Header Ads

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΜΑΡΙΛΕΝΑΣ ΣΟΥΚΟΥΛΗ - ΒΙΛΙΑΛΗ φ.1761

Μαριλένα Σούκουλη – Βιλιάλη 
Σύμβουλος Πρωθυπουργού 
Ισχυρή Ελλάδα

  


Η στρατηγική συμφωνία μεταξύ Ελλάδας και Γαλλίας αποτελεί ένα ακόμα βήμα γεωστρατηγικής ισχυροποίησης της χώρας μας. Η ενίσχυση της αποτρεπτικής μας δύναμης αποτελούσε προεκλογική μας δέσμευση που γίνεται πράξη με στόχο την προστασία της εδαφικής μας κυριαρχίας και των κυριαρχικων μας δικαιωμάτων.

Παράλληλα οι ισχυρές ένοπλες δυνάμεις προσφέρουν την γεωπολιτική σταθερότητα προκειμένου να προχωρήσουμε απρόσκοπτα την αναπτυξιακή διαδικασία για την αναγέννηση της χώρας. Η Γαλλία σταθερά στο πλευρό των ελληνικών δικαίων αποδεικνύει τον ηγετικό της ρόλο στην περιοχή και σε συμμαχία με την χώρα μας προχωράμε στην στρατηγική αυτονομία της Ευρώπης. Το μύνημα μας είναι σταθερό και καθαρό. Η δημιουργία της Ισχυρής Ελλάδας , σε μια ισχυρή Ευρώπη.

* Συνεχίζω να βρίσκομαι δίπλα στους πολίτες και στα προβλήματα τους. Μέλημα μου είναι να μεταφέρω στους αρμόδιους φορείς την πραγματική εικόνα των αναγκών τους ώστε να βρεθούν αποτελεσματικές λύσεις. Αυτός είναι ο ορθός δρόμος για την καλλιέργεια εμπιστοσύνης με την κοινωνία 
** Πολλά συγχαρητήρια στην Ένωση Φίλων Αρχαιολογικου Μουσείου Περαχώρας για την χθεσινή Εκδήλωση στο πλαίσιο των επετειακών εορτασμών για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση με θέμα «Θρησκευτικά μνημεία της Χερσονήσου της Περαχωρας - Τόποι ορθοδοξίας, εθνικών αγώνων και πολιτισμού» . Θερμές ευχαριστίες και στους ομιλητές Μαρία Αγρεβη, Κλειώ Παπαζογλου και Νικόλαο Γεωργίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια