Header Ads

Από την Αυτοδιοικητική δραστηριότητα της Αθηνάς Κόρκα - Κώνστα (Φ. 1859)

 


Η υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Αθηνά Κόρκα μαζί με τους συνυποψηφίους της, του υποψηφίου Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού, επισκέφτηκαν το Ζευγολατιό, Βραχάτι, Κιάτο, Σοφικό, Αθίκια και Κόρινθο.

Ο Δημήτρης Πτωχός περιοδεύοντας πόλεις και χωριά της Κορινθίας τυγχάνει μεγάλης αποδοχής και συνεχούς αναγνωρισιμότητας.

Η Αθηνά Κόρκα έχοντας χρηματίσει Αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας καθώς και Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού Περιφέρειας Πελοποννήσου κατ’ αυτή τη θητεία, γνωρίζει και τα θέματα και τις ανάγκες της κάθε περιοχής της Κορινθίας και είναι ιδιαίτερα χρήσιμη.

Πλούσια και αυτές τις μέρες του προεκλογικού αγώνα η Αθηνά ήταν όπως πάντα πανταχού παρούσα γιατί αγαπάει τον τόπο της και τους Κορίνθιους

Η υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος με το συνδυασμό «Πελοπόννησος μπροστά» και τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχό αλλά και Εντεταλμένη Πολιτισμού Περιφέρειας Πελοποννήσου συμμετείχε:

-           Στο 1ο Συνέδριο των Παύλειων Σπουδών της Ιεράς Μητρόπολης Κορίνθου με την επωνυμία «Παύλος και Κόρινθος».

-           Σημειολογικά αναδεικνύει τη θρησκευτική ταυτότητα της Κορίνθου, συνυφασμένη με τον Απόστολο των Εθνών.

- Συνεχάρη το Μητροπολίτη Κορίνθου κ.κ. Διονύσιο και τους διοργανωτές του Συνεδρίου.

- Στη συναυλία της Φιλαρμονικής Λουτρακίου, για τη Μάχη της Περαχώρας, ενός διακεκριμένου μουσικού έργου, συγχαίροντας τους εμπνευστές και τους συντελεστές.

-  Στην έναρξη του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος  Σκοποβολής ΙPSC στην Κόρινθο, για το οποίο η Περιφέρεια Πελοποννήσου συνέβαλε ουσιαστικά στην ανασυγκρότηση των εγκαταστάσεων σκοποβολής. Η τελετή διανθίστηκε από τους χορευτές της Κορινθιακής Εστίας Ιστορικών και Λαογραφικών Ερευνών

Οι Κορίνθιοι γνωρίζουν την Αυτοδιοικητική της προσφορά και  την ψηφίζουν γιατί έχει παλλά να προσφέρει στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Αγαπάει αυτό που έμαθε να κάνει, για το καλό όλων μας!...

 

Δεν υπάρχουν σχόλια