Header Ads

Πολιτική δραστηριότητα Μαριλένας Σούκουλη - Βιλιάλη /Φ.1800

  

2019 – 2022 : Η Ελλάδα αλλάζει, ξεπερνάει τις προκλήσεις και θα τα καταφέρει.
  
Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είναι αποφασισμένος να παραμείνει σταθερός στον στρατηγικό μας στόχο για την Ελλάδα της ευημερίας και της προόδου, χωρίς εκπτώσεις. Θα συνεχίσουμε όλοι μαζί να προσπαθούμε να αλλάξουμε το παραγωγικό μοντέλο της χώρας ιδιαίτερα τώρα που έχουμε τα χρηματοδοτικά εργαλεία όπως το Ταμείο Ανάπτυξης και το Έσπα 2021 – 2027. Θα συνεχίσουμε τον ψηφιακό μετασχηματισμό του Κράτους ώστε να γίνει φιλικότερο προς τον πολίτη και τις επιχειρήσεις. Θα συνεχίσουμε στον δρόμο της βιώσιμης ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας με την προσέλκυση επενδύσεων με πράσινο πρόσημο.

Θα συνεχίσουμε την υλοποίηση νέων έργων για την βελτίωση των υποδομών σε ολόκληρη την χώρα. Θα συνεχίσουμε σταθερά την προσπάθεια ενίσχυσης των Ενόπλων Δυνάμεων για την περεταίρω βελτίωση της αμυντικής μας ισχύος που θα προασπίζει την εθνική μας κυριαρχία αλλά και τα εθνικά μας δίκαια με τρόπο αποτελεσματικό. Θα συνεχίσουμε την μείωση του φορολογικού βάρους των επιχειρήσεων και των πολιτών σε μόνιμη βάση. Θα συνεχίσουμε τα μέτρα κοινωνικής πολιτικής και θα σταθούμε δίπλα σε κάθε πολίτη και ιδιαίτερα στις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες ώστε να αντιμετωπίσουμε τα απόνερα της πανδημίας αλλά και της ενεργειακής κρίσης.

Δεν υπάρχει κανένα περιθώριο για ωραιοποίηση των αλλεπαλλήλων κρίσεων που αντιμετωπίζει η ελληνική οικονομία και η ελληνική κοινωνία. Η Ελλάδα όμως αλλάζει και θα βγει ισχυρότερη από τις δυσκολίες του σήμερα, με σοβαρότητα και υπευθυνότητα. Δεν φοβηθήκαμε ποτέ τα δύσκολα και δεν θα το πράξουμε ούτε και τώρα. Μαζί με την ελληνική κοινωνία θα τα καταφέρουμε.

Μαριλένα Σούκουλη - Βιλιάλη 
Σύμβουλος Πρωθυπουργού σε θέματα χωροταξίας


Δεν υπάρχουν σχόλια