Header Ads

Συλλογή μεταλλίων από τους Έλληνες πυγμάχους στη Ρουμανία Φ.1781

Συλλογή μεταλλίων από τους Έλληνες πυγμάχους στη Ρουμανία
  

Το διεθνές τουρνουά Πυγμαχίας που διεξάγεται στη Ρουμανία, βάφτηκε… «γαλανόλευκο».

Το διεθνές τουρνουά Πυγμαχίας που διεξάγεται στη Ρουμανία, βάφτηκε… «γαλανόλευκο». Οι Ελληνες πρωταθλητές σε ακόμα μία μεγάλη διοργάνωση έχουν διαπρέψει προσφέροντας μοναδικές στιγμές χαράς και συγκίνησης στους φίλους του αθλήματος.

Η χώρα μας μέχρι στιγμής έχει κατακτήσει έντεκα μετάλλια! Το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία των 46κ. κατέκτησε η Αννα Μαρία Τριφύλλη, ενώ το ασημένιο φόρεσαν στο στήθος οι Μαρία Γεωργοπούλου (54κ.) και Ιωάννα Κάντζαρη (57κ.). Ο Βελής Ρέμος (54κ.) και η Ελένη Χολίδη (52κ. Νεανίδων) συμπλήρωσαν το παζλ των επιτυχιών, καθώς κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο.

Στους σημερινούς τελικούς θα αγωνιστούν οι: Κώστας Σαρηγιαννίδης (50κ.), Γιώργος Πλέας (57κ.), Βασίλης Τοπαλος (60κ.), Λευτέρης Τσεβρενίδης (75κ.), Ζαχαρίας Λαγούδης (71κ.) και Μιχάλης Τσαμαλίδης (86κ.), με την ευχή όλων να ανέβουν στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου.

Αναμφίβολα τα 11 μετάλλια που έχει κατακτήσει η Ελλάδα στο διεθνές τουρνουά αποτελεί τεράστια επιτυχία και αποδεικνύει ότι το μέλλον του αθλήματος είναι ευοίωνο.

in.gr
28 Φεβρουαρίου 2022, 10:35

Δεν υπάρχουν σχόλια