Header Ads

Δενδροφύτευση & καθαρισμός της παραλίας στο Αρχαίο Λιμάνι Λεχαίου από στελέχη της Βελγικής Εταιρίας EY (Φ. 1862)


200 στελέχη της Βελγικής Εταιρίας EY με την ευκαιρία της παραμονής τους στο Ramada wyndham hotel στο Λουτράκι 7 με 13 Οκτωβρίου για να παρακολουθήσουν το εκπαιδευτικό πρόγραμμα τους, των ορκωτών λογιστών, βρέθηκαν την Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2023 στο Αρχαίο Λιμάνι Λεχαίου.

Για να μπορούν να ταξιδέψουν, πρέπει να  ακυρώσουν το “climate footprint”, (δηλαδή την μόλυνση περιβάλλοντος λόγω των αεροπλάνων που εκπέμπουν μεγάλη ποσότητα διοξείδιο του Άνθρακα) Πρέπει να ανταποδώσουνε με οικολογικές πράξεις . Τα στελέχη της εταιρείας με πρωτοβουλία του ιδιοκτήτη της και στο πλαίσιο της Κοινωνικής Εταιρικής Ευθύνης καθάρισαν 3 χιλιόμετρα παραλίας και στο τέλος πραγματοποίησαν δενδροφύτευση.

Με αυτές οι πράξεις θα μπορούν να ξαναέρθουν στο Λουράκι με την εταιρία ΕΥ και να κάνουν και άλλες οικολογικές δραστηριότητες. Η EY βοηθά τους πελάτες να δημιουργήσουν μακροπρόθεσμη αξία για όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη. Ενεργοποιημένες από δεδομένα και τεχνολογία, οι υπηρεσίες και οι λύσεις της εταιρίας παρέχουν εμπιστοσύνη μέσω διασφάλισης και βοηθούν τους πελάτες να μεταμορφωθούν, να αναπτυχθούν και να λειτουργήσουν.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια