Header Ads

Πολιτικό και παραπολιτικό περισκόπιο (Φ.1824)

Ο «Κορίνθιος» σχολιάζει
 και ενημερώνει 
χωρίς να λοιδωρεί

Ο «Κορίνθιος»
ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΟ 
ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ

 
Για μικροκομματικούς υπολογισμούς
στην υπόθεση των Γλυπτών του Παρθενώνα κατηγορεί η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη τον Αλέξη Τσίπρα, αναφέρει το CNN Newsroom Σάββατο, 07 Ιανουαρίου 2023.

Απαντώντας στις σημερινές δηλώσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, η κ. Μενδώνη τονίζει ότι πρόκειται για τόσο μεγάλο και εθνικό ζήτημα για το οποίοι θα απαιτείται συστράτευση όλων. «Ο κ.

Τσίπρας, που επί τεσσεράμισι χρόνια ως πρωθυπουργός, δεν έκανε απολύτως τίποτα για την προώθηση του εθνικού μας αιτήματος, της επιστροφής των Γλυπτών στην Αθήνα, σήμερα εμφανίζεται να ανησυχεί. Οφείλει να γνωρίζει ότι η κυβέρνηση αυτή, όπως έχει πολλές φορές αποδείξει, ξέρει να διαπραγματεύεται και να κατακτά τους στόχους της. Αυτό κάνει και στην περίπτωση της οριστικής επιστροφής των Γλυπτών στην Αθήνα, με βάση την πάγια θέση της χώρας μας, ότι δηλαδή δεν αναγνωρίζει στο Βρετανικό Μουσείο νομή, κατοχή και κυριότητα των Γλυπτών», τονίζει η υπουργός Πολιτισμού… Είναι να απορεί κανείς γιατί όταν πραγματικά ήταν στην κυβέρνηση αδιαφόρησε ο κ. Τσίπτρας και τώρα που πάει να δοθεί μια κάποια λύση τη σαμποτάρει;

 
Ειρωνικά σχολίασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος το βίντεο του ΣΥΡΙΖΑ
για τη στέγη και τους νέους στο πλαίσιο της καμπάνιας της αξιωματικής αντιπολίτευσης «Χάου Του». «Η Νέα Δημοκρατία το ‘χει, ο ΣΥΡΙΖΑ το ψάχνει» αναφέρει χαρακτηριστικά ο Γιάννης Οικονόμου παραθέτοντας τις αυξήσεις στον κατώτατο μισθό, το φοιτητικό επίδομα και τα προγράμματα στέγασης.

«Με βίντεο δεν στεγάστηκε κανείς» επισημαίνει ο κ. Οικονόμου σχολιάζοντας την ανάρτηση του Αλέξη Τσίπρα που αναπαρήγαγε το βίντεο γράφοντας: «Θες να φύγεις από το πατρικό σου; Τα πράγματα είναι πολυ εύκολα… ή μήπως όχι;

Στα τέλη Γενάρη, θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του Προγράμματος «Τουρισμός για Όλους» που αφορά 125.000 άυλες ψηφιακές κάρτες και αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά τον εγχώριο τουρισμό τους επόμενους μήνες, σύμφωνα με τον υπουργό Τουρισμού Βασίλη Κικίλια. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 ο κ. Κικίλιας μίλησε για τις πολύ υψηλές πληρότητες, που κατέγραψαν τα ξενοδοχεία και τα καταλύματα την εορταστική περίοδο, για την επέκταση της τουριστικής περιόδου που φέτος έγινε πράξη, καθώς και για τις πρωτοβουλίες που έχουν ληφθεί με στόχο την ενίσχυση των χειμερινών/ ορεινών προορισμών ακόμα και off season.

Η ΚΕ του ΚΚΕ, του Δημητρίου Κουτσούμπα, σε απόφασή της αναφέρει ότι «κατέληξε στο πρόγραμμα δράσης του Κόμματος για το επόμενο διάστημα, στη βάση των πολιτικών και οικονομικών εξελίξεων και με ορίζοντα την επερχόμενη μάχη των βουλευτικών εκλογών.

Ενέκρινε τον βασικό κορμό των υποψηφίων του Κόμματος στις βουλευτικές, περιφερειακές και δημοτικές εκλογές και επεξεργάστηκε βασικά ζητήματα που αφορούν το περιεχόμενο του πολιτικού ανοίγματος μπροστά στις εκλογικές μάχες. Συζήτησε για την τελική ευθεία προς το 13ο Συνέδριο της ΚΝΕ που θα γίνει 10-12 Φλεβάρη 2023, με στόχο την επιτυχία του».

 
Διάσημο σε όλη την Ελλάδα το Κρυονέρι Κορινθίας
χάρις στην μεγάλη αναβάθμιση του Α σ τ ε ρ ο σ κ ο πείου της περιοχής. Ο υφυπουργός Χρίστος Δήμας, στου οποίου την δικαιοδοσία υπάγεται πολιτικά το Αστεροσκοπείο, εκτός από τα 10,8 εκατ ευρώ χρηματοδότηση που φρόντισε να δοθούν από το Υπουργείο Ανάπτυξης, τις προηγούμενες ημέρες εμφανίστηκε στην τηλεόραση της ΕΡΤ αλλά και στον ΣΚΑΪ όπου μίλησε για το σημαντικό αυτό έργο τόσο για την Κορινθία όσο και για την Ελλάδα. Επίσης όλες οι μεγάλες ειδησεογραφικες ιστοσελίδες της χώρας αναφέρθηκαν στην είδηση. Σημαντικό έργο και παράλληλα διαφήμιση για τον τόπο μας.

 
Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα ζητήσει
την άμεση σύγκληση της Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων για το ζήτημα της διεκδίκησης και ε π ι σ τ ρ ο φ ή ς των Γλυπτών του Παρθενώνα, σημειώνει σε δήλωσή της η τομεάρχης Πολιτισμού του κόμματος, Σία Αναγνωστοπούλου, υπογραμμίζοντας ότι «εμείς, σε αντίθεση με την κυβέρνηση, δεν λειτουργούμε ούτε παρασκηνιακά, ούτε αντιθεσμικά». Τονίζει ότι στην Επιτροπή «οφείλει η κυβέρνηση και να ενημερώσει για λόγους διαφάνειας, λογοδοσίας και υποχρέωσης απέναντι στον εθνικό στόχο όλα τα κόμματα της Βουλής, για τους χειρισμούς και τις ενέργειες στις οποίες έχει προβεί μέχρι σήμερα…».

 
Με ρώτησε φίλος,
αν θα διεκδικήσει την Περιφέρεια Πελοποννήσου πάλι ο κ. Νίκας στις προσεχείς εκλογές. Όταν τον ρώτησα γιατί μου το λες αυτό; Μου ανταπάντησε.

Απλώς γιατί κάποιοι λένε το αντίθετο, οπότε η δική μου τελική απάντηση ήταν: Θα ήταν ό,τι χειρότερο μπορούσε να γίνει, αφού ο Παναγιώτης Νίκας, έχει αποδείξει πως είναι ένας από τους καλύτερους Περιφερειάρχες, που πέρασαν από την Τρίπολη! Το γεγονός ότι ο Πρωθυπουργός επισκέφθηκε μετά την Περιφέρεια Αχαϊας την Πελοπόννησο δείχνει πως επιθυμεί να μην την χάσει και ο μόνος που εγγυάται τούτο είναι ο κ. Νίκας!…

Η εκλογολογία έχει αρχίσει και φουντώνει στις συζητήσεις και δεν είναι λίγοι οι φίλοι που με ρωτάνε σχετικά.

Μία φίλη και αναγνώστρια με ρώτησε επίσης τι θα κάνει αυτή τη φορά η Χωρική Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου, Αθηνά Κόρκα, αν θα κατέβει στις εκλογές.

Της απάντησα με βεβαιότητα.

Η Αθηνά είναι μία καταξιωμένη γυναίκα επιστήμων, η οποία όπου κι αν ήταν υποψήφια είχε υψηλό ποσοστό ψήφων εμπιστοσύνης από τους ψηφοφόρους. Οι τελευταίοι, κατά τη γνώμη μου, επιθυμούν να συνεχίσει το έργο της μέσα από την αποδοχή, τη γνώση, την αποδοτικότητα και την επόμενη εκλογική αναμέτρηση. Περισσότερα στο ρεπορτάζ αλλαγής σκυτάλης στην Νομαρχία...

 
Την Κυριακή
το απόγευμα στις 18.00 ώρα η διοίκηση του Επιμελητηρίου Κορινθίας έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα της στα μέλη της και στο κοινό της Κορινθίας. Μεταξύ των επισκεπτών ήταν και ο πρώην Πρόεδρος του Επιμελητηρίου σημερινός Δήμαρχος Κορινθίων, Βασίλης Νανόπουλος. Είναι βέβαιο πως το περιβάλλον του θεσμού, το υπαλληλικό προσωπικό, οι παριστάμενοι Έμποροι, οι Επαγγελματίες, οι Βιοτέχνες και οι εκπρόσωποι Βιομηχανιών του θύμισαν μία παραγωγική διοίκηση και πρόοδο του Οργάνου, που τον εμπλούτισε με γνώσεις και ωραίες αναμνήσεις. Ήταν από τους πολύ καλούς και αγαπητούς Προέδρους!..

Την Τρίτη 27 Δεκεμβρίου μέσα στις εορτές των Χριστουγέννων η Δημοτική Αρχή Βέλου Βόχας σε Τιμητική Εκδήλωση που έγινε στο Ξενοδοχείο ΑΛΚΥΩΝ Βραχατίου, απένειμε επαίνους στους επιτυχόντες υποψηφίους στην Τ ρ ι τ ο β ά θ μ ι α εκπαίδευση μαθητές της περιοχής. Ο Δήμαρχος Αννίβας Παπακυριάκος περιχαρής από τον μεγάλο αριθμό επιτυχόντων δικαιολογημένα δέχθηκε και ο ίδιος συγχαρητήρια για την ωραία ενέργεια του Δήμου βραβεύοντας την αξιοκρατία των παιδιών της Βόχας και του Βέλου… Και του χρόνου.

Μεγάλες χαρές στον Δήμο Σικυωνίων και βεβαίως στο χωριό Κρυονερίου το οποίο αναβαθμίζεται με την προοδευτική επέκταση του Αστεροσκοπείου Κρυονερίου. Με την παρέμβαση των πολιτικών μας, της Περιφέρειας Πελοποννήσου και της Π.Ε. Κορινθίας, μέσω των χρηματοδοτήσεων συνολικού ύψους 15 εκατομ. ευρώ από την Περιφέρεια Πελοποννήσου και το Ταμείο Ανάκαμψης, το Αστεροσκοπείο μετατρέπεται σε ερευνητικό και αναπτυξιακό πόλο.

Ο Δήμαρχος Σικυωνίων Σπύρος Σταματόπουλος είναι κατενθουσιασμένος και δεν το κρύβει με τις δηλώσεις και ευχαριστίες του για την υπογραφή της σύμβασης…

Αγαπητοί μου φίλοι συνδρομητές, ΚΑΛΗ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΚΟΠΗ σε όλους Η χρονιά που έφυγε ήταν αυτή που ήταν. Όλα, καλά και άσχημα, καλοδεχούμενα! Ο Πανάγαθος Τριαδικός Θεός μας επέτρεψε να συνεχίσουμε την έκδοση της ανά χείρας εφημερίδας. Εμείς κάναμε το χρέος μας σε σας, αισθανόμαστε θετικά προς τούτο και ευγνώμονες στον Κύριο… Να είστε όλοι καλά και να δοξάζετε τον Θεό για τη χάρη ΤΟΥ! Όλα από Αυτόν εξαρτώνται… Ο «ΚΟΡΙΝΘΙΟΣ» Όλοι παρόντες στην πολύ επιτυχημένη εκδήλωση του Επιμελητηρίου Κορινθίας για την κοπή της βασιλόπιτας την Κυριακή, 8 Φεβρουαρίου 2022, στις 18:00, στην αίθουσα του Επιμελητηρίου! Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου, Παναγιώτης Λουζιώτης, καταφανώς ικανοποιημένος από μία γόνιμη και επωφελή για τα μέλη έως σήμερα θητεία, έκανε τον απολογισμό διεκδικώντας παράλληλα την ενίσχυση και διευκόλυνση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων τόσο από τους παρόντες εκπροσώπους της Κυβέρνησης, όσο και από τους αυτοδιοικητικούς παράγοντες. Μπράβο Τάκη!

 
Σε αυτή τη δήλωση ο κ. Πλεύρης απαντά
πως το πρόβλημα της έλλειψης φαρμάκων εντοπίζεται το τελευταίο διάστημα σε πολλές χώρες και κράτη του κόσμου, μεταξύ των οποίων ΗΠΑ, Γερμανία, Αγγλία, Γαλλία, καθώς και το μεγαλύτερο τμήμα της ΕΕ, όπου εκεί το ζήτημα έχει μεγαλύτερες επιπτώσεις από αυτές που εμφανίζονται στην Ελλάδα λόγω των μέτρων που έχουν ληφθεί, αλλά και χάρη στην ύπαρξη ισχυρής εγχώριας φαρμακοβιομηχανίας. «Ήδη από το καλοκαίρι νομοθετήσαμε για τη διασφάλιση φαρμάκων που είναι σε έλλειψη διατάξεις που ο ΣΥΡΙΖΑ καταψήφισε» υπογράμμισε ο κ. Πλεύρης, ενώ δεν παρέλειψε να υπενθυμίσει πως η κυβέρνηση έχει διασφαλίσει την πλήρη επάρκεια στα νοσοκομεία και μέσω έκτακτων εισαγωγών και υποκατάστασης με τα ελληνικά εθνόσημα αντιμετωπίζονται και τις ελλείψεις στα ιδιωτικά φαρμακεία. «Σε όλες τις άλλες χώρες που αντιμετωπίζουν μεγαλύτερο πρόβλημα από την Ελλάδα δεν υπήρξε ανεύθυνη αντιπολίτευση να προσπαθεί και από αυτό το παγκόσμιο πρόβλημα να κερδίσει μικροκομματικά. Ο κ. Τσίπρας για μία ακόμη φορά είναι κατώτερος των περιστάσεων. Λαϊκίζει και συνθηματολογεί χωρίς καμία πρόταση» είπε ολοκληρώνοντας ο Υπουργός Υγείας Αθανάσιος Πλεύρης.

 
«Δεν μπορούμε να αποδεχθούμε σε καμία περίπτωση ιδιοκτησία των Γλυπτών του Παρθενώνα από την πλευρά του Βρετανικού Μουσείου. Δεν υφίσταται κάτι τέτοιο. Δεν μπορούμε όμως να αποδεχτούμε και έναν δανεισμό, υπό οποιαδήποτε μορφή γίνει αυτός, καθώς αυτό θα ήγειρε ζήτημα ιδιοκτησίας», ξεκαθάρισε στην ertnews o υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης. Ο κ. Γεραπετρίτης διευκρίνισε ότι το μόνο που μπορεί να συζητήσει η ελληνική πλευρά με το Βρετανικό Μουσείο, στο πλαίσιο αμοιβαίας κατανόησης είναι η επιστροφή των γλυπτών να γίνει υπό ένα νομικό ένδυμα…

Στο θέμα των εκλογών και σε πιθανές συνεργασίες αναφέρθηκε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας, εκφράζοντας την αισιοδοξία του ότι η ΝΔ θα αναδειχθεί πρώτο κόμμα. «Στην πρώτη εκλογική διαδικασία η ΝΔ και ο ΣΥΡΙΖΑ θα κινηθούν υψηλότερα από ό,τι δείχνουν οι δημοσκοπήσεις και στη δεύτερη εκλογική αναμέτρηση θα προκύψει αυτοδύναμη Κυβέρνηση της ΝΔ», προέβλεψε ο κ. Πέτσας μιλώντας στον Ant1, ενώ τοποθετήθηκε σε πιθανές μετεκλογικές συνεργασίες. Ο κ. Πέτσας υποστήριξε ότι δεν προκύπτει περιθώριο συνεργασίας με το ΠΑΣΟΚ, καθώς «ο κ. Ανδρουλάκης έχει κόψει κάθε γέφυρα συνεργασίας».

 
Ανακοίνωση
για τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Σουλτάνα Ελευθεριάδου και τις υπηρεσίες της προς τον ΕΦΚΑ εξέδωσε η Νέα Δημοκρατία, καλώντας την αξιωματική αντιπολίτευση να δώσει απαντήσεις. Πιο συγκεκριμένα: «Η βουλευτής Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Ελευθεριάδου ας αφήσει τις βαρύγδουπες αναρτήσεις και αντί να επιχειρεί να εμφανιστεί ως τιμητής, ας απαντήσει, τόσο η ίδια όσο και το κόμμα της: -Έχει ή όχι 55 εντάλματα πληρωμών για υπηρεσίες της προς τον ΕΦΚΑ από το 2019 έως σήμερα, ενώ την ίδια στιγμή είχε βουλευτική ιδιότητα; - Ο κ. Τσίπρας θα ζητήσει την άμεση παραίτησή της ή όχι;».


Ο Υφυπουργός
Ενέργειας και Αστικού Περιβάλλοντος, Νίκος Ταγαράς, έχει αποδείξει διαχρονικά ότι αποτελεί ένα μεγάλο πολιτικό κεφάλαιο για την Ελλάδα και φυσικά για την Κορινθία. Επανέρχομαι στον βουλευτή μας, γιατί με ρώτησε φίλος αναγνώστης αν έχω κάτι σε βάρος του Βουλευτή και Υφυπουργού. Ως αιτιολογία μού εξέφρασε τη μη δημοσίευση δ.τ. στη σελίδα των πολιτικών στο προηγούμενο τεύχος ζητώντας τα αίτια. Του απάντησα πως δεν συμβαίνει τίποτα, αλλά όταν λάβαμε το σχετικό δ.τ. η εφημερίδα λόγω ειδικών συνθηκών έκδοσης είχε ήδη πάει στο τυπογραφείο.

 
Έκανε θετική αίσθηση
η παρεμβατική δήλωση του Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Κορινθίας, Κώστα Κόλλια, που δημοσιεύσαμε στο προηγούμενο φύλλο της εφημερίδας μας Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ. Πρόκειται για εισαγωγή του νομοσχεδίου στην Ολομέλεια της Βουλής του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων με τίτλο :

«Εξορθολογισμός ασφαλιστικής και συνταξιοδοτικής νομοθεσίας, ενίσχυση ευάλωτων ομάδων και άλλες διατάξεις». Το περιεχόμενο των δηλώσεων ενέχουν κοινωνική ευαισθησία, αγάπη και ενδιαφέρον του βουλευτή μας για τον «πάσχοντα συνάνθρωπο».

Ακόμη μία Ερώτηση κατέθεσε στη Βουλή ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας, Γεώργιος Ψυχογιός, προς τους Υπουργούς Οικονομικών, Εσωτερικών και Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Με την ερώτηση ζητάει την άμεση καταβολή αποζημιώσεων στους πληγέντες από την πυρκαγιά του 2020 στις κοινότητες Αθικίων, Ξυλοκέριζας και Γαλατακίου Κορινθίας. Παράλληλα ζητάει να πληροφορηθεί σε ποιο στάδιο βρίσκεται το θέμα και πότε θα ολοκληρωθούν οι διαδικασίες.

Από δημοσιογραφικό ενδιαφέρον παρατηρώ τις πολιτικές δραστηριότητες της Ειδικής Συμβούλου του Πρωθυπουργού Κ. Μητσοτάκη και πρώην βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Μαριλένας Σούκουλη. Με έχει εκπλήξει από την καθημερινή της πρακτική. Πότε την βλέπεις στην Αθήνα στο Πρωθυπουργικό Γραφείο και άλλοτε στο Τεχνικό της Γραφείο στην Κόρινθο, Εκεί που δεν παίζεται με τίποτα είναι η συμμετοχή της σε κάθε είδους Αυτοδιοικητικές εργασίες, αλλά και σε πάμπολλες δημοτικές και Σωματειακές εκδηλώσεις. Πανταχού παρούσα η Μαριλένα και όχι μόνο τώρα που πάμε για βουλευτικές εκλογές. Πάντα έτσι ήταν!

Τα έδινε όλα στην Κορινθία και στους Κορίνθιους…

Αλλά φίλοι μου και ένας άλλος Αυτοδιοικητικός, ο πρώην Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου και σημερινός Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης, Αναστάσιος Γκιολής, δεν παύει να ενδιαφέρεται για τα κοινά του τόπου μας και τους ανθρώπους. Ο γιατρός, αφού έδωσε δείγματα γραφής επί μία διετή θητεία στα καθήκοντα του τοπικού «Νομάρχη», παρέδωσε τη σκυτάλη στην Αθηνά Κόρκα και εργάζεται σήμερα στον τομέα Κοινωνικής πολιτικής της Περιφέρειας συνεργαζόμενος με την ιεραρχία και τους συναδέλφους του απόλυτα, φιλικά και παραγωγικά…

Οι εορτές των Χριστουγέννων 2022 ήλθαν και πέρασαν αφήνοντας ανεξίτηλα τα ίχνη τους στις καρδιές των Κορινθίων, στα ταμεία των επιχειρήσεων, αλλά και στην προετοιμασία των πόλεων να φανούν αντάξιες των προσδοκιών κατοίκων και επισκεπτών.

Στην τελευταία περίπτωση όλοι οι δήμοι έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους. Εκεί όμως που έγινε «πατείς με, πατώ σε» από την κοσμοπλημμύρα ήταν η Λουτρόπολη με τους Αγίους Θεοδώρους και την Περαχώρα, όπου και τα παραθεριστικά θέρετρα. Ο Δήμαρχος Γεώργιος Γκιώνης και οι συνεργάτες του μερίμνησαν, ώστε με τον διάκοσμο και τις υπηρεσίες του Δήμου να είναι όλα στον ρυθμό των εορτών. Και του χρόνου Δήμαρχε!

Και στην περιοχή της έδρας, αλλά και στα γύρω χωριά του Δήμου Νεμέας παρουσιάστηκε προσέλευση ετερ ο δ η μ ο τ ώ ν , δηλαδή δημοτών της περιοχής που διαβιούν και εργάζονται σε άλλες πόλεις της χώρας, ειδικότερα της Αθήνας. Η Δημοτική Αρχή της Νεμέας με τον Δήμαρχο Κωνσταντίνο Φρούσιο, μερίμνησε να κάνει τον Χριστουγεννιάτικο διάκοσμό της, χωρίς να υστερήσει από άλλους Δήμους. Ο Δήμαρχος και οι συνεργάτες του εργάστηκαν φιλότιμα, ώστε να παρουσιάσουν αυτό που ήθελαν οι κάτοικοι του ιστορικού Δήμου Νεμέας. Και του χρόνου Δήμαρχε!...

Και στην περιοχή του Δήμου Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης είχαν ετοιμαστεί όλα στην εντέλεια για τον εορτασμό. Όλα πήγαν καλά και Άγια τα Χριστούγεννα, η Πρωτοχρονιά και τα Άγια Θεοφάνεια. Πολύ ευχαριστημένοι οι ντόπιοι, αλλά και οι επισκέπτες που κατέκλυσαν τα Ξενοδοχεία της περιοχής και ειδικά των Τρικαλοχωρίων της Ζήρειας. Ζήλεψε όμως η κακιά μοίρα το χαμόγελο των δημοτών και την Κυριακή, μετά τα Φώτα, σε ένα τροχαίο δυστύχημα, διερχόμενο αυτοκίνητο έπεσε επάνω σε απορριμματοφόρο του Δήμου και πήρε τη ζωή της εκεί εργαζόμενης άτυχης γυναίκας. Ο Δήμαρχος Βλάσης Τσιώτος είναι αρωγός στην οικογένεια του θύματος…

Δεν υπάρχουν σχόλια