Header Ads

Χρίστος Δήμας: " Σας ευχαριστώ από καρδιάς! " (Φ. 1843)

 

ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΝ




Μετά από την ολοκλήρωση της εκλογικής διαδικασίας, ο Χρίστος Δήμας έβγαλε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μια λιτή αλλά ουσιαστική δήλωση. Απευθυνόμενος στους πολίτες που τον τίμησαν με την ψήφο τους, έγραψε: 

"Σας ευχαριστώ από καρδιάς!!".

Επίσης ξεχωριστά ευχαρίστησε τους συνεργάτες του και τους ανθρώπους που τον βοήθησαν εθελοντικά κατά την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου.

 

Στην εφημερίδα μας όμως έκανε την ακόλουθη αποκλειστική δήλωση:

"Ευχαριστώ από καρδιάς τις Κορίνθιες και τους Κορίνθιους που με τίμησαν με την ψήφο τους αλλά και όλους όσους συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία - ανεξάρτητα με το τι ψήφισαν - , ασκώντας το δημοκρατικό τους δικαίωμα.

Οι πολίτες, σε όλη την ελληνική επικράτεια, έδειξαν ότι αναγνώρισαν το σημαντικό έργο που επιτελείται από τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας τα τελευταία 4 χρόνια και αποφάσισαν να ανανεώσουν την εμπιστοσύνη τους με ένα ευρύ εκλογικό αποτέλεσμα.

Για να μπορέσει όμως να δημιουργηθεί μια αυτοδύναμη κυβέρνηση που θα μπορεί να συνεχίσει τολμηρά και ουσιαστικά το μεταρρυθμιστικό της έργο, προς όφελος της κοινωνίας, είναι απαραίτητο να προσελθουμε και πάλι στις κάλπες στις 25 Ιουνίου. 

Η εμπιστοσύνη σας αποτελεί μεγάλη τιμή αλλά και ευθύνη για εμάς."

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια