα προδίδοντας ιδέες και ιδεολόγους πσρατάξεων. Έλα όμως που ο ψεύτης έχει κοντά πόδια. Ο ψεύτης και ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται. Σε τοπικό επίπεδο τίποτα δεν έχει μείνει κρυφό. Αυτό το ζήσαμε ειδικότερα και στο εγγύς παρελθόν, χωρίς να έχει σταματήσει ο απόηχος εκλογικής συμπαιγνίας στα Αυτοδιοικητικά πράγματα του τόπου.

    Δεν έχει ακόμη ο Ελληνικός Λαός απαλλαγεί από το  Εθνικό Δημοψήφισμα που το πολιτικό δίπολο το βάπτισαν από ¨ΟΧΙ σε ΝΑΙ και ξεπούλησαν Ιστορία, Μακεδονία και Μέγα Αλέξανδρο. Ακόμη και η Ν.Δ. ήταν αντίθετη στα λόγια, αλλά παρά το γεγονός ότι τα Σκόπια δεν τηρούν τη Συμφωνία των Πρεσπών, ουδείς Κυβερνητικός την καταγγέλλει.

    Δεν μπορούν να καταλάβουν οι πολιτικοί πόσο χαμηλά έχει πέσει στην ψυχοσύνθεση των σκεπτόμενων Ελλήνων η Πολιτική του ψεύδους και της απεμπόλησης των Ηθικών Αξιών. Το τί λέγεται μεταξύ των μελών και των οπαδών της Κεντροαριστεράς στα καφέ και τους δρόμους της Κορίνθου για την συμπαιγνία των Αυτοδιοικητικών εκλογών δεν λέγεται. Το τι βρισίδι πέφτει όταν βλέπουν σχετικές ειδήσεις ή φωτογραφίες με τον συναγελασμό όλων αυτών των συνωμοτών της κομματικής συνωμοσίας. Αν είχαν τ΄αυτιά μου μόνο για μία ημέρα από τύψεις θα σκεφτόντουσαν οπωσδήποτε να επιστρέψουν «Τα τριάκοντα αργύρια». 

Είπαμε να λένε την Αλήθεια στο Λαό και όχι να τον προσβάλλουν τόσο βάναυσα... 

Ο «ΚΟΡΙΝΘΙΟΣ»

Δεν υπάρχουν σχόλια