Header Ads

Οι 3 κινήσεις που ξεδοντιάζουν την Τουρκία /Φ.1798

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  


Του Παναγιώτη Καπνιστή *


Ερώτηση προς τους Κυβερνώντες:

Θέλετε να μείνετε στην ιστορία με χρυσά γράμματα;
Αγαπάτε την Ελλάδα;
Αποδείξτε το !!!

Υπάρχουν τρόποι να βγάλετε την Ελλάδα από τα αδιέξοδα που την οδηγήσατε και να αντιστρέψετε το όλο και περισσότερο διογκούμενο κλίμα εναντίον σας, αρκεί να υπάρχει βούλησις στο εδώ και τώρα, για να μηνπω στο χθες.

Το βέτο της Τουρκίας για τη μη ένταξη στο ΝΑΤΟ της Σουηδίας και Νορβηγίας, είναι ένα παιχνίδι των υποτιθέμενων φίλων μας Άγγλων - Γερμανών - Αμερικανών, ότι τάχα να εξευμενίσουμε τον γείτονά σας Τούρκο, να μην πέσει ολοκληρωτικά στα χέρια της Ρωσίας, πρέπει εσύ Ελλάδα να κάνεις υποχωρήσεις, να του παραδώσεις το μισό Αιγαίο, για συνεκμετάλλευση πόρων και νησιών.

Και τσιμπάει η Ελλάδα και βρίσκεται στρυμωγμένη και της δημιουργούν φοβικό σύνδρομο, μην τυχόν ο γυάλινος γίγαντας απέναντι, που απέλυσε 2000 έμπειρους αξιωματικούς, που στα αεροπλάνα του χρησιμοποιεί πιλότους Πακιστανούς κ.λπ., που μια οικονομία είναι υπό κατάρρευση και κρατιέται με το ζόρι, και με το παραμύθι της γαλάζιας πατρίδας κατευνάζει το εκρηκτικό μπαμ στο εσωτερικό του.

Εδώ και τώρα τα παραμύθια τέλειωσαν.

Βέτο η Τουρκία; Βέτο και η Ελλάδα, ζητώντας εδώ και τώρα, ότι δεν εγκρίνει την ένταξη Σουηδίας - Νορβηγίας, εάν προηγουμένως δεν ενταχθεί η Κύπρος στο ΝΑΤΟ. Να το ζητήσει τώρα η Κύπρος.

Όπερ σημαίνει ότι αποσύρονται αυτόματα τα στρατεύματα κατοχής των Τούρκων και ταυτόχρονα χάνουν τον ύπνο τους οι Άγγλοι, γιατί θα χάσουν τις ξάπλες τους, από το πιο όμορφο κομμάτι δίπλα στη θάλασσα της Κύπρου (Σταματάει εδώ και τώρα το αποικιακό καθεστώς των Εγγλέζων), εγκαθίσταται πλέον το ΝΑΤΟ και παύουν οι διζωνικοί διαχωρισμοί και η Κύπρος αποκτά την αυτοτέλειά της με Ελληνική - Κυπριακή Κυβέρνηση.

2ον Εδώ και τώρα ανακήρυξη ΑΟΖ Ελλάδας - Κύπρου, που ανατρέπει το Τουρκο-Λιβυκό κουρελόχαρτο και γίνεται αυτομάτως χαρτί τουαλέτας.

3ον Εδώ και τώρα 12 μίλια αναφαίρετο δικαίωμά μας και όχι προσφυγή στη Χάγη, να αποδείξουμε ότι τάχα τα νησιά έχουν υφαλοκρηπίδα•;

Αυτό το ξέρουν και οι κότες ότι τα νησιά είναι κορυφές βουνών κάτω από το νερό υπάρχουν ενιαίοι όγκοι έξαρσης της Γαίας.

Και τέλος, να σταματήσει το δεν διεκδικούμε τίποτα. Διεκδικούμε τα Πριγκηπονήσια, διότι και αυτά δεν αναφέρονται στη συνθήκη της Λωζάνης.

Μόλις συμβούν τα παραπάνω, η ημιθανής πλέον Τουρκία βρίσκεται στο καναβάτσο.

Έχεις ξεδοντιάσει το σκύλο που γαυγίζει και θα παρακαλάει όχι για κανένα κόκαλο (γιατί δεν θα μπορεί να το δαγκώσει), αλλά για λίγο νεράκι να παρατείνει τη ζωή του. Το δίκαιο της Ελλάδας θα λάμψει και αυτοί που τώρα υποστηρίζουν την Τουρκία, δεν θα μπορούν πλέον, γιατί δεν θα υπάρχουν ερείσματα.

Εμείς δεν προσφεύγουμε στη Χάγη. Αρμόδιο όργανο είναι οι «Βρυξέλλες», για επικύρωση συμφωνίας ΑΟΖ. Κανένας άλλος.

Σας έχουμε εκλέξει να προασπίζετε τα συμφέροντα της Ελλάδος και όχι τα προσωπικά σας συμφέροντα. Το Κοινοβούλιο δεν είναι εταιρεία πλουτισμού, αλλά προσφοράς στον Έλληνα, δίνοντας έμφαση στις αξίες και αρετές των Ελλήνων.

Θέλετε να κάνετε αναστροφή φοβικού κλίματος και ηττοπάθειας; Να η ευκαιρία σας!

Δείξτε ότι δεν είστε ευνουχισμένοι στο χαρέμι κάποιου Τούρκου παράφρονα.

Δείξτε εδώ και τώρα τον ανδρισμό σας. Θέλετε να μείνετε στην ιστορία και να εγγραφείτε στα ιστορικά αρχεία σαν ήρωες; Αποδείξτε το!!!

Η Ελλάδα δεν είναι ιδιοκτησία σας και ερήμην του λαού να την ακρωτηριάζετε, την πιο πλούσια χώρα του κόσμου να την αφήσετε νομή σε άρπαγες παγκοσμιοποιητές.

Έχουμε όλα τα δίκαια με το μέρος μας, τολμήστε και γευτείτε το μεγαλείο της και τότε ο λαός ενωμένος θα μεγαλουργήσει, αν χρειασθεί και με χαρά θα την υπερασπισθεί.

Παναγιώτης Καπνιστής Πολεμιστής Λογοτέχνης Συγγραφέας 

Υ.Γ. Ο κ. Δένδιας αν θέλει να αποκαταστήσει τη φήμη του, ας αλλάξει το (ε) σε (ο) στο όνομά του, ως Δόντιας.

Η δε Γερμανία ας μας πληρώσει (που μας καταπιέζει αφόρητα) τις Γερμανικές αποζημιώσεις (2,5 τρισεκατομμύρια) το λιγότερο, που μας οφείλει.




Δεν υπάρχουν σχόλια