Header Ads

ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΝΕΑ (Φ.1846)

 

Με ενστάσεις προσπαθεί να «μπλοκάρει» το έργο της δημοτικής αρχής ο κ.Σταυρέλης

Βασίλης Νανόπουλος: Τα έργα συνεχίζονται, οι ενστάσεις απορρίπτονται η μια πίσω από την άλλη

 

 

Απέλπιδα η προσπάθεια της παράταξης του κ.Σταυρέλη να θέσει εμπόδια στην εξέλιξη του έργου της δημοτικής αρχής και  να συνεχίσει το αφήγημά του περι απραξίας, αδυναμίας και μηδενικού αποτελέσματος.

 

Απορρίφθηκε πανηγυρικά η ένσταση που κατέθεσε κατά της υλοποίησης τριών νευραλγικών για  6 κοινότητες μας δρόμων, και συγκεκριμένα των δρόμων που συνδέουν τις κοινότητες «Σπαθοβούνι – Μαψός», «Άγιος Ιωάννης Χιλιομόδι» και Αμόνι – Καλογερολίμανο – Ε.Ο Επιδαύρου». Η οικονομική επιτροπή του δήμου Κορινθίων κατακύρωσε τους διαγωνισμούς για τα 3 αυτά έργα  προϋπολογισμού 3 εκ ευρώ , στα τέλη Μαρτίου του 2023. Κατά αυτής της απόφασης στράφηκε ο κ.Σταυρέλης και μάλιστα;  Σε 3 επίπεδα, Αποκεντρωμένη Διοίκηση, διαχειριστική αρχή και ευρωπαϊκά όργανα.

 

Τόση είναι η ζέση του για να μπλοκάρει τα έργα! Για να μην επιτρέψει στην δημοτική αρχή και στον δήμαρχο Κορινθίων να πράξουν το καθήκον τους έναντι των πολιτών! Για να αποκομίσει εκλογικά οφέλη!

 

Η ενέργεια αποκαλύπτει στον μέγιστο βαθμό τις προθέσεις του, που δεν είναι βεβαίως η ωφέλεια του δήμου Κορινθίων και των πολιτών του!  Οι πολίτες όμως γνωρίζουν!

 

Το έργο της παρούσας δημοτικής αρχής έχει οδηγήσει σε κατάρρευση το χάρτινο αφήγημα της παράταξης του κ.Σταυρέλη περι μηδενικού αποτελέσματος.

Οι ενστάσεις ώστε τα έργα τουλάχιστον να καθυστερήσουν ώστε να υπάρχει έστω αυτό το επιχείρημα προεκλογικά, είναι το τελευταίο «όπλο» του κ.Σταυρέλη.

 

Τα όργανα όμως κάθε επιπέδου μας δικαιώνουν! Δικαιώνουν τις ενέργειες μας και το αδιάβλητο των διαδικασιών που έχουμε ακολουθήσει.

 

Τι κατόρθωσε ο κ.Σταυρέλης; Να καθυστερήσει για περίπου δυο μήνες την έναρξη των έργων. Ομοίως πράττει και σε άλλα έργα του δήμου μας. Και εφ εξής θα υπάρχει δημόσια αναφορά γι αυτές τις ενέργειες από την ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ώστε οι πολίτες να γνωρίζουν τους λόγους που τα έργα δεν ξεκινούν παρ ότι οι διαδικασίες έχουν ολοκληρωθεί.

 

«Δεν έχει τέλος ο κατήφορος αυτής της δημοτικής αρχής» είχε γράψει ο κ.Σταυρέλης σε ανακοίνωση τύπου μιλώντας για σκάνδαλο.

 

«Δεν έχει τέλος το παραμύθι που δημιουργείτε κ.Σταυρέλη και θεωρείτε πως οι πολίτες θα πιστέψουν» απαντούμε! «Ο κατήφορος είναι ένας δρόμος που θα περπατήσετε μόνος!

 

Η δημοτική αρχή και ο δήμαρχος Βασίλης Νανόπουλος  συνεχίζουν σταθερά και απαρέγκλιτα στον δρόμο που χάραξε η εντολή των πολιτών τον Σεπτέμβριο του 2019, δρόμο αλλαγής, αξιοπιστίας, έργου και συνέπειας.

 

Αυτή είναι η ικανότητα της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ. Αυτή είναι η δέσμευσή της.

 

Συνεχίζουμε ΜΑΖΙ με τους πολίτες, όχι απέναντι τους!

 

Αφήνουμε τον κ.Σταυρέλη στην αναζήτηση νέας προσφυγής και  του ευχόμαστε «καλή επιτυχία» χωρίς βεβαίως να έχουμε την προσδοκία πως δημοσίως θα ανακαλέσει  τα όσα δημοσίως κατήγγειλε για τα 3 αυτά έργα και τις ενέργειες της δημοτικής αρχής τον Μάρτιο. Χρειάζεται πολιτικό θάρρος!

 

Β.Νανόπουλος: Κερδίζουμε το στοίχημα της ανανέωσης!


         

Κόρινθος 12 Ιουνίου 2023

Συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς η ανανέωση της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ εν όψει των αυτοδιοικητικών εκλογών της 8ης Οκτωβρίου. Νέοι υποψήφιοι εντάσσονται στην παράταξη του δημάρχου Κορινθίων ενισχύοντας την ομάδα της αλλαγής του 2019, στελέχη με «έξωθεν καλή μαρτυρία», επιτυχημένα στον επαγγελματικό τους βίο,  με μεγάλη αγάπη για τον δήμο μας και όρεξη για δουλειά.

«Καλωσορίζω τα νέα στελέχη που συ στρατεύονται μαζί μου αλλά και εκείνα που ανανέωσαν την εμπιστοσύνη τους με την εκ νέου υποψηφιότητα τους. Όλοι μαζί κερδίζουμε το στοίχημα της ανανέωσης, μια ανάγκη της κορινθιακής κοινωνίας που όχι μόνο αφουγκραζόμαστε αλλά και στην πράξη υπηρετούμε προκειμένου η νέα θητεία να είναι παραγωγική, να είναι ουσιαστική, να είναι εκείνη που αξίζει ο δήμος Κορινθίων»  δήλωσε ο Δήμαρχος Βασίλης Νανόπουλος.

ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ:

Γεώργαρης  Βασίλης

Είναι ο μακροβιότερος πρόεδρος στον εμπορικό σύλλογο της Κορίνθου. Ο επιχειρηματικός κόσμος ανανέωνε την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπό του για 13 συναπτά έτη. Αποχωρεί επιτυχημένος και αγαπητός ανοίγοντας ένα νέο κεφάλαιο, αυτό της αυτοδιοίκησης.

Ο Βασίλης Γεώργαρης είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ και τον Δήμαρχο Κορινθίων Βασίλη Νανόπουλο. Αναλαμβάνει σε λίγες ημέρες Πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Πολιτικής ενώ έχει διατελέσει το προηγούμενο διάστημα αντιπρόεδρος στο δημοτικό Λιμενικό Ταμείο. Από τους γνωστότερους επιχειρηματίες της πόλης, άνθρωπος με γνώσεις, ικανότητες και πάθος για τον τόπο του, γνωρίζει καλά πως μόνο με την συμμετοχή έρχεται η πρόοδος και επιτυγχάνεται η ανάπτυξη , η ευημερία.

Γεννήθηκε στην Αδελαΐδα της Αυστραλίας το 1972 και από την ηλικία των επτά ετών ζει στην Κόρινθο. Είναι παντρεμένος με την Βίκυ Ουλή και πατέρας τεσσάρων παιδιών, της Κατερίνας, της Ζέτας, της Νικολέττας και του Νίκου.

Με το εμπόριο ασχολείται από το 1995 , στον τομέα των καλλυντικών και ειδών κομμωτηρίου. Δραστηριοποιείται παράλληλα και στην εισαγωγή επαγγελματικού εξοπλισμού κομμωτηρίων.

Προέρχεται από οικογένεια εμπόρων, γεγονός το οποίο σε συνδυασμό με την μακροχρόνια ενασχόλησή του ιδίου στον εμπορικό τομέα ,τον βοήθησε να γνωρίσει από κοντά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι έμποροι σε τοπικό επίπεδο και όχι μόνο.

Από το Νοέμβριο του 2006 συμμετέχει ενεργά στα κοινά με την εκλογή του αρχικά ως Γενικός Γραμματέας του Εμπορικού Συλλόγου Κορίνθου , το 2009 ως Αντιπρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κορίνθου και από το 2013 μέχρι και σήμερα είναι Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κορίνθου. Το 2011 εκλέχτηκε στην Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Πελοποννήσου και Νοτιοδυτικής Ελλάδος και παραμένει ενεργό μέλος.

Βασίλη η ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ σε καλωσορίζει. Μαζί θα πετύχουμε περισσότερα.

Καλλίρης Παναγιώτης

Ο Παναγιώτης διαμένει στον Κάτω Άσσο είναι υπαξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού και για αρκετά χρόνια ασχολήθηκε με το ποδόσφαιρο

Καραντάνης Νίκος

Ο Νίκος είναι υπαξιωματικός του πολεμικού Ναυτικού ,διαμένει στον Κάτω Άσσο και είναι έγγαμος με δύο παιδιά

Λαγός  Γιώργος

Ο Γιώργος διαμένει στο Σολωμό, ασχολείται με την εταιρική επιχείρηση ελαιοτριβείο και αγροτική παραγωγή. Είναι απόφοιτος ΙΕΚ φυσικοθεραπείας. Διατέλεσε μέλος του Πολιτιστικού συλλόγου Σολωμού για σειρά ετών.

Μαγκλάρας Γιώργος

Ο Γιώργος είναι άνθρωπος του αθλητισμού, της αυτοδιοίκησης, της προσφοράς! Αντιπρόεδρος σήμερα στο ΚΕΠΑΠ αποδεικνύει στην πράξη πως οι κατάλληλοι άνθρωποι

στις κατάλληλες θέσεις μπορούν να οδηγήσουν στα καλύτερα αποτελέσματα!

