Header Ads

Δημοτικά νέα (Φ.1814)

ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ

Τιμή στον Γιάννη Κόλλια από τον δήμο Κορινθίων και την Δευτεραθλήτρια Ευρώπης του 1998
  

Τον σπουδαίο Προπονητή Γιάννη Κόλλια τιμούν ο δήμος Κορινθίων και η ομάδα που ο ίδιος οδήγησε ως προπονητής της στον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του 1998, η Δευτεραθλήτρια Ευρώπης U21 του 1998.

Προς τιμήν του Γιάννη Κόλλια θα διεξαχθεί ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ της Εθνικής Ελπίδων του 1998,πολλοί παίχτες της οποίας μετείχαν στην Εθνική του 2004 και την κατάκτηση του EURO 2004 (TPAIANOΣ ΔEΛΛAΣ, ΓΙΩPΓOΣ KAPAΓKOYNHΣ,AΓΓEΛOΣ MΠAΣINAΣ, BAΣIΛHΣ ΛAKHΣ,ΓΙANNHΣ ΓKOYMAΣ) και της ομάδας του ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ.

Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022, στο στάδιο της Κορίνθου και ώρα 16:00 με είσοδο ελεύθερη για το κοινό.

Τις τελευταίες λεπτομέρειες της διοργάνωσης συζήτησαν την Τρίτη 1 Νοεμβρίου, παρουσία του τιμωμένου προσώπου κ.Γιάννη Κόλλια, ο Δήμαρχος Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος, οι παίχτες της Εθνικής Ελπίδων του 1998 και παλαίμαχοι σήμερα ,Γιώργος Καραγκούνης, Νίκος Λυμπερόπουλος, Άγγελος Μπασινάς, Τραϊανός Δέλλας, Θοδωρής Παχατουρίδης (προπονητής σήμερα της Εθνικής Ενόπλων δυνάμεων) και ο προπονητής του ΠΑΣ Κόρινθος Κώστας Κιάσσος.

Ο Γιάννης Κόλλιας, γεννημένος το 1933, διέπρεψε στα ελληνικά ποδοσφαιρικά γήπεδα με την φανέλα του Ολυμπιακού Κορίνθου, της ΑΕΚ και του Παγκορινθιακού αλλά και ως Προπονητής, ως αρθρογράφος και ως συγγραφέας, το βιβλίο του «Το Ποδόσφαιρο – Δεν αρκεί μόνο το ταλέντο» αποτελεί «οδηγό» για κάθε νεαρό ποδοσφαιριστή.

Απόφοιτος με υποτροφία της Εθνικής Ακαδημίας Σωματικής Αγωγής (1957) και αριστούχος της σχολής προπονητών της Ε.Π.Ο (1970) και της Σχολής προπονητών της Αγγλικής ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (1971), ο Γιάννης Κόλλιας διετέλεσε, επί σειρά ετών, υπεύθυνος των Εθνικών ποδοσφαιρικών ομάδων υποδομών, ενώ θήτευσε ως τεχνικός πολλών ποδοσφαιρικών συλλόγων, μεταξύ των οποίων και στον Ολυμπιακό. Ασχολήθηκε, ακόμη, με την Κωπηλασία (είναι πτυχιούχος της σχολής κωπηλασίας του Πόρου, 1961), αλλά και με τα εναέρια σπορ (τυγχάνει πτυχιούχος της σχολής αλεξιπτωτιστών της πρώην Γιουγκοσλαβίας, 1955).

Έχει συμμετάσχει, διδάσκοντας, σε πολλά σεμινάρια προπονητικής στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, ενώ για την προσφορά του στον αθλητισμό έχει τιμηθεί με πλήθος διακρίσεων και επαίνων.

Αυτήν την σπουδαία πορεία έρχεται να τιμήσει ως ελάχιστο χρέος του και ο δήμος Κορινθίων με τους πρωταθλητές Ευρώπης και την ομάδα του ΠΑΣ.




Προχωρούν οι κατεδαφίσεις αυθαιρέτων στο Κεραμιδάκι
    

Επεκτείνεται κατά 450μ ο παραλιακός πεζόδρομος – ΟΙ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ γίνονται πράξεις!


Συνεχίζονται οι κατεδαφίσεις των αυθαιρέτων κτισμάτων στο Κεραμιδάκι και στο παραλιακό μέτωπο προκειμένου να προχωρήσει το έργο της επέκτασης του παραλιακού πεζόδρομου.

Ο Δήμαρχος Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος βρέθηκε στο σημείο επαναλαμβάνοντας πως η δημοτική αρχή υλοποιεί ένα αίτημα 30 ετών των κατοίκων της περιοχής, ένα έργο που χρειάστηκε τακτοποίηση πολλών εκκρεμοτήτων και διεκπεραίωση μιας σειρά γραφειοκρατικών διαδικασιών από τις Διευθύνσεις Πολεοδομίας και Τεχνικών Έργων αλλά και τον μελετητή Χρήστο Καπετανάκη.

Η κατεδάφιση είχε ξεκινήσει τον Ιούλιο μήνα ωστόσο δεν προχώρησε στο σύνολο των κτισμάτων τότε αφού όσοι διέμεναν σε αυτά δεν είχαν προχωρήσει σε ενέργειες εκκένωσής τους, ως είχαν ενημερωθεί από τις υπηρεσίες του δήμου και είχαν υποχρέωση.

Ο Δήμαρχος Κορινθίων, σεβόμενος την επιθυμία τους για μικρή παράταση χρόνου, έδωσε εντολή αναστολής των εργασιών έως ότου ολοκληρωθεί με ασφάλεια η μετεγκατάσταση τους.

Την Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2022 η διαδικασία κατεδάφισης επανεκκίνησε με στόχο την εκκαθάριση του χώρου και την δυνατότητα πλέον υλοποίησης του έργου επέκτασης κατά 450 μέτρα του παραλιακού πεζόδρομου. «Η δέσμευση μας για ανάπλαση και ενοποίηση του παραλιακού μας μετώπου, για στροφή της πόλης προς την θάλασσα, υλοποιείται στο ακέραιο. Το έργο επέκτασης του παραλιακού πεζόδρομου έχει έτοιμη μελέτη, είναι ενταγμένο στον προυπολογισμό του δήμου και σε λίγους μήνες παραδίδεται σε χρήση στους κατοίκους και τους επισκέπτες της πόλης» δήλωσε ο Δήμαρχος Κορινθίων με το πέρας της αυτοψίας του στο χώρο των κατεδαφίσεων.




Υπεγράφη η σύμβαση για τις 12 νέες, σύγχρονες και πιστοποιημένες παιδικές χαρές
  

Β.Νανόπουλος: Οι δεσμεύσεις μας υλοποιούνται στο ακέραιο!


Νέες , σύγχρονες, ασφαλείς και πιστοποιημένες παιδικές χαρές παραδίδει ο δήμος Κορινθίων στα παιδιά του, σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Ο Δήμαρχος Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος υπέγραψε την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2022 την σύμβαση για τις 12 παιδικές χαρές με την εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρίας, παρουσία του αρμοδίου αντιδημάρχου Τ.Υ Γιώργου Πούρου.. Το έργο αφορά «Προμήθεια και εγκατάσταση οργάνων παιδικών χαρών Δήμου Κορινθίων» από το πρόγραμμα του Πράσινου Ταμείου «Αστική Αναζωογόνηση 2020 – 2021» και ο προϋπολογισμός του είναι 205.554,00 ευρώ.

ΝΕΕΣ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΧΑΡΕΣ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΣΤΑ ΕΞΗΣ ΣΗΜΕΙΑ:

• Πλατεία Ελ. Βενιζέλου, εμβαδού 199 τ.μ • Άγιος Γεώργιος – ΚΧ Γ 225α, εμβαδού 208 τ.μ • Νεάπολη ΚΧ 702 (πλατεία), εμβαδού 240 τ.μ • Αγία Άννα ΚΧ Γ 939 (πλατεία Θεάτρου), εμβαδού 422 τ.μ • Συνοικισμός (πάρκο Πρόνοιας), εμβαδού 285 τ.μ • Ποσειδωνία Κορίνθου (πλησίον 11ου Νηπιαγωγείου), εμβαδού 255 τ.μ • Ποσειδωνία (πλησίον παλαιών Εργατικών κατοικιών), εμβαδού 181 τ.μ • Ποσειδωνία (πλησίον νέων Εργατικών κατοικιών), εμβαδού 164 τ.μ • Δημοτικό Στάδιο Κορίνθου, εμβαδού 204 τ.μ • Κοινότητα Στεφανίου, εμβαδού 194 τ.μ • Κοινότητα Μαψού (πλατεία), εμβαδού 146 τ.μ Ενώ θα αναβαθμιστεί και η υφιστάμενη παιδική χαρά Λεχαίου, εμβαδού 604 τ.μ 

ΔΗΛΩΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ ΒΑΣΙΛΗ ΝΑΝΟΠΟΥΛΟΥ:

«Από την πρώτη στιγμή ασχοληθήκαμε ως δημοτική αρχή με τις παιδικές χαρές. Αποσύραμε και κλείσαμε τις επικίνδυνες για την ασφάλεια των παιδιών.

Δρομολογήσαμε μελέτες . Καταρτίσαμε φακέλους και διεκδικήσαμε χρηματοδοτήσεις ώστε να δημιουργήσουμε ένα ευρύ δίκτυο με ασφαλείς, σύγχρονες και πιστοποιημένες παιδικές χαρές. Σε υφιστάμενα σημεία αλλά και σε νέα προκειμένου να καλύψουμε τις ανάγκες των μικρών παιδιών. Η σύμβαση που υπογράψαμε σήμερα αφορά σε 12 παιδικές χαρές. Σύντομα οι μικροί μας φίλοι θα τις απολαμβάνουν! Προχωρά επίσης ο διαγωνισμός για άλλες 11 παιδικές χαρές που θα κατασκευαστούν το 2023.»




ΔΗΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ – ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ – ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΩΝ

Το ΜΕΚΔΕ του ΕΜΠ στηρίζει τους νέους επιχειρηματίες στις ορεινές περιοχές της Ελλάδας
    


Το Μετσόβιο Κέντρο Διεπιστημονικής Έρευνας (ΜΕΚΔΕ) του ΕΜΠ συμμετέχει στο ερευνητικό πρόγραμμα PEAK – New Heights for Youth Entrepreneurship. Ήδη υλοποιήθηκε η 2η συνάντηση των εταίρων, στο Bovino της Ιταλίας. Στην συνάντηση παρουσιάστηκαν τα αποτελέσματα του 2ου μέρους του προγράμματος, που αφορά τα video που συλλέξαμε από νέους επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται σε ορεινές περιοχές. Κάθε χώρα – εταίρος που συμμετέχει στο πρόγραμμα έχει συγκεντρώσει video από 6 νέους επιχειρηματίες, τα οποία και θα αναρτηθούν σε online πλατφόρμες στα επόμενα βήματα του προγράμματος. Μπορείτε να δείτε όλα τα video των 6 νέων επιχειρηματιών από την Ελλάδα που πήραν μέρος στο πρόγραμμα εδώ:

https://www.youtube.com/channel/UCZ1cU0eOGqnVmPcnGC31YrA 

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Πρόγραμμα εδώ: https://mirc.ntua.gr/el/ node/562


ΔΗΜΟΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ - ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ

Έναρξη Προγραμμάτων στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης
    

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμμετοχής στα τμήματα μάθησης του Κέντρου Διά Βίου Μάθησης (Κ.Δ.Β.Μ.) Δήμου Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης Ενημερώνουμε κάθε ενδιαφερόμενο/η ότι ο Δήμος Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης, το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων (διά της Γενικής Γραμματείας Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης, Διά Βίου Μάθησης και Νεολαίας) και το Ίδρυμα Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης συνεχίζουν τη λειτουργία του Κ.Δ.Β.Μ. του Δήμου Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης στο οποίο θα υλοποιηθούν προγράμματα Γενικής Εκπαίδευσης Ενηλίκων, στο πλαίσιο του συγχρηματοδοτούμενου Έργου «Κέντρα Διά Βίου Μάθησης (Κ.Δ.Β.Μ.)-Νέα Φάση» (ΟΠΣ 5002212).

Στο Κ.Δ.Β.Μ. του Δήμου Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης μπορούν να δημιουργηθούν τμήματα, σύμφωνα με την λίστα που ακολουθεί:

Επιχειρηματικότητα και Τουριστική – Πολιτιστική Ανάπτυξη (25 ώρες) Αγγλικά για τον τουρισμό (Α2) (25 ώρες) Εθελοντικές δράσεις στην τοπική κοινωνία (25 ώρες) Συμβουλευτική σε εξειδικευμένα θέματα (σχολικός εκφοβισμός, διαδίκτυο, πρόληψη εξαρτήσεων, διατροφή κλπ.) (25 ώρες) Τα προσφερόμενα προγράμματα θα υλοποιηθούν ΜΟΝΟ με εξ αποστάσεως παρακολούθηση και μπορούν να παρακολουθήσουν ενήλικες ανεξαρτήτως χώρας καταγωγής, ηλικίας και μόρφωσης, καθώς και μέλη ευάλωτων κοινωνικά ομάδων. Για την ένταξη των ενδιαφερομένων στα τμήματα απαιτείται η συμπλήρωση σχετικής αίτησης με επίδειξη του δελτίου αστυνομικής ταυτότητας ή του διαβατηρίου ή άλλου νομιμοποιητικού εγγράφου του ενδιαφερόμενου.

Το έργο συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση».

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής απευθυνθείτε στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης:

Τηλ. : 2743028235 
Ταχ. Διεύθυνση: Αντιπτεράρχου Δέδε, Ξυλόκαστρο




Γέμισε το Δερβένι με κόσμο την Κυριακή 23 Οκτωβρίου
   


Ιδιαίτερη επιτυχία σημείωσαν οι διασυλλογικοί αγώνες καράτε που διοργάνωσε ο Αθλητικός Σύλλογος Shotokan Karate Ξυλοκάστρου την Κυριακή 23 Οκτωβρίου στο κλειστό Γυμναστήριο Δερβενιου. Η επιτυχία δεν αφορούσε μόνον το καθαρά αγωνιστικό σκέλος αλλά και την προσέλευση αθλητών και θεατών .

Η πόλη του Δερβενίου γέμισε με κόσμο εκείνη την ημέρα αφού φιλοξενήθηκαν 400 αθλητές με τις οικογένειες τους από την Περιφέρεια Πελοποννήσου, την Αθήνα και τη Σαλαμίνα. Ο Δήμος Ξυλοκάστρου Ευρωστίνης συγχαίρει τον σύλλογο για την πρωτοβουλία και τις προσπάθειες του, οι οποίες όχι μόνον προωθούν το άθλημα αλλά αναδεικνύουν και την περιοχή ως ένα μέρος ανάπτυξης του αθλητικού τουρισμού.




ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ 
Μεγάλη επιτυχία σημείωσε το 1ο Γαστρονομικό Φεστιβάλ Πελοποννήσου στα Μεσαία Τρίκαλα
    

Εξαιρετικές εντυπώσεις άφησε το 1ο Γαστρονομικό Φεστιβάλ Πελοποννήσου “Peloponnese Food Stories – Ιστορίες Γεύσεων, Ανθρώπων, Πολιτισμού” που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 23 Οκτωβρίου στα Μεσαία Τρίκαλα.

Το φεστιβάλ διοργανώθηκε από την Περιφέρεια Πελοποννήσου σε συνεργασία με τον Δήμο Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης, το Επιμελητήριο Κορινθίας, την Ενωση Ξενοδόχων Κορινθίας, τον Σύλλογο Ξενοδόχων Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης, με την υποστήριξη του Οργανισμού Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Λουτρακίου LTO και του Τουριστικού Οργανισμού Πελοποννήσου Πρωταγωνιστές της εκδήλωσης ήσαν αναμφιβολα οι σεφ οι οποίοι χρησιμοποίησαν τοπικά προιόντα στις συνταγές τους με αρκετή φαντασία και προσέφεραν ένα απολαυστικό αποτέλεσμα. Ο chef Γιάννης Μπρατσόλιας του Poseidon Restaurant, στο Λουτράκι, έφτιαξε φάβα Φενεού με καραμελωμένα κρεμμύδια, καπνισμένη πέστροφα και Κορινθιακές σταφίδες. Ο chef Λευτέρης Τσόγκας, ιδιοκτήτης του εστιατορίου Sapori δημιούργησε κατσικάκι ορεινής Κορινθίας με ρεβίθια Φενεού και flakes γραβιέρας Λιμνών. Τέλος, ο Νίκος Γκότσης σε συνεργασία με μικρά παιδιά που επισκέφθηκαν την εκδήλωση έφτιαξαν μουστοκούλουρα.

Εξαιρετικές όμως ήσαν και οι προσπάθειες γυναικών της περιοχής οι οποίες και παρουσίασαν παραδοσιακές συνταγές. Πιο συγκεκριμένα ο Φιλοπροοδευτικός Σύνδεσμος Καρυάς παρουσίασε μια παραδοσιακή βλαχόπιτα, η ομάδα Experience Perachora τραχανότο με παραδοσιακό τραχανά Βλάχας, γυναίκες από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μάννας “Η Πηγή” παραδοσιακή μηλόπιτα με μήλα Μάννας και γυναίκες από τα Κάτω Τρίκαλα Κορινθίας παραδοσιακή μουσταλευριά.

Εξαιρετικά ενδιαφέρουσες, επίσης , ήσαν οι ομιλίες που πραγματοποιήθηκαν από επιχειρηματίες και επιστήμονες της περιοχής και οι οποίοι κατέδειξαν αφενός μεν τις νέες τάσεις στην αγροτική επιχειρηματικότητα, αφετέρου δε τον σημαντικό ρόλο των αγροτικών προιόντων της Κορινθίας στο πλαίσιο της μεσογειακής διατροφής.

Από το φεστιβάλ δεν έλειψε η μουσική και ο χορός. Τη μουσική επιμέλεια είχαν αναλάβει οι “Passepartout Band” ενώ το χορευτικό μέρος περιελάμβανε παραδοσιακούς χορούς από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης “Η Χοράνθη» Να σημειωθεί, τέλος, ότι κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας ανακοίνωσε ότι στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα αναμένεται να υπογραφεί το εργολαβικό συμφωνητικό για την βελτίωση του οδικού άξονα Ξυλόκαστρο – Τρίκαλα – Καρυά, προϋπολογισμού 7,64 εκ. Ευρώ. Ο περιφερειάρχης τόνισε ότι πρόκειται για “ένα έργο που για δεκαετίες ζητούσε η περιοχή και το οποίο θα βελτιώσει την πρόσβαση στα ορεινά των Τρικάλων, ενώ θα εξυπηρετήσει σημαντικά τους επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στα ορεινά αυτά χωριά, τους χιλιάδες αγρότες και φυσικά τους πολίτες”.




Aσφαλτόστρωση της Οδού Υψηλών Αλωνίων στο Ξυλόκαστρο
    


Ανακατασκευάστηκε και ασφαλτοστρώθηκε ο δρόμος στην Οδό Υψηλών Αλωνίων στο Δυτικό Ξυλόκαστρο. Πρόκειται για βασικό δρόμο σύνδεσης της Παλαιάς Εθνικής Οδού με το νέο σιδηροδρομικό σταθμό. Ο δρόμος είχε υποστεί σημαντικές ζημιές από την κίνηση βαρέων οχημάτων στις εργασίες της σιδηροδρομικής γραμμής. Ο δρόμος, πέραν της ασφαλτόστρωσης, διαπλατύνθηκε ενώ πραγματοποιήθηκε και σωλήνωση των παρακείμενων αρδευτικών υδραυλάκων.



ΔΗΜΟΣ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ


ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ «ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ»

Νέος οικονομικός «αρμαγεδώνας» για τους Δημότες του Δήμου Σικυωνίων
  

-Σε μια εποχή μεγάλης αβεβαιότητας, οικονομικής και ανθρωπιστικής κρίσης έρχεται νέος οικονομικός «αρμαγεδώνας» για τους Δημότες του Δήμου Σικυωνίων.

Αύξηση 70% στα ανταποδοτικά τέλη καθαριότητας -φωτισμού αποφάσισε η Δημοτική αρχή, που με το κόστος μεταφοράς των απορριμμάτων, θα φθάσει στο 80% και πλέον.

Σαν να μην έφταναν τα ψέματα που κατά καιρούς αραδιάζει ο επικεφαλής της Δημοτικής αρχής για «οικονομικούς θριάμβους», λες και τα κονδύλια και τα προγράμματα που δικαιούται ο Δήμος Σικυωνίων τα φέρνει από τον τόπο καταγωγής του, σημειώνει, με τις ευλογίες στελεχών της Δημοτικής αρχής, έναν ακόμα οικονομικό θρίαμβο, απαιτώντας από του Δημότες αύξηση των ανταποδοτικών Δημοτικών τελών καθαριότητας-φωτισμού πλέον του 70%, που με το κόστος μεταφοράς των απορριμμάτων, θα φθάσει στο 80% και πλέον.

Κατά καιρούς έχω μιλήσει για την ανεπάρκεια και ανικανότητά του στη διαχείριση πολλών δημοτικών θεμάτων και κυρίως στη διαχείριση των απορριμμάτων για πολλά χρόνια, που οι συνέπειές του θα έχουν τελικό αποδέκτη τον πολίτη και Δημότη του Δήμου Σικυωνίων που θα πληρώσει τα σπασμένα. [Οσοι καταφέρουν τελικά να ανταποκριθούν ].

Η τραγική αυτή κατάσταση, όπως εξελίσσεται, σε συνδυασμό με την παρακμή και την συνολική απαξίωση του τόπου μας θα έχει πολύ σοβαρές συνέπειες για όλους τους πολίτες και δημότες και κυρίως για τους επαγγελματίες, τους επιστήμονες, τους αγρότες της περιοχής και τους νέους που θέλουν να παραμείνουν και να προκόψουν στον τόπο τους.

Ο άλλοτε κραταιός δήμος Σικυωνίων, το εμπορικό, αγροτικό και εν μέρει τουριστικό κέντρο της Δυτικής Κορινθίας κατάντησε παρίας σε όλα τα επίπεδα.

ΟΙ πολίτες του Δήμου Σικυωνίων γνωρίζουν ότι δεν φθάνει πλέον η «αλλαγή της ορχήστρας αλλά κυρίως η αλλαγή τραγουδιού» όπως έλεγε και ο αείμνηστος Υπουργός Γιάννης Ποττάκης.

ΚΙΑΤΟ 18- 10- 2022 
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ 
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ «ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ 
ΠΡ. ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ-ΔΗΜ.ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΥ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ


ΔΗΜΟΣ ΝΕΜΕΑΣ


Παραδόθηκε στη νεολαία της Νεμέας το νέο στάδιο
  


Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 23 Οκτωβρίου η τελετή εγκαινίων του Σταδίου Νεμέα. Στην συνέχεια ακολούθησε προπονητική ημερίδα στίβου,την οποία διοργάνωσε ο Α. Σ. Νεμέας με τη συμμετοχή των σωματείων Α.Σ. ΑΡΓΟΛΙΔΑ 2000 και ΔΡΥΟΠΕΣ Γ.Α.Σ.ΕΡ.

Για το νέο γήπεδο, ο δήμαρχος Νεμέας Κώστας Φρούσιος αναφέρει στην σελίδα του στο FB:

Παραδόθηκε σήμερα ένα στιβικό ποδοσφαιρικό γήπεδο στη νεολαία της Νεμέας και όχι μόνο αφού καθημερινά συρρέουν συμπολίτες μας κάθε ηλικίας.

Η Νεμεα δεν έχει πλέον στο θέμα αθλητικών εγκαταστάσεων να ζηλέψει καμιά επαρχιακή πόλη!

Βγάλτε τα παιδιά από το σπίτι, να ξεκολλήσουν από την οθόνη και την πολυθρόνα που μας επιβάλλει έμμεσα ο σύγχρονος τρόπος ζωής.

Φέρτε τα σε επαφή με το γήπεδο. Οι ιδέες κι οι αξίες του αθλητισμού παράγουν ωφέλιμους ανθρώπους που αύριο θα δημιουργήσουν υγιείς κοινωνίες!

πηγη nemeapress


Δεν υπάρχουν σχόλια