Header Ads

Δημοτικά νέα (Φ.1827)

ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ


H «Kόρινθος Πόλη που Μαθαίνει»
  


H «Kόρινθος Πόλη που Μαθαίνει» σας προσκαλεί την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου, στις 10:45, στο Μικρό Θέατρο Δημαρχείου Κορίνθου (Κολιάτσου 32), για να παρακολουθήσετε την εξαιρετικά ενδιαφέρουσα ημερίδα:

«ΑΡΧΑΙΑ ΠΑΤΗΜΑΤΑ – ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ.

Προσπάθεια προσέγγισης και ανάδειξης των ιστορικών μονοπατιών της Κορινθίας» ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΙΔΑΣ Η πόλη της Κορίνθου, εδώ και τρία χρόνια, ανήκει στο Παγκόσμιο Δίκτυο της UNESCO των Πόλεων που Μαθαίνουν. Στο πλαίσιο του δικτύου αυτού διοργανώνονται δράσεις με στόχο την πρόκληση δημόσιου διαλόγου και συνεργασιών μεταξύ των πολιτών και των φορέων της πόλης. Ο πολιτισμός αποτελεί βασικό πυλώνα αυτών των δράσεων.

Στόχος της Ημερίδας είναι η παρουσίαση του ιστορικού και αρχαιολογικού πλαισίου του αρχαίου οδικού δικτύου περιοχών της Κορινθίας και οι προτάσεις για την αξιοποίησή του ως χώρου ιστορικού ενδιαφέροντος, περιπάτου και περιήγησης. Η ανάδειξη αυτών των διαδρομών μέσα από τη σύγχρονη πεζοπορική οπτική που «πατά» με σεβασμό επάνω στα ιστορικά μονοπάτια έχει ιδιαίτερη αξία, καθώς πολλές από αυτές τις διαβάσεις είναι σχεδόν άγνωστες στο ευρύ κοινό και κρατούν μυστικά αιώνων κρυμμένα στα ίχνη τους.

Ιστορικοί και αρχαιολόγοι, σχετικοί φορείς και πολίτες της Κορίνθου, συνεργάζονται για να γνωστοποιήσουν τα ευρήματά τους στο ευρύ κοινό αλλά και να προκρίνουν τρόπους αξιοποίησης της μοναδικής αυτής πολιτιστικής κληρονομιάς της Κορίνθου Πόλης που Μαθαίνει.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 
Πρώτο μέρος 
Συντονίστρια: Μαρία Μέξια, Διευθύντρια Ιστορικού-Λαογραφικού Μουσείου Κορίνθου 
10:45-11.10: Βασίλης Νανόπουλος, Δήμαρχος Κορινθίων, Παναγιώτα Κασίμη, Προϊσταμένη Εφορείας Αρχαιοτήτων Κορινθίας 

Χαιρετισμοί 
11.10 -11.30: Μαρία Μέξια, Διευθύντρια ΙστορικούΛαογραφικού Μουσείου Κορίνθου, Γιώργος Μπαγάκης, Ειδικός Σύμβουλος του Δημάρχου Κορινθίων για τις Πόλεις που Μαθαίνουν και Ομότιμος Καθηγητής στο Τμήμα Κοινωνικής και Εκπαιδευτικής Πολιτικής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.

Πλαίσιο της Ημερίδας 
11:30-12:00 Γιάννης Λώλος, Αναπληρωτής Καθηγητής Αρχαιολογίας Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

«Αρχαίοι δρόμοι και ιστορικά μονοπάτια της δυτικής Κορινθίας».

12:00-12.30: Μιχάλης Κορδώσης, Ομότιμος Καθηγητής Ιστορίας Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

«Αρχαίες ορεινές διαβάσεις και οχυρώσεις νοτιοανατολικής Κορινθίας -Αρχαία κοντοπορεία».

12.30-12.45: Διάλειμμα Δεύτερο μέρος Συντονίστρια: Μαρία Πετρακάκη, Επιμελήτρια ΙστορικούΛαογραφικού Μουσείου Κορίνθου.

12:45-13.00: Τιμολέοντας Πιέτρης, Αντιδήμαρχος Τουρισμού Δήμου Κορινθίων.

«Οι παρεμβάσεις του Δήμου Κορινθίων για την ανάδειξη αρχαίων μονοπατιών».

13.00 -14.00: Στρογγυλό τραπέζι Patricia van der wal, ερευνήτρια γραμματέας του Μορφωτικού Εκπολιτιστικού Συλλόγου Στεφανίου Κορινθίας (ΜΕΣΣΚ).

«Δίκτυο αρχαίων μυκηναϊκών δρόμων».

Νικολόπουλος Παναγιώτης, Αντιπρόεδρος Ορειβατικού Συλλόγου Κορίνθου.

«Ανάδειξη πεζοπορικών διαδρομών και προβολή συνολικού έργου - προτάσεις».

Αντώνης Σίμος, Φιλόλογος, Ελληνικός Πεζοπορικός Όμιλος Σολυγείας.

«Ανάδειξη πεζοπορικών διαδρομών και προβολή συνολικού έργου - προτάσεις».

Παύλος Τζαναβάρας, Πρόεδρος του Συλλόγου δρομέων «Εφυραίοι ωκύποδες».

«Ο ρόλος του δρομικού κινήματος στην ανάδειξη και προβολή των μονοπατιών ιστορικού ενδιαφέροντος».

14.00-14.30: ΣυζήτησηΣύνθεση από τους κεντρικούς ομιλητές και τους συντονιστές της ημερίδας.

ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟ ΣΧΗΜΑ 

Συντονιστές: Σωκράτης Λαμπρόπουλος, Διευθυντής Πελοποννησακού Ινστιτούτου Τεχνών, Μαρία Μέξια, Διευθύντρια Ιστορικού-Λαογραφικού Μουσείου Κορίνθου, Γιώργος Μπαγάκης, Ειδικός Σύμβουλος του Δημάρχου Κορινθίων για τις Πόλεις που Μαθαίνουν και Ομότιμος Καθηγητής στο Τμήμα Κοινωνικής και Εκπαιδευτικής Πολιτικής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, Αντώνης Παπαντωνίου, Πρόεδρος του Μορφωτικού Εκπολιτιστικού Συλλόγου Στεφανίου Κορινθίας, Μαρία Πετρακάκη, Επιμελήτρια Ιστορικού-Λαογραφικού Μουσείου Κορίνθου.

Συντονιστική Ομάδα: Αναστασία Γκιόκα, Διευθύντρια 1ου Δημοτικού Σχολείου Κορίνθου, Αριστέα Καλογεροπούλου, Διευθύντρια του Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου-Λυκείου Λουτρακίου, Όλγα Κονομόδη-Θωμά, Πρόεδρος του Σωματείου Λόγου και Τέχνης «Αλκυανίδες», Θεοδώρα Μπασιάκου, Καθηγήτρια Πληροφορικής, 4ο Γυμνάσιο Κορίνθου, Στάθης Πουλίτσης, Διευθυντής ΙΕΚ και Μέλος της Τουριστικής Επιτροπής Δήμου Κορινθίων, Τιμολέοντας Πιέτρης, Αντιδήμαρχος Δήμου Κορινθίων, Γαρυφαλιά Χριστοπούλου, Διευθύντρια Ανάπτυξης Δήμου Κορινθίων.

ΧΟΡΗΓΟΣ 
Μορφωτικός Εκπολιτιστικός Συλλόγος Στεφανίου Κορινθίας (ΜΕΣΣΚ)





ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗ 12η ΑΠΙΝΙΔΩΤΕΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ
  


Δέσμευσή μας είναι η άμεση προμήθεια 16 απινιδωτών για όλα τα γυμναστήρια του Δήμου Κορινθίων (3 κλειστά γυμναστήρια Κορίνθου, Λεχαίου και Χιλιομοδίου και 13 γήπεδα ποδοσφαίρου).

Η προμήθεια θα γίνει από το Δήμο Κορινθίων και θα παραχωρηθούν σε όλους τους συλλόγους που κάνουν χρήση των αθλητικών εγκαταστάσεων.

Ο Δήμος θα καλύψει και τα έξοδα εκπαίδευσης και επιμόρφωσης των πιστοποιημένων αθλητικών παραγόντων που θα κάνουν χρήση των οργάνων αυτών.

Στόχος είναι η άμεση και έγκαιρη αντιμετώπιση περιστατικών αιφνίδιας καρδιακής ανακοπής καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης.

ΝΙΚΟΣ ΣΤΑΥΡΕΛΗΣ 
ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΠΝΟΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ 
27/01/2023




ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑ.
ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!!!


Χορτάσαμε λόγια, φωτό και υποσχέσεις.

► Κλείσαμε χρόνο (14/1/22) από την ημερομηνία που η Δημοτική Αρχή επαιρόταν ότι η ηλεκτροκίνηση με 38 ηλεκτρικά κοινόχρηστα ποδήλατα ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ.

► Δυστυχώς μέχρι σήμερα όχι μόνον ηλεκτρικά ποδήλατα δεν είδαμε αλλά ούτε καν έχει δημοπρατηθεί η προμήθεια και εγκατάσταση των ποδηλάτων 
► 318.000 € χρηματοδότηση στο Πρόγραμμα Βιώσιμη Κινητικότητα α/18-52022 και η Δημοτική Αρχή επαναπαύεται στις δάφνες ένταξης στο πρόγραμμα.

Άλλωστε είναι το σύνηθες πλέον σε αυτή την Δημοτική Αρχή. Τυμπανοκρουσίες χωρίς αντίκρισμα λέμε εμείς.

Υπομονή 8 μήνες. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο.

ΝΙΚΟΣ ΣΤΑΥΡΕΛΗΣ 
ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΠΝΟΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ 18/01/2023




ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

Κόρινθος 25.1.2023 
Με σημερινή απόφαση του Δημάρχου Κορινθίων Βασίλη Νανόπουλου (ΑΔΑ:ΩΝΞ1ΩΛ7-ΒΨ7), παύεται από τα καθήκοντά του ο Αντιδήμαρχος κ.Ιωάννης Καρασάββας.




ΔΗΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ – ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ – ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΩΝ



Ξεκίνησαν τα έργα για την κατασκευή δύο ισόπεδων κυκλικών κόμβων στο Λουτράκι.
  


Η περιοχή παρέμβασης είναι επί της Επαρχιακής Οδού Ισθμού – Λουτρακίου και των οδικών κλάδων που συνδέουν αυτούς με το υπάρχον οδικό δίκτυο στην είσοδο της πόλης του Λουτρακίου που φιλοξενεί τέσσερεις μεγάλες και κυρίαρχες δραστηριότητες του τόπου όπως, το Κλειστό Γυμναστήριο Γ. Γαλανόπουλος, το Λύκειο Λουτρακίου, το Δημοτικό Κολυμβητήριο Λουτρακίου και το Δημοτικό στάδιο Λουτρακίου ”Χρ. Θώδης”.

Το έργο «Βελτίωση – συντήρηση της επαρχιακής οδού Λουτρακίου – Περαχώρας (ισόπεδοι κόμβοι – συμβολές οδών)» είναι συνολικού προϋπολογισμού 1.000.000,00€ και χρηματοδοτείται από την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Ο Δήμαρχος Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων κ. Γεώργιος Αλκ. Γκιώνης Γιώργος Γκιωνης δήλωσε: ”Πρόκειται για μια στοχευμένη παρέμβαση που εναρμονίζεται πλήρως με τους στόχους βιώσιμης κινητικότητας και συνεισφέρει σημαντικά στη βελτίωση της ασφάλειας πρόσβασης και κυκλοφορίας των οχημάτων στην είσοδο της πόλης του Λουτρακίου”.



Δύο (2) νέα υπαίθρια γήπεδα τένις αποκτούν τα Ίσθμια
  


Ξεκίνησαν οι εργασίες για την κατασκευή δύο νέων υπαίθριων γηπέδων αντισφαίρισης (τένις) στο Αθλητικό Κέντρο Ισθμίων, δίπλα από το Γήπεδο Ποδοσφαίρου “Γιάννης Στέφας”. Το έργο «Κατασκευή δύο (2) γηπέδων αντισφαίρισης (τένις) στο Ο.Τ. 11- Κ.Χ στη Δ.Δ. Ίσθμιας» συνολικού προϋπολογισμού 234.493,25 € χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ» του Υπουργείου Εσωτερικών, στο πλαίσιο της Πρόσκλησης ΙV «Κατασκευή, επισκευή και συντήρηση αθλητικών εγκαταστάσεων των Δήμων».

Το έργο αφορά στην κατασκευή δύο (2) υπαίθριων γηπέδων τένις με συνθετικό χλοοτάπητα στο Αθλητικό Κέντρο Ισθμίων, σε οικόπεδο εμβαδού 13.920,75m2, που έχει ήδη κατασκευαστεί και χρησιμοποιείται γήπεδο ποδοσφαίρου. Τα δύο γήπεδα διαστάσεων 23,77μ * 10,77μ το καθένα, θα κατασκευαστούν στο Νοτιοδυτικό άκρο του οικοπέδου και ο συνολικός απαραίτητος αγωνιστικός χώρος θα οριοθετηθεί με περίφραξη που πληροί τις προδιαγραφές της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού (Γ.Γ.Α).

Ο Δήμαρχος Γεώργιος Αλκ. Γκιώνης δήλωσε: «Συνεχίζουμε με έργα που αναβαθμίζουν την ποιότητα ζωής των συνδημοτών μας και βελτιώνουν την καθημερινότητά μας. Διεκδικούμε χρηματοδοτήσεις και αξιοποιούμε πόρους για την βελτίωση των συνθηκών άθλησης και των υποδομών του Δήμου μας. Με την ολοκλήρωση του έργου θα καλυφθούν οι ανάγκες των κατοίκων για υπαίθρια αθλητική δραστηριότητα, με ασφάλεια. Οι επενδύσεις στον αθλητισμό είναι επενδύσεις για το μέλλον της πόλης και το μέλλον των παιδιών μας».




ΔΗΜΟΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ - ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ



Έναρξη Προγραμμάτων στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης
  


Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμμετοχής στα τμήματα μάθησης του Κέντρου Διά Βίου Μάθησης (Κ.Δ.Β.Μ.) Δήμου Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης Ενημερώνουμε κάθε ενδιαφερόμενο/η ότι ο Δήμος Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης, το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων (διά της Γενικής Γραμματείας Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης, Διά Βίου Μάθησης και Νεολαίας) και το Ίδρυμα Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης συνεχίζουν τη λειτουργία του Κ.Δ.Β.Μ. του Δήμου Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης στο οποίο θα υλοποιηθούν προγράμματα Γενικής Εκπαίδευσης Ενηλίκων, στο πλαίσιο του συγχρηματοδοτούμενου Έργου «Κέντρα Διά Βίου Μάθησης (Κ.Δ.Β.Μ.)-Νέα Φάση» (ΟΠΣ 5002212).

Στο Κ.Δ.Β.Μ. του Δήμου Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης μπορούν να δημιουργηθούν τμήματα, σύμφωνα με την λίστα που ακολουθεί:

Επιχειρηματικότητα και Τουριστική – Πολιτιστική Ανάπτυξη (25 ώρες) Αγγλικά για τον τουρισμό (Α2) (25 ώρες) Εθελοντικές δράσεις στην τοπική κοινωνία (25 ώρες) Συμβουλευτική σε εξειδικευμένα θέματα (σχολικός εκφοβισμός, διαδίκτυο, πρόληψη εξαρτήσεων, διατροφή κλπ.) (25 ώρες) Τα προσφερόμενα προγράμματα θα υλοποιηθούν ΜΟΝΟ με εξ αποστάσεως παρακολούθηση και μπορούν να παρακολουθήσουν ενήλικες ανεξαρτήτως χώρας καταγωγής, ηλικίας και μόρφωσης, καθώς και μέλη ευάλωτων κοινωνικά ομάδων. Για την ένταξη των ενδιαφερομένων στα τμήματα απαιτείται η συμπλήρωση σχετικής αίτησης με επίδειξη του δελτίου αστυνομικής ταυτότητας ή του διαβατηρίου ή άλλου νομιμοποιητικού εγγράφου του ενδιαφερόμενου.

Το έργο συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση».

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής απευθυνθείτε στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης:

Τηλ. : 2743028235 
Ταχ. Διεύθυνση: Αντιπτεράρχου Δέδε, Ξυλόκαστρο 




ΔΗΜΟΣ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ



Νέα Χρηματοδότηση για το λιμάνι του Κιάτου συζήτησε στο Υπουργείο Ναυτιλίας ο δήμαρχος Σικυωνίων, Σπ. Σταματόπουλος
  


Στο Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής βρέθηκε ο δήμαρχος Σικυωνίων Σπύρος Σταματόπουλος, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Σικυωνίων Βασίλη Τσατσάνη και τον αντιδήμαρχο Σικυωνίων Βασίλη Αλεξόπουλο. Στη συνάντηση με τον υπουργό Γιάννη Πλακιωτάκη εξετάστηκαν οι τουριστικές αναπτυξιακές δυνατότητες του λιμένα Κιάτου. Ειδικότερα, ερευνήθηκαν οι πιθανοί τρόποι χρηματοδότησης προκειμένου να ολοκληρωθεί η β΄ φάση κατασκευής του καταφυγίου τουριστικών σκαφών.

Ο δήμαρχος Σικυωνίων επεσήμανε, κατά την διάρκεια της συνεργασίας με τον Υπουργό, τον πολυσχιδή ρόλο και την κομβική θέση του λιμένα Κιάτου, καθώς και τις δυνατότητες που έχει να αποτελέσει πόλο τουριστικής ανάπτυξης όχι μόνο της Κορινθίας, αλλά και ευρύτερα του Κορινθιακού Κόλπου.

Παρούσα στην συνάντηση ήταν η Μαριλένα Σούκουλη, σύμβουλος παρά τω Πρωθυπουργώ, την οποία ο Σπύρος Σταματόπουλος ευχαρίστησε ιδιαίτερα για την υποστήριξη των αιτημάτων και των διεκδικήσεων του δήμου Σικυωνίων, καθώς και ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Ναυτιλίας Ευάγγελος Κυριαζόπουλος.




ΔΗΜΟΣ ΒΕΛΟΥ - ΒΟΧΑΣ


Αυτόματοι Εξωτερικοί Απινιδωτές σε όλα τα γήπεδα ποδοσφαίρου του Δήμου Bέλου Βόχας
  


Ο Δήμος Βέλου Βόχας έχει στην διάθεσή του πέντε απινιδωτές από τους οποίους οι δύο βρίσκονται τοποθετημένοι στα δημοτικά καταστήματα του Δήμου στο Βέλο και στο Ζευγολατιό, στην κοινότητα Στιμάγκας και στο κλειστό γυμναστήριο στο Βέλο (δωρεά της κας. Κατερίνας Ζάρκου- Πρόεδρο Πολιτιστικού και Λαογραφικού Συλλόγου ΄΄ΘΥΑΜΙΣ΄΄ , στο Δημοτικό Σχολείο Βέλου (δωρεά του συλλόγου γονέων & κηδεμόνων).

Επίσης έχει ολοκληρώσει τις διαδικασίες και σε σύντομο χρονικό διάστημα θα έχει επιπρόσθετα δύο απινιδωτές.

Ήδη είναι σε θέση να καλύψει όλους τους ποδοσφαιρικούς αγώνες του πρωταθλήματος που θα διεξαχθούν από το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 4 και 5 Φεβρουαρίου 2023 με αυτόματο εξωτερικό απινιδωτή.

Σε συνεργασία με όλα τα αθλητικά σωματεία και τους παράγοντες αυτών, απινιδωτής θα βρίσκεται σε κάθε γήπεδο κατά την διάρκεια του αγώνα .

Σχετικά με τη χρήση τους στους αθλητικούς χώρους θα πραγματοποιείται από πιστοποιημένα άτομα με ευθύνη του αθλητικού σωματείου.

Αναφέρεται ότι στο Δήμο Βέλου Βόχας από το 2018 ξεκίνησαν οι εκπαιδεύσεις των μαθητών (Δημοτικό, Γυμνάσιο, Λύκειο) και στην συνέχεια το 2019 και 2020 έγιναν πιστοποιημένες εκπαιδεύσεις δύο στο Βέλο, μία στο Βραχάτι, μία στο Ζευγολατιό και μία στην Στιμάγκα.

Επαγγελματίες και ιδιώτες του Δήμου μας στήριξαν τη δωρεάν εκπαίδευση στα πιστοποιημένα σεμινάρια.

Σε σύντομο χρονικό διάστημα ο Δήμος Βέλου Βόχας στα πλαίσια των δράσεών του θα διοργανώσει εκπαιδευτικά σεμινάρια για το προσωπικό του Δήμου, των Νομικών Προσώπων αλλά και για πολίτες, στις πρώτες βοήθειες, την καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ) και τη χρήση απινιδωτή.




ΔΗΜΟΣ ΝΕΜΕΑΣ


Νεμέα: Με μεγάλη επιτυχία η ημερίδα ενημέρωσης των αγροτών για τη νέα ΚΑΠ
  


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ημερίδα ενημέρωσης: ”Τα νέα δεδομένα της Κ.Α.Π. 2023-2027 για αγροτικές επιχειρήσεις” στην Νεμέα, το απόγευμα της Τρίτης 24 Ιανουαρίου, στην κατάμεστη αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δημαρχείου.

Την ενημερωτική ημερίδα διοργάνωσε ο Αγροτικός Σύλλογος Νεμέας με την εταιρεία AGROFUTURE CONSULTING 

Η εφαρμογή της νέας ΚΑΠ στην χώρα μας, έχει ισχύ από 1/1/2023.

Αναφέρθηκε αναλυτικά πως οικολογικά σχήματα και επενδυτικά προγράμματα μπορούν να καλύψουν τη μείωση χρημάτων που φέρνει η νέα Κ.Α.Π. την περίοδο 2023-2027 στις επιδοτήσεις, «Οι Άμεσες Ενισχύσεις στο Στρατηγικό Σχέδιο της Κ.Α.Π.», Σχέδια Βελτίωσης και Νέοι Γεωργοί», «Οι Έλεγχοι των Δράσεων και Καθεστώτων στο πλαίσιο της Κ.Α.Π. 2023-2027 – νέα εργαλεία ελέγχου και προοπτικές».

Ομιλητές: Γαρδικιώτης Μενέλαος, Γεωπόνος – μέλος ομάδας στρατηγικού σχεδιασμού Κ.Α.Π. 2023-2027, Τιμοσίδης Γρηγόρης, Γεωπόνος – μέλος επιτροπής παρακολούθησης του ΠΑΑ, Κουρεμπές Φάνης, Γεωπόνος – Μελετητής, Στατεράς Δημήτρης, Γεωπόνος – Μελετητής .

2 ημέρες ago korinthosTV


Δεν υπάρχουν σχόλια