Header Ads

Πρωτοσέλιδο άρθρο του «Κορίνθιου» /Φ.1808

ΜΕ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ


Ο «Κορίνθιος»


Είμαστε έτοιμοι για Αποσταθεροποίηση Κυβέρνησης από την Τουρκία;

Όλες οι διεθνείς πληροφορίες, τα διάφορα fora κοινής γνώμης και γεωπολιτικών αναλύσεων αναφέρουν πως η Τουρκία προετοιμάζει μαζική επίθεση στα πλαίσια του υβριδικού πολέμου με 40.000 χιλιάδες μετανάστες στον Έβρο και στα παράλια του ανατολικού Αιγαίου. Από την απέναντι πλευρά, οι αρμόδιοι της Ασφάλειας και Άμυνας της Ελλάδας, πολιτικοί και στρατιωτικοί, διαμηνύουν με τακτικές δηλώσεις ότι η Ελλάδα δεν φοβάται και είναι πανέτοιμη για κάθε παρόμοιο ενδεχόμενο. Η «στρατιά» των εξαθλιωμένων μεταναστών αποτελεί το ισχυρό όπλο εκμετάλλευσης από μέρους της Τουρκίας του αδίστακτου και υπερφίαλου Ερντογάν, που ενσταλάζοντας μίσος στους απλούς Tούρκους πολίτες δείχνει τον κοινό εχθρό, «Τους Έλληνες», που προετοιμάζονται να επιτεθούν στην Τουρκία. Το ψέμα και η παραπληροφόρηση, η αντιστροφή της ιστορικής αλήθειας έχει επιστρατευθεί σε καθημερινή βάση στη διάθεση της «προπαγανδιστικής τουρκικής μονταζιέρας».

Είναι βέβαιο πως, αν η Ελληνική Κυβέρνηση δεν προσπαθούσε με νύχια και με δόντια να αλλάξει την ισορροπία δυνάμεων στα εξοπλιστικά, την αναδιάταξη των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας και τη δραστήρια διπλωματική επιστροφή με σύναψη Διακρατικών Συμμαχιών τα πράγματα θα είχαν πάρει άλλο δρόμο. Η Τουρκία θα εφήρμοζε τα νεοοθωμανικά της σχέδια. Θα είχε κηρύξει κανονικό πόλεμο εναντίον της Πατρίδας μας. Ο πρόεδρος Ερντογάν αντιμετωπίζει σοβαρά για τον εαυτόν του και την οικογένειά του εσωτερικά προβλήματα. Εφαρμόζει την πάγια τακτική του, κάθε φορά που τα βρίσκει σκούρα στο εσωτερικό της μέτωπο δείχνει τη «κακή» Ελλάδα. Εξάγει την έχθρα και την προσοχή των Τούρκων πολιτών εναντίον μας.

Αποτελεί βεβαιότητα για τους γνωρίζοντες τα πράγματα ότι η Τουρκία με την πρόφαση του μεταναστευτικού έχει φροντίσει να προγραμματίσει «Ανορθόδοξη Επιχείρηση». Έχει στείλει μαζί με τους μετανάστες εκπαιδευμένους στρατιώτες και πράκτορες, οι οποίοι πριν από κάθε γενική εφαρμογή σχεδίου θα προσπαθήσουν να απασχολήσουν με «Μαύρη Επιχείρηση Δολιοφθορών και Εσωτερικών Αναταραχών». Είμαστε επίσης βέβαιοι ότι η Κυβέρνηση του Κ. Μητσοτάκη θα έχει σχετικά ενημερωθεί από τις αρμόδιες Αρχές και θα είναι έτοιμη να αποφύγει την «προπομπό» τυχόν εξελίξεων για «Αποσταθεροποίηση Κυβέρνησης». Ιδού η ανάγκη ίδρυσης και οργάνωσης Εθνικής Φρουράς και στο εσωτερικό της χώρας με πλήρη εξοπλισμό. Πώς θα αντιμετωπίσουν οι πολίτες, χωρίς έστω λιανοτούφεκα, τυχόν ορδές μεταναστών που αρκετοί θα μεταλλαχθούν σε εκπαιδευμένες ένοπλες ομάδες; Το βρίσκετε απίθανο; Αποτελεί βασικό κανόνα του ανορθόδοξου πολέμου ένα τέτοιο σενάριο, που ασφαλώς θα το εφαρμόσει, η Τουρκία. Ας το λάβετε υπόψη, όπως και κάθε αρμόδιος.

Ο «ΚΟΡΙΝΘΙΟΣ»


Δεν υπάρχουν σχόλια