Header Ads

Ολυμπιακός, ΑΕΚ και Παναθηναϊκός ρίχνονται στη μάχη του Κυπέλλου (Φ.1820)

  

in.gr15-12-202209:42 
Το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου θα προσπαθήσουν να κάνουν ο Ολυμπιακός, η ΑΕΚ και ο Παναθηναϊκός.

Μετά τον ΠΑΟΚ, σειρά παίρνουν τρεις ακόμα… μεγάλοι σήμερα στο Κύπελλο για τη φάση των «16» του θεσμού.

Το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Βόλο, είναι αυτό που ανοίγει την αυλαία των αναμετρήσεων. Οι «πράσινοι» που βρίσκονται στην κορυφή του πρωταθλήματος υποδέχονται την ομάδα της Μαγνησίας στη Λεωφώρο, ο οποίος εντυπωσίασε στο πρώτο κομμάτι της σεζόν.

Για το «τριφύλλι», ο Ρούμπεν Πέρεθ θα βρίσκεται κανονικά στη διάθεση του Γιοβάνοβιτς καθώς ξεπέρασε πλήρως την ίωση που τον ταλαιπωρούσε τις τελευταίες ημέρες, όπως και οι Ιωαννίδης και Κουρμπέλης.

Αργότερα, ο Ολυμπιακός θα υποδεχτεί στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» τον Ατρόμητο. Οι Ερυθρόλευκοι ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους στην Ισπανία, με τον Μίτσελ και τους συνεργάτες του να βγάζουν διάφορα συμπεράσματα εν όψει και του restart.

Ο Ισπανός τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεση του, τους Ίνμπομ Χουάνγκ, Ουί Τζο, Παπέ Σισέ και Κούντε, ενώ εκτός έμειναν και οι Μπόουλερ, Μπουχαλάκης και Λάιντνερ.

Το μενού κλείνει με το παιχνίδι της Κηφισιάς με την ΑΕΚ. Η Ένωση που ολοκλήρωσε τη μίνι προετοιμασία της στην Ολλανδία, θέλει να κάνει το βήμα πρόκρισης από σήμερα στη Ριζούπολη, ώστε ο Ματίας Αλμέιδα και οι ποδοσφαιριστές του να ρίξουν το βάρος στο πρωτάθλημα και στο restart.

Εκτός θα μείνουν οι Ελίασον, Τσούμπερ, Άμπραμπατ, Γκατσίνοβιτς, Τζαβέλλας και Μοχαμάντι, αλλά και ο Βίντα ο οποίος δεν έχει επιστρέψει από Κατάρ. «Απών» θα είναι και ο Φερνάντες ο οποίος δεν έχει ακόμα δικαίωμα συμμετοχής.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Παναθηναϊκός – Βόλος 17:30 
Ολυμπιακός – Ατρόμητος 19:30 
Κηφισιά – ΑΕΚ 21:30




Δεν υπάρχουν σχόλια