Header Ads

Πρωτοσέλιδο άρθρο του «Κορίνθιου» Φ.1778

ΜΕ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ


Ο «Κορίνθιος»


ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ και Πολιτικοί δολοφόνοι… 


Παραξενεύτηκαν προ διετίας κάποιοι αναγνώστες της “Φωνής μας” από την είδηση ότι οι μετανάστες στο Λουξεμβούργο κατέχουν το 40% του πληθυσμού. Δηλαδή τι νομίζουν ότι στην Ελλάδα οι νόμιμοι και οι παράνομοι είναι λιγότεροι τηρουμένων των αναλογιών και τη μαζική, αθρόα προσέλευση; Σοβαρές πηγές πληροφόρησης μιλάνε πως οι Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα κατέχουν τα τρία εκατομμύρια, αν δεν τα έχουν ξεπεράσει στο γηγενή πληθυσμό δέκα εκατομμυρίων, δηλαδή περί το 30%, που συνεχώς και καθημερινά αυξάνεται το ποσοστό τους, χάρη στα ανύπαρκτα μέτρα των Κυβερνήσεων, που γκρέμισαν ό,τι καλό και ασφαλές προϋπήρχε.

Το Δημογραφικό πρόβλημα της Ελλάδας είναι γνωστό ότι πάει από το κακό στο χειρότερο, χωρίς έστω και μία Κυβέρνηση να έδωσε τη σημασία, που του αξίζει. Ο πληθυσμός γηράσκει, οι ηλικίες δεν ανανεώνονται, οι γεννήσεις δεν καλύπτουν καν τους θανάτους και από αυτές δεν μπορείς να βγάλεις άκρη. Στα κρατικά Νοσοκομεία γεννούν οι αλλοδαπές Μουσουλμάνες και οι Αθίγγανοι.

Γέννες από τις υπόλοιπες Ελληνίδες είναι σπάνιες. Οι Ελληνίδες δε, που αποκτούν παιδιά, επαφίενται στο πρώτο, βία στο δεύτερο παιδί. Ο εκτιμώμενος πληθυσμός στην Ελλάδα το 2001 ήταν 10,836 εκατ., το 2011 ήταν 11,123 εκατ., αύξηση που οφείλεται σε μεγάλο ποσοστό στη μετανάστευση τη συγκεκριμένη δεκαετία, ενώ το 2021 διαμορφώθηκε στα 10,679 εκατ.

Μία σειρά ενεργειών Ελληνικών Κυβερνήσεων έδρασε κατά το παρελθόν και συνεχίζουν μέχρι των ημερών μας εχθρικά κατά του θεσμού της Οικογένειας. Η δήθεν απελευθέρωση της γυναίκας, το Γυναικείο Κίνημα, η αποποινικοποίηση των αμβλώσεων, η στοχοποίηση των Πολύτεκνων Οικογενειών με την κατάργηση κινήτρων που είχαν θεσπιστεί παλαιότερα, και ιδιαίτερα η Οικονομική κρίση, έχουν συμβάλλει στη μείωση του πληθυσμού της χώρας.

Το “Δόγμα Κίσινγκερ περί αποπληθυσμού της Γης” και ο Έλεγχος των Γεννήσεων έδρασαν και δρουν σε βάρος του Ελληνικού Έθνους και υπέρ του μουσουλμανικού στοιχείου. Γεγονός είναι πως η οικονομική κρίση σπρώχνει ολοένα και περισσότερα ζευγάρια στην απόφαση να θέσουν τέλος σε μια εγκυμοσύνη. Τα στοιχεία, που δίνει στη δημοσιότητα το Τμήμα της Μαιευτικής Γυναικολογίας στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης είναι αποκαρδιωτικά, αφού γίνονται 85.000 αμβλώσεις κάθε χρόνο στην Ελλάδα με κύρια αιτία την οικονομική κρίση. Το χειρότερο είναι πως το 25% από αυτές γίνεται από νεαρά κορίτσια με αποτέλεσμα Ψυχοσωματικά προβλήματα. Θα πάψουν καμιά φορά να δολοφονούν την Ελλάδα οι Κυβερνώντες και οι υπόλοιποι πολιτικοί, που τους ανέχονται χωρίς διαμαρτυρία;;

Ο «Κορίνθιος»


Δεν υπάρχουν σχόλια