Header Ads

ΔΕΕΠ/ΝΔ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ Μπροστά ή πίσω; (Φ.1824)

Πάμε μπροστά ή οπισθοδρομούμε πάμε προς τα πίσω στις βουλευτικές εκλογές;
  


Από τη ΔΕΕΠ/ ΝΔ Κορινθίας λάβαμε την παρακάτω ανακοίνωση:

Η Διοικούσα Εκλογική Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας Κορινθίας χαιρετίζει τον Κορινθιακό Λαό και εύχεται σε όλους τους Κορίνθιους σε όποιο κόμμα κι αν πιστεύουν Υγεία ευημερία και εθνική ενότητα.

Ήδη μπήκαμε σε χρονιά Βουλευτικών εκλογών και το δίλημμα για τον καθένα από εμάς είναι! Πάμε μπροστά ή οπισθοδρομούμε πάμε προς τα πίσω;

Ψηφίζουμε δοκιμασμένο αναχρονισμό ή την προοπτική με σταθερή Κυβέρνηση που εγγυάται ένα μέλλον αντάξιο ενός λαού που αξίζει να ζει με αξιοπρέπεια και ασφάλεια;

Η Κυβέρνηση Κυριάκου Μητσοτάκη έχει να επιδείξει στα χρόνια που πέρασαν την υλοποίηση των προεκλογικών δεσμεύσεων για την πρώτη τετραετία.

Ο ΣΥΡΙΖΑ ασχημονεί και καταρρακώνει την ανθρώπινη αξιοπρέπεια με ένα κρεσέντο λαϊκισμού, συνθηματολογίας και θέσεων που γίνονται βούτυρο στο ψωμί της Τουρκίας.

Η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας έχει παρουσιάσει και θα συνεχίσει να βελτιώνει το πρόγραμμά της για τη δεύτερη τετραετία, που είναι στα μέτρα του δυνατού, αλλά πάντα προς όφελος των Ελλήνων πολιτών.

Η Αξιωματική αντιπολίτευση του κ. Τσίπρα πάει μέχρι σήμερα στις εκλογές χωρίς πρόγραμμα στηριζόμενη στο ψεύδος και στην μικροπολιτική.

Δεν έχει πρόταση ούτε για διακυβέρνηση.

Η Κυβέρνηση που κυβερνάει τη χώρα μέσα από τις συμπληγάδες της πανδημίας, της οικονομίας και της εισαγόμενης ακρίβειας αλλάζει τους συσχετισμούς στις αμυντικές συμβάσεις και στους εξοπλισμούς των υποβαθμισμένων μέχρι χθες Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας.

Η Αντιπολίτευση του ΣΥΡΙΖΑ δεν ψήφισε στον προϋπολογισμό ούτε καν τις αμυντικές δαπάνες αγκυλωμένη στο παρελθόν.

Ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας Κυριάκος Μητσοτάκης με τις γνωριμίες του το κύρος που απολαμβάνει μεταξύ της διεθνούς κοινότητας αγωνίζεται για τον επαναπατρισμό των Ελγίνειών μαρμάρων από το Λονδίνο.

Ο κ. Τσίπρας, ως Πρωθυπουργός δεν διεκδίκησε τα δίκαια της Ελλάδας πάνω στο θέμα και σήμερα ψάχνει να βρει αιτίες να σαμποτάρει την Εθνική προσπάθεια του Πρωθυπουργού.

Με την παρούσα απευθυνόμαστε στους οπαδούς και φίλους της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και στους αναποφάσιστους ψηφοφόρους για να πούμε:

Στους πρώτους να πυκνώσουν τις τάξεις μας γιατί η Κυβέρνηση της Κεντροδεξιάς παράταξης έχει Ιστορικό παρελθόν, που ανάμεσα σε δύσκολους καιρούς μεγαλούργησε. Ο σημερινός Πρόεδρος του κόμματος, Κυριάκος Μητσοτάκης, φέρεται από όλες τις δημοσκοπήσεις ως ο καλύτερος από όλους και ειδικά από τον κ. Τσίπρα. Ζητάει από τον Ελληνικό λαό καθαρές λύσεις και ψήφο εμπιστοσύνης για να ολοκληρώσει στη δεύτερη θητεία του, ως Πρωθυπουργός, το παραγωγικό του έργο.

Στους επόμενους, τους αναποφάσιστους, ψηφοφόρους για να πούμε ότι ο κ. Τσίπρας σε δύσκολους καιρούς ξεπούλησε την Ελλάδα στους δανειστές μας για έναν αιώνα, για την ακρίβεια για 99 χρόνια. Φέρνει την κύρια ευθύνη για τη μετατροπή του δημοψηφίσματος για τη Μακεδονία από ΟΧΙ σε Ναι και ο λαός τον έστειλε στα τάρταρα να υπηρετεί από κατώτερη θέση τον Ελληνικό Λαό. Δεν έχει τίμιο λόγο, δεν έχει μπέσα…Η κρίση σας θα είναι άξια επαίνου ή όχι.

Με απόφαση της ΔΕΕΠ/ΝΔ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ 
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ 
Δημήτριος Σουφρίλας 
Κόρινθος 10.1.2023


Δεν υπάρχουν σχόλια