Header Ads

Πολιτική δραστηριότητα Κων/νου Κόλλια (Φ.1836)

 ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΟΛΛΙΑ, ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΝΔ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ, ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ «Η ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΣΗΜΕΡΑ»



Ο Βουλευτής Κορινθίας της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κωνσταντίνος Κόλλιας, παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Η Πελοπόννησος Σήμερα», που προβάλλεται από τον τηλεοπτικό σταθμό “SUPER TV ” Κορινθίας.


Αρχικά, ο κύριος Κόλλιας ευχαρίστησε όλους όσους στηρίζουν καθημερινά τον μεγάλο αγώνα του και του δίνουν δύναμη με την παρουσία τους. Πιο συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στην τεράστια σε πλήθος και συγκινητική ανταπόκριση των Κορινθίων στην εκδήλωση που πραγματοποίησε στις 19 Φεβρουαρίου. Όπως χαρακτηριστικά σημείωσε, «αυτή δεν είναι μια εκδήλωση που αφορά τον Κώστα τον Κόλλια αποκλειστικά, είναι εκδήλωση εμπιστοσύνης, είναι ψήφος εμπιστοσύνης προς τη Νέα Δημοκρατία και τον αρχηγό της, τον Κυριάκο Μητσοτάκη».


Επίσης, ο Βουλευτής Κορινθίας αναφέρθηκε στα δύο χρόνια της πολιτικής του περιπέτειας, ευχαριστώντας εγκάρδια όλους όσους πίστεψαν στη δικαίωσή του και τον στήριξαν, και εκφράζοντας την απόλυτη πεποίθηση ότι η σχετική δικαστική απόφαση που εκδόθηκε από το Ανώτατο Ειδικό Δικαστήριο, επικύρωσε την αληθινή βούληση του κορινθιακού λαού. «Πρόκειται για μια δικαίωση ουσιαστική, όπως διατύπωσε, και όχι τυπική.»


Στη συνέχεια, βασικό θέμα της συζήτησης ήταν ο δρόμος προς την κάλπη για τις εθνικές εκλογές, μέσα από επιχειρήματα για τα όσα προσέφερε η Νέα Δημοκρατία υπέρ της κοινωνικής προόδου, της ισχυρής ανάκαμψης και της ευημερίας.


Ο Βουλευτής, αναφερόμενος στην τετραετία διακυβέρνησης της ΝΔ, εξέθεσε την υψηλή αναβάθμιση της χώρας σε καίριους εθνικούς τομείς, σε αντίθεση με τα πεπραγμένα της προηγούμενης Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που κόστισαν για την Ελλάδα το διεθνές της κύρος και την εθνική της αξιοπιστία.


Παράλληλα, ερωτώμενος για το ενδεχόμενο αποχής, τόνισε την ανάγκη οι πολίτες να προσέλθουν στις εθνικές κάλπες την 21η Μαίου, εκφράζοντας την ελπίδα ότι οι Έλληνες, αναλογιζόμενοι με ψυχραιμία, αντικειμενικότητα κι αίσθημα ευθύνης, θα δώσουν την ψήφο τους στο κόμμα που εγγυάται υπεύθυνα ένα καλύτερο μέλλον. Όπως σημείωσε, οι εκλογές της πρώτης Κυριακής θα καθορίσουν από ποιον και πώς θα κυβερνηθεί ο τόπος, θα προοικονομήσουν το τελικό αποτέλεσμα και σίγουρα αποτελούν το γόνιμο έδαφος για την επικράτηση της αυτοδυναμίας.

 

Τέλος, ο κ. Κόλλιας, δήλωσε ότι είναι πάντα παρών στις ανάγκες των Κορινθίων, δεσμευόμενος ότι θα συνεχίσει να αγωνίζεται και να υπηρετεί, με την ίδια συνέπεια και ανιδιοτέλεια, τους συμπολίτες του. Θα συνεχίσει, όπως σημείωσε, πιστός στις αρχές και στις αξίες που έλαβε από την οικογένειά του, μια οικογένεια υπερήφανη, αγροτική, που του δίδαξε την αγάπη για τον πρωτογενή τομέα. Στόχος του, μάλιστα, όπως δήλωσε, είναι η ουσιαστική και δίκαιη ενίσχυση του κάθε Κορίνθιου αγρότη και η παραμονή του στον τόπο του, ένα σημαντικό στοίχημα που, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο κ. Κόλλιας, θα κερδηθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια