Header Ads

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΝΔΡΙΑΝΑΚΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ (ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ) (Φ.1839)

Ξεδίπλωσε το προσωπικό του στίγμα για τα σημαντικά θέματα που ταλανίζουν την Κορινθία

 

Βαγγέλης Ανδριανάκος - υποψήφιος Βουλευτής Κορινθίας με το ΠΑΣΟΚ

 

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 24 Απριλίου η Κεντρική Ομιλία του Βαγγέλη Ανδριανάκου - υποψήφιου Βουλευτή Κορινθίας με το ΠΑΣΟΚ. Στο κατάμεστο Δημοτικό Θέατρο, όπου υπήρχαν αρκετοί όρθιοι και κόσμος είχε συγκεντρωθεί ακόμα και στο φουαγιέ του Θεάτρου. Ο Βαγγέλης Ανδριανάκος παρουσίασε την σημερινή δυσάρεστη κατάσταση όπως έχει διαμορφωθεί στη χώρα, στην οικονομία, στην ποιότητα της Δημοκρατίας, στον πρωτογενή τομέα και στην υγεία. Ξεδίπλωσε και το προσωπικό του στίγμα για όλα αυτά αλλά και για τα σημαντικά θέματα που ταλανίζουν την Κορινθία.

 Επεσήμανε δε πως οποιαδήποτε μετεκλογική συνεργασία πρέπει να γίνει στη βάση των ιδεών, των αρχών, των αξιών της Δημοκρατικής Παράταξης και των αλλαγών που προτείνει το ΠΑΣΟΚ. «Θα συμμετέχουμε ή με τις ιδέες μας, τις αρχές και τις αξίες μας ή ΚΑΘΟΛΟΥ».

 Έπειτα από την χθεσινή επιτυχημένη Κεντρική Πολιτική Ομιλία του Βαγγέλη Ανδριανάκου, η οποία θύμισε σε κόσμο την εκδήλωση του περασμένου Φλεβάρη, και την επίσκεψη του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ Νίκου Ανδρουλάκη στην Κόρινθο. Η έδρα του ΠΑΣΟΚ στην Κορινθία θεωρείται δεδομένη και αρχίζει να ξεχωρίζει και το τοπίο στο ποιος θα είναι ο επόμενος Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στον Νομό έπειτα από 13 χρόνια απουσίας από το Κοινοβούλιο.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια