Header Ads

ΔΕΕΠ-ΝΔ 31 Κορινθίας Η Επικοινωνία μας με τους Πολίτες (Φ.1825)

    

Από τη ΔΕΕΠ/ ΝΔ Κορινθίας λάβαμε την παρακάτω Ανακοίνωση:

Η Διοικούσα Εκλογική Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας Κορινθίας συνεχίζει να είναι παρούσα στην εβδομαδιαία επικοινωνία με τους Κορίνθιους συμπολίτες μας σε όποιο κόμμα κι αν πιστεύουν. Εμείς πιστεύουμε στη βασική αρχή ότι « Ο καλός πολίτης είναι ο ενημερωμένος πολίτης». Κρίνεται σκόπιμο να αναφερθούμε στις πιο κάτω απόψεις:

*“Ο Έλληνας πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης”, γράφουν τα τούρκικα ΜΜΕ, “υποστήριξε ότι η Τουρκία βρίσκεται σε «φρενίτιδα προκλήσεων» και είπε: «Όσοι φωνάζουν ότι τάχα θα έρθουν ξαφνικά ένα βράδυ μπορεί να ξυπνήσουν μια νύχτα και να πέσουν στην πικρή πραγματικότητα». Από ότι φαίνεται έχουν χάσει τον ύπνο τους οι γείτονες... και ασχολούνται εκτενώς στα δικά τους ΜΜΕ με τον Έλληνα πρωθυπουργό και τον ΥΠΕΞ Νίκο Δένδια.. Και οι δύο αναμορφωτές της Ελληνικής διπλωματίας υποστηρίζουν ότι η χώρα μας αντιτίθεται στην «επιθετικότητα» και παραμένει «πιστή» στο διεθνές δίκαιο και τη Συνθήκη Ειρήνης της Λοζάνης.

*Μπαίνοντας στο κατώφλι των βουλευτικών εκλογών του 2023 η αξιωματική αντιπολίτευση του ΣΥΡΙΖΑ μη έχοντας να προβάλλει κάποιες προγραμματικές δηλώσεις επενδύει σε αυτή τη φάση στην καταστροφολογία και τον μηδενισμό του Κυβερνητικού έργου. Ενός έργου που αναγνωρίζεται από την πλειοψηφία των Ελλήνων, αλλά και από τα διεθνή οικονομικά φόρα που επιβραβεύουν τις Κυβερνητικές επιλογές στην προσπάθεια ανάπτυξης του υποβαθμισμένου Ελληνικού κράτους, το οποίο παρέλαβε από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.

*Καμία σύγκριση δεν ικανοποιεί τις θέσεις της προηγούμενης Κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ. Απλώς υπενθυμίζουμε την υπερφορολόγηση Τσίπρα και τα εμπόδια που εύρισκαν μπροστά τους οι Ελληνικές επιχειρήσεις στο σύνολό τους. Η χώρα μας σήμερα βρίσκεται στην ανοδική της πορεία τόσο στις νέες επενδύσεις κεφαλαίων, στις θέσεις εργασίας, στους μισθούς , όσο και στις εξαγωγές. Και όλα αυτά κάτω από δύσκολες συνθήκες που διαμόρφωσαν εχθρικό περιβάλλον για την ανοδική πορεία των Λαών της Ευρώπης για να μην πούμε του πλανήτη.

*Όπως προ είπαμε ο ΣΥΡΙΖΑ εναπόθεσε τις μάταιες ελπίδες του για ολική επαναφορά στη χαμηλού επιπέδου σκανδαλολογία και το ψεύδος, αλλά και στην παραπολιτική της «Σχολής του βουλευτή του Π. Πολάκη», χωρίς επαρκή στοιχεία στον πολιτικό του λόγο. Το αποτέλεσμα σε μερικές περιπτώσεις έγινε από όπλο αιχμής «μπούμερανγκ» που στράφηκε εναντίον του. Δείτε τι συμβαίνει στη Δίκη που γίνεται στο Ειδικό Δικαστήριο για παράβαση καθήκοντος του Ν. Παππά στη διαμάχη της υπόθεσης Καλογρίτσα όπου κατατέθηκε πως μέσω του κ. Παππά επταψήφια χρηματικά ποσά μέσα σε τσάντες και φακέλους κατέληγαν στην Κουμουνδούρου μεριά. Η συνέχεια θα δείξει του λόγου το αληθές… 

*Κλείνοντας το σημερινό ραντεβού μας, ως ΔΕΕΠ/ΝΔ Κορινθίας με τον Κορινθιακό Λαό, θα πούμε ακόμη λίγα λόγια για την Κυβέρνηση Κυριάκου Μητσοτάκη. Η Κυβέρνηση ευρισκόμενη σε απόσταση αναπνοής από τη λήξη της πρώτης της θητείας έχει ήδη κερδίσει με το έργο της την πρωτιά στις προσεχείς βουλευτικές εκλογές. Ήδη ο κ. Πρωθυπουργός έχει θέσει σε προτεραιότητα τη βελτίωση των μισθών σε όλους χωρίς καμία εξαίρεση. Ήλθε στην εξουσία,, βρήκε οικονομικό και διοικητικό χάος με τις Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας υποβαθμισμένες. Χάρη στην προσωπικότητά του, τις γνώσεις και τη θέληση να είναι πολύτιμος για την χώρα στήριξε τα κλονισμένα θεμέλια του Ελληνικού κράτους. Ελπίδα όλων μας να πάμε μπροστά ακόμα ένα βήμα προς την ολοκλήρωση του έργου ανόρθωσης. Να μας σέβονται οι φίλοι και να προβληματίζονται οι εχθροί της Πατρίδας μας.

Με απόφαση της ΔΕΕΠ/ΝΔ Κορινθίας 
Ο Πρόεδρος 
Δημήτριος Σουφρίλας 
Κόρινθος 17.01.2023


Δεν υπάρχουν σχόλια