Αθλητής της κολύμβησης και του Water polo, Πρόεδρος στην ποδοσφαιρική ομάδα ΚΟΡΙΝΘΟΣ 06, Παράγοντας για πολλά έτη και στην ΚΟΡΙΝΘΟ 06 και στον ΠΑΣ Κόρινθος, Υπεύθυνος Ακαδημιών στην Κόρινθος 06,

αγαπά σε βάθος τον αθλητισμό και γνωρίζει σε κάθε επίπεδο τα όσα χρειάζεται να γίνουν. Έχει διατελέσει επίσης Αντιπρόεδρος στο δημοτικό λιμενικό ταμείο, με τα ίδια θετικά

αποτελέσματα σε όφελος της πόλης και των πολιτών.Για 6 χρόνια διετέλεσε πρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων στο 1ο δημοτικό σχολείο Κορίνθου.

Στην Αυτοδιοίκηση μετέχει από το 2014 με τον νυν δήμαρχο Βασίλη Νανόπουλο. Εξελέγη πρώτος σε σταυρούς

Στο τοπικό συμβούλιο το 2019 και σήμερα δηλώνει εκ νέου την υποψηφιότητα του με στόχο η αλλαγή που ξεκίνησε

Το 2019 να ολοκληρωθεί στην επόμενη 5ετία!  Ο Γιώργος Μαγκλάρας είναι παντρεμένος με την Αγγελική Παπαγιάννη και πατέρας μιας κόρης της Μαρήλιας, Φοιτήτριας στο 3ο έτος της  Νομικής.

Σούκουλης Δημήτρης

Ένας ακόμα νέος επιλέγει την ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ για την κάθοδό του στις αυτοδιοικητές εκλογές και την ενεργό συμμετοχή του στα κοινά του δήμου Κορινθίων. Ο Δημήτρης Σούκουλης είναι αστυνομικός με καθήκοντα συνοριακού φύλακα, κάτοικος Εξαμιλίων . Έχει αγωνιστεί στο παρελθόν ως αθλητής στον Εθνικό Ξυλοκέριζας και για χρόνια ήταν μέλος του πολιτιστικού συλλόγου Ξυλοκέριζας. Επιθυμεί με την συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο του Δημάρχου Κορινθίων να αποκτήσει έναν ρόλο πιο ουσιαστικό, να είναι χρήσιμος και αποτελεσματικός για το χωριό του και τους συντοπίτες του. Δημήτρη σε καλωσορίζουμε στην ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ

Παπαδοπούλου Κατερίνα

Η Κατερίνα είναι Λογίστρια, πρώην τραπεζικό στέλεχος με πορεία 24 ετών στο χώρο, Οικονομολόγος, απόφοιτος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (Α.Σ.Ο.Ε.Ε.)

Ασχολήθηκε με τα κοινά το 2019 βλέποντας στην ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ και τον Βασίλη Νανόπουλο την προοπτική της αλλαγής, της ευημερίας και της ανάπτυξης.

Στην τρέχουσα θητεία ανέλαβε και έφερε εις πέρας με επιτυχία ένα σημαντικό έργο ως ειδική σύμβουλος επί των οικονομικών του Δημάρχου, ένα από τα θέματα που ασχολήθηκε είναι η απόδοση της πάγιας προκαταβολής που με απόφαση δημάρχου αποδόθηκε στους τοπικούς προέδρους των κοινοτήτων.

«Γνωρίζω καλά πως τίποτα δεν κατακτιέται χωρίς υπομονή, επιμονή, γνώσεις και δουλειά. Αυτά τα γνωρίσματα είδα στην ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ και τον Δήμαρχο και αποφάσισα να συστρατευτώ. Στην θητεία που ολοκληρώνεται δικαιώθηκα. Υπάρχουν πολλά ακόμα να κάνουμε και γι’ αυτό είμαι εκ νέου υποψήφια ανανεώνοντας την εμπιστοσύνη μου στον Δήμαρχο Βασίλη Νανόπουλο» δηλώνει η ίδια. Η Κατερίνα είναι κάτοικος Άσσου και μητέρα 3 παιδιών!

Τσάκωνα Κατερίνα

Η Κατερίνα είναι ένας ακόμα νέος άνθρωπος που εμπιστεύεται την ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ και τον Δήμαρχο Βασίλη Νανόπουλο. Θέτει υποψηφιότητα στο πλευρό του Δημάρχου Κορινθίων και στην αυτοδιοίκηση για πρώτη φορά επιθυμώντας με τις δυνάμεις της, τις ιδέες και την συμμετοχή της να συμβάλει στην επίτευξη του στόχου της Αλλαγής και της Προοπτικής. Η Κατείνα είναι ιδιωτική υπάλληλος στην εταιρία Χρυσά Αυγά και μόνιμος κάτοικος Κλένιας. Την καλωσορίζουμε στην ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ.

 

 


  

 

 

 

 

 

 

 


Δεν υπάρχουν σχόλια