Header Ads

4ο Διασυλλογικό PEGASUS KUNG FU CUP (Φ. 1847)

 

Η Διοργάνωση στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία!

 

 

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 18 Ιουνίου 2023, στο Κλειστό Γυμναστήριο της Κορίνθου το 4ο Διασυλλογικό PEGASUS KUNG FU CUP, το οποίο συνδιοργανώθηκε από τον Αθλητικό Πολιτιστικό Σύλλογο «Η Πηγή του Νεαρού Δάσους Κορίνθου» και το Κέντρο Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος του Δήμου Κορινθίων (ΚΕ.Π.Α.Π.).

Συμμετείχαν δεκατέσσερις (14) σύλλογοι από όλη την Ελλάδα με 130 αθλητές συνολικά, οι οποίοι διαγωνίστηκαν στο Παραδοσιακό Κουνγκ Φου και στο μαχητικό Σάντα.

Η διοργάνωση εξελίχτηκε απολύτως ομαλά από τις 10:00 το πρωί έως τις 3:00 το μεσημέρι και άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις τόσο στους αθλητές, όσο και στους φίλους του αθλήματος που παρευρέθηκαν και καταχειροκρότησαν τους συμμετέχοντες.

Ο Δάσκαλος του Αθλητικού Πολιτιστικού Συλλόγου "Η Πηγή του Νεαρού Δάσους Κορίνθου" Χρήστος Παναγόπουλος και η Πρόεδρος του Δ.Σ. Μαρία Κωνσταντίνου εξέφρασαν στη ΦτΚ τις θερμές ευχαριστίες τους προς όλους τους συντελεστές (χορηγούς, εθελοντές, κριτές, συλλόγους κλπ) αυτής της επιτυχούς Διοργάνωσης, η οποία τιμά τόσο το άθλημα του Κουνγκ Φου ενισχύοντας τα πολλαπλά οφέλη του για τη σωματική και ψυχική υγεία των αθλουμένων, όσο και τον Δήμο Κορινθίων με την προσέλκυση πλήθος κόσμου από όλη την Ελλάδα κάθε χρόνο.

Η «Φωνή της Κορινθίας» εύχεται στους Διοργανωτές και του χρόνου στο 5ο PEGASUS KUNG FU CUP ...!

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια