Header Ads

Ο Τελικός Κυπέλλου ΕΠΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ την Κυριακή 7 Μαϊου 2023 μεταξύ ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ – ΑΣ ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ (Φ. 1840)

 ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΙΛΑΘΟΙ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ


Με απόφαση της ΕΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ καθορίστηκε ο τελικός αγώνας για το Κύπελλο της ΕΠΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ 2022 - 2023  να διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο Κορίνθου μεταξύ των φιναλίστ ομάδων ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ – ΑΣ ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ με ώρα έναρξης την 17.ΟΟ.

Η ΕΠΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ, δια του Προέδρου της Μιχάλη Τσιχριτζή, εν συνεννοήσει και με τα ενδιαφερόμενα μέρη, προκάλεσε ευρεία σημαντική για το Κορινθιακό ποδόσφαιρο συνέντευξη, που δόθηκε στα τοπικά ΜΜΕ, την Πέμπτη το απόγευμα.

Στη Συνέντευξη  συμμετείχαν εκτός από τον Πρόεδρο της ΕΠΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ, οι Πρόεδροι του ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ Μεγαλοδικηγόρος , συμπολίτης μας εκ Βέλου, Αλέξης Κούγιας, του ΑΣ Αγών Θεοδώρων Δ. Γκιόκας, οι προπονητές των δύο ομάδων Παν. Τζαναβάρας και Μπερτολούτσι, καθώς επίσης και οι Αρχηγοί των δύο ομάδων Αργυρόπουλος και Κοτζιάς.

Ήταν μία Συνέντευξη εφ΄ όλης της ύλης που αφορούσε το παρόν και το μέλλον του Κορινθιακού ποδοσφαίρου, αλλά και τη διεξαγωγή του τελικού αγώνα Κυπέλλου της ΕΠΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ, που αποτελεί τον μεγάλο θεσμό όλων των ομάδων της Ένωσης.

Στα πλαίσια της Συνέντευξης, ανακοινώθηκε ότι σε συνεννόηση των Διοικήσεων των Ομάδων και της ΕΠΣ Κορινθίας ότι, η είσοδος στον αγώνα για τα ΑΜΕΑ, τις γυναίκες και τα παιδιά κάτω των 18 ετών θα είναι δωρεάν, ενώ οι εισπράξεις του αγώνα θα δοθούν στο Ταμείο αρωγής των τραυματισθέντων ποδοσφαιριστών. Επισημαίνεται πως ο κ. Κούγιας έκανε προσφορά δωρεάς 1.000 ευρώ στο εν λόγω Ταμείο.

Ανακοινώθηκε επίσης η τετράδα των διαιτητών, που θα είναι Διαιτητής ο Γιάννης Ρούτσης της Β΄ Εθνικής με βοηθούς τους κ.κ. Θεοδωρόπουλο και Ντέμσια, ενώ ο τέταρτος διαιτητής θα είναι ο κ. Αργυρόπουλος.

Σύσσωμοι οι ποδοσφαιρικοί παράγοντες δια των τοπικών ΜΜΕ έκαναν έκκληση απευθυνόμενοι προς το φίλαθλο κοινό της Κορινθίας να προσέλθουν στο Δημοτικό Σταδιο την Κυριακή για να ενισχύσουν αφ΄ ενός το Αθλητικό γεγονός, αλλά και να χαρούν τον αγώνα της χρονιάς!

  

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 17.00 ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια