Header Ads

Ολυμπιακός: Ίδια… συνταγή με ΠΑΟΚ

Φ.1789

  

in.gr 26 Απριλίου 2022, 10:09 Τι ετοιμάζει ο Πέδρο Μαρτίνς για την ρεβάνς στο Καραϊσκάκη και ποια είναι η βασική οδηγία προς τους παίκτες του Με οδηγό το πρώτο καλό μισάωρο της Τούμπας αλλά και την ανασταλτική λειτουργία της ομάδας σε όλο το 90λεπτο που δεν επέτρεψε στον αντίπαλο να απειλήσει ουσιαστικά τον Βατσλίκ εκτός από την φάση του 32΄με τον Ζίβκοβιτς, ο Ολυμπιακός μπαίνει στην τελική ευθεία της προετοιμασίας για την αυριανή ρεβάνς στο Καραισκάκη.

Το εισιτήριο για τον τελικό του κυπέλλου είναι το μοναδικό πράγμα που σκέφτονται στο Ρέντη ξέροντας πως τους περιμένει ένα ακόμη απαιτητικό παιχνίδι και πως η δική τους απόδοση είναι αυτή που θα κρίνει πολλά για να μπορέσουν στο φινάλε να πανηγυρίσουν την επίτευξη του στόχου.

Ο Πέδρο Μαρτίνς παρότι… ειδικεύεται στις εκπλήξεις δείχνει πως έχει μείνει ικανοποιημένος από τον τρόπο λειτουργίας της ομάδας στην Τούμπα και πως δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι ιδιαίτερο εν όψει της ρεβάνς. Τόσο στο πλάνο όσο και στα πρόσωπα. Το 4-3-3 με τους Εμβιλά, Μπουχαλάκη και Μαντί λειτούργησε καλά και στον ανασταλτικό τομέα και στον έλεγχο του ρυθμού με τον Καμαρά να προσπαθεί να βοηθήσει και επιθετικά όταν η μπάλα ήταν σε ερυθρόλευκα πόδια, και το πιθανότερο είναι πως ο Μαρτίνς θα το εφαρμόσει και στο Καραϊσκάκη.

Στην άμυνα εκεί που πάντα υπάρχει… ντέρμπι από την στιγμή που έχει τρία πρωτοκλασάτα στόπερ να διαχειριστεί ο Πορτογάλος προπονητής οι Σωκράτης και Μανωλάς παραμένουν το πιθανότερο δίδυμο. Οι δύο έμπειροι Έλληνες κεντρικοί αμυντικοί τα πήγαν περίφημα στην Τούμπα, «καθάρισαν» τα πάντα στα μετόπισθεν και μετέφεραν την σιγουριά που χρειάζεται η ομάδα σε μεγάλα ματς. Το ίδιο ετοιμάζονται να κάνουν και στην ρεβάνς με τον Μαρτίνς να κρατά στον πάγκο τον Σισέ και να ποντάρει στην εμπειρία των Ελλήνων. Εκεί που δεν είναι ξεκάθαρη η κατάσταση είναι στην κορυφή της επίθεσης, με τον Τικίνιο πάντως να έχει προβάδισμα από τον Ελ Αραμπί. Η βασική οδηγία του Μαρτίνς προς τους παίκτες του είναι η σωστή διαχείριση του ματς στο οποίο θυμίζουμε πως μόνο η νίκη δίνει την πρόκριση στον Ολυμπιακό καθώς στα ματς κυπέλλου μετράει το εκτός έδρας γκολ. Ο Μαρτίνς θέλει το ίδιο και αν γίνεται ακόμη πιο δυνατό ξεκίνημα στο ματς όπως αυτό που είχαν στην Τούμπα περιμένοντας όμως και ένα γκολ που θα αλλάξει από νωρίς τις ισορροπίες.

Έχει ενδιαφέρον και η σημερινή τελευταία προπόνηση αν και ο Μαρτίνς έχει δείξει επανηλλειμένως, ειδικά στην φετινή σεζόν, πως ξέρει να κρατάει μυστικά τα πλάνα του.


Δεν υπάρχουν σχόλια