Header Ads

Πολιτική δραστηριότητα Μαριλένας Σούκουλη - Βιλιάλη (Φ.1824

H Τουρκία απειλεί αλλά δεν τρομάζει κανέναν. Η Ελλάδα είναι ισχυρή.
  


Η ρητορική της Τουρκίας εναντίον της Ελλάδας, εδώ και πολύ καιρό, έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο. Εκτιμούν οι γείτονες, είτε για προεκλογικούς σκοπούς, είτε για εξυπηρέτηση των γεωπολιτικών φαντασιώσεων τους, ότι μπορούν να επιβάλλουν τα ανυπόστατα «θέλω» τους με κραυγές και με αναθεωρητικές συμπεριφορές. Απέναντι τους ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης από την αρχή της θητείας του κατάφερε να ενισχύσει την αποτρεπτική δύναμη των Ενόπλων Δυνάμεων αλλά και να δημιουργήσει ένα ισχυρό πλέγμα συμμαχιών που αποτελεί την καλύτερη στρατηγική αποτροπής προς τους επίδοξους επιβουλείς της κυριαρχίας και των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων. 
Αυτό επιτάσσει το πατριωτικό καθήκον μας ως ηγέτιδα παράταξη της χώρας. Αυτό προσδοκούν οι πολίτες του Τόπου από την κυβέρνηση τους και αυτό πράττουμε με σχέδιο και αυτοπεποίθηση. 

Η Ελλάδα είναι ισχυρή και κάθε μέρα που περνάει γίνεται ισχυρότερη , με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στο τιμόνι της. Στις επόμενες εκλογές οι Ελληνίδες και οι Έλληνες θα ξαναδώσουν την εμπιστοσύνη τους σε όλους εμάς να συνεχίσουμε το έργο μας για την ισχυροποίηση της χώρας μακριά από εθνομηδενιστικές πολιτικές που δεν αρμόζουν στην ιστορία μας.

Μαριλένα Σούκουλη - Βιλιάλη 
Σύμβουλος Πρωθυπουργού σε θέματα χωροταξίας


Δεν υπάρχουν σχόλια