Header Ads

Δραματική προειδοποίηση για ΗΠΑ-ΕΕ (Φ. 1861)

 Δραματική προειδοποίηση για ΗΠΑ-ΕΕ-Κούρδος ειδικός:


Όταν μιλάνε Έλληνες-Κούρδοι-Αρμένιοι για Τουρκία κάντε ησυχία
Newsroom 10.10.2023


Οι Τούρκοι με μια “κωλοτούμπα” επικών διαστάσεων μας κοιμίζουν, ενώ πιθανόν ετοιμάζουν ύποπτο σχέδιο στο Αιγαίο-”Ο Φιντάν είχε σχέση με τον επικεφαλής της επίθεσης στο Ισραήλ”, τόνισε ο ίδιος-Μέχρι στιγμής έχουν κληθεί 300.000 Ισραηλινοί Έφεδροι

Η σχέση των Τούρκων στο μακελειό του Ισραήλ, πιστοποιείται καθημερινά, χωρίς βέβαια να παραβλέπουμε τον σημαντικότατο ρόλο των Ιρανών, που αποτελέσαν στρατιωτικό βραχίονα της τρομοκρατικής οργάνωσης της Χαμάς, κατά την προχθεσινή επίθεση στο ισραηλινό έδαφος.

Καμπάνες από τον Κούρδο ειδικό για Φιντάν και τουρκική εμπλοκή στο Ισραήλ

Ο Κούρδος ειδικός Ντίλιμαν Αμντουλκαντέρ, αρθρογράφος του NRT με μεταπτυχιακό δίπλωμα στη Σχολή Διεθνών Υπηρεσιών του Αμερικανικού Πανεπιστημίου στην Ουάσιγκτον, ήταν κατηγορηματικός για την Άγκυρα.

“Θα επαναλάβω αυτή την ανάρτηση λέξη προς λέξη, ώστε όλοι οι άνθρωποι να το καταλάβουν.

«Ο Χακάν Φιντάν ήταν ο αρχηγός των μυστικών υπηρεσιών που προέδρευσε στην ίδρυση του κύριου αρχηγείου της Χαμάς στην Τουρκία, που περιλάμβανε έναν ενεργό τρομοκράτη διοικητή που διευθύνει τις επιθέσεις στη Δυτική Όχθη, τον Σάλεχ αλ-Αροούρι». Η Τουρκία είναι με τη Χαμάς. Ξυπνήστε.

Όταν Κούρδοι, Έλληνες, Αρμένιοι σου λένε για την Τουρκία, ακούστε και κρατήστε σημειώσεις. Όλα όσα λέμε είναι αλήθεια. Γνωρίζουμε την Τουρκία μέσα και έξω. Μελετήστε την Τουρκία για χίλια χρόνια, δεν πειράζει. Γνωρίζουμε το παρελθόν, το παρόν και όλα όσα μπορεί να κάνει ( αυτή η χώρα)”, τόνισε ο ίδιος.

Ο Χακάν Φιντάν ήταν Αρχηγός της ΜΙΤ για πάρα πολλά χρόνια και δεν υπάρχει περίπτωση ούτε ένα στο εκατομμύριο να μην γνώριζε τι θα πράξει η τρομοκρατική Παλαιστιακή οργάνωση στο Ισραήλ, τόσο σε έκταση όσο και σε μέγεθος. Ακόμα και γνωστός Τούρκος μπασκεμπολίστας του NBA Ενές Καντέρ, δείχνει την τουρκική πολιτική ηγεσία για την σφαγή στο Ισραήλ. Ο ίδιος με ανάρτησή του αναφέρει ότι: «πολλά στελέχη της Χαμάς βρίσκουν καταφύγιο στην Τουρκία, όπου συγκεντρώνουν χρηματοδότηση και κρατική υποστήριξη».

Η Ελλάδα στο στόχαστρο των τουρκικών και ιρανικών σχεδίων;
Ο Κούρδος ειδικός ουσιαστικά προειδοποιεί πιθανότατα για συνέχεια των “τρομοκρατικών κινήσεων” ειδικά από την Τουρκία που κινεί τα νήματα πλέον στην περιοχή μας, ειδικά στην Ανατολική Μεσόγειο, Συρία, και ενδεχομένως στο Αιγαίο.

Οι Τούρκοι με μια “κωλοτούμπα” επικών διαστάσεων ζήτησαν, και το δεχθήκαμε, να συμφιλιωθούμε κατά κάποιον τρόπο, μέσω συνομιλιών και άλλων νομικίστικων τερτιπιών, ενώ ουσιαστικά προετοιμάζονται μέσω της αμυντικής βιομηχανίας στο φουλ για άλλα κόλπα, και αυτό δεν χρειάζονται μαντικές γνώσεις.

Οι φίλοι τους της Χαμάς, κοίμισαν ολόκληρη την πολεμική μηχανή του Ισραήλ για δύο ολόκληρα χρόνια, ότι δεν ετοιμάζονται για ανάληψη στρατιωτικών επιθέσεων, όταν ξαφνικά χτύπησαν σε χρόνο και τόπο της δικής τους επιλογής προκαλώντας 700 νεκρούς, χιλιάδες τραυματίες και παίρνοντας αιχμαλώτους 100 Ισραηλινούς Στρατιώτες μεταξύ των οποίων και βαθμοφόροι Αξιωματικοί.

Ισραήλ-ΗΠΑ και στο βάθος το Ιράν

Μέχρι στιγμής έχουν κληθεί 300.000 Ισραηλινοί Έφεδροι με τον Στρατό της χώρας να ανακοινώνει ότι “ποτέ δεν έχουν κληθεί τόσοι πολλοί στρατιώτες τόσο γρήγορα (μέσω @bokeralmog ). Το Ισραήλ προετοιμάζεται για ενδεχόμενο ξέσπασμα περιφερειακού πολέμου πλήρους κλίμακας. Ισραήλ και ΗΠΑ συντονίζουν τις στρατιωτικές κινήσεις, Ο αρχηγός του Ισραηλινού Στρατού (IDF) και ο αρχηγός της αμερικανικής διοικήσεως Ασίας (CENTCOM) είναι σε συνεχή επαφή.

Εκπρόσωπος του Ισραηλινού Στρατού: “Η αμερικανική παρουσία επικεντρώνεται στην απειλή του Ιράν, πιθανά πλήγματα των ΗΠΑ. εκτίμηση: δεκάδες Αμερικανοί σκοτώθηκαν ή απήχθησαν στην επίθεση της Χαμάς”. Οι ΗΠΑ μετακινούν πολεμικά πλοία και αεροσκάφη πλησίον του Ισραήλ. Το αεροπλανοφόρο USS Gerald R. Ford (CVN-78),το καταδρομικό USS Normandy ,καθώς και αντιτορπιλικά κατευθυνόμενων πυραύλων κινούνται στην Ανατολική Μεσόγειο με συγκεκριμένη αποστολή.

Ο “λύκος στην αναμπουμπούλα χαίρεται” λέει μια σοφή ελληνική παροιμία που μας προειδοποιεί με έμμεσο τρόπο ότι πιθανόν να δούμε κλιμάκωση του πολέμου στο Ισραήλ, εμπλοκή Τούρκων, Ιρανών και Αμερικανών, με συνέπειες πολύ μεγαλύτερες από ότι μπορεί κάποιος να φανταστεί.


Δεν υπάρχουν σχόλια