Header Ads

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ «ΚΟΡΙΝΘΙΟΥ» φ.1759


ΜΕ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ


Ο «Κορίνθιος»


Το Δόγμα Οζάλ εφαρμόζεται σε βάρος της Ελλάδος...


Εκρηκτικές διατάσεις έχει λάβει το ζήτημα της εισροής παράνομων μεταναστών στην χώρα μας σύμφωνα με τα επίσημα δεδομένα, αλλά και τα ανεπίσημα, που πολλές φορές απηχούν την πραγματικότητα. Έχουν καταφέρει οι άσπονδοι φίλοι μας οι Ευρωπαίοι να μας βάλλουν τα δυό πόδια σ΄ένα παπούτσι με τις δηλώσεις τους, τις οδηγίες, τις επιπλήξεις υποκινούμενοι από την ασίγαστη τουρκική προπαγάνδα, να μετατρέψουν την Ελλάδα σαν ένα χωνευτήρι ψυχών, αφού κλείσαν τις διόδους από βορράν εξόδου των λαθρομεταναστών προς τις υπόλοιπες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Μιλάμε για μια έξαρση, η οποία είχε προαναγγελθεί από πολιτικούς παράγοντες της προηγούμενων Κυβερνήσεων αμέσως μετά τα πρώτα μέτρα για τους λαθρομετανάστες, που έλαβε η Κυβέρνηση του Αλ. Τσίπρα, δια του αρμόδιου τότε Αναπληρωτή Υπουργού Γιάννη Πανούση. Μόνο επίσημη και ονομαστική πρόσκληση δεν έκανε στον τρίτο κόσμο του Ισλάμ, που κατέκλυσε την χώρα μας με τις ανοικτές «κρατήσεις» λαθρομεταναστών.

Επίσημες πληροφορίες ανέφεραν ότι στην Τουρκία βρίσκονται 2,5 εκατομμύρια Σύριοι πρόσφυγες και οι μισοί από αυτούς είναι στα παράλια, ενώ πρόσφατα προέκυψε και η πλευρά του Αφγανιστάν.. Στην Ιορδανία βρίσκονται 1,2 εκατομμύρια πρόσφυγες και συνολικά στα παράλια της Μεσογείου 4,5 εκατομμύρια».

Το σχέδιο της Ελληνικής Κυβέρνησης ότι οι πρόσφυγες «πρέπει να πάνε προς όλες τις χώρες της Ευρώπης με διαδικασίες φαστ – τράκ να βγάλουν 3μηνες άδειες παραμονής για να πάνε σε όποια χώρα επιθυμούν, ώστε να μη γίνει η χώρα μας θέατρο μαζικής μετάβασης των εκατοντάδων χιλιάδων προσφύγων, κινήθηκε αρχικά προς την ορθή κατεύθυνση.

Δεν είδαμε όμως να υλοποιείται και ήδη βιώνουμε την Ειρηνική Κατάληψη της Ελλάδας, αφού η προηγούμενη δικομματική Κυβέρνηση Τσίπρα τα έδωσε όλα στο «Σύστημα» που προωθεί την αποεθνοποίηση των κρατών..

Το Δόγμα Οζάλ, ο οποίος είχε ισχυρισθεί παλαιότερα τα “Περί Διάλυσης της Εθνολογικής και Κοινωνικής συνοχής. Της Ελλάδος”, βρίσκεται από ετών σε πλήρη εφαρμογή. Πρόκειται για εφαρμογή στην πράξη του δόγματος Οζάλ, ότι «δεν χρειάζεται να κάνουμε πόλεμο με τους Έλληνες, αφού αρκεί να τους στείλουμε μερικά εκατομμύρια από εδώ μεριά και να τελειώνουμε μ’ αυτούς». Το βαθύ τουρκικό κράτος έχει άλλωστε ιστορική ειδίκευση σε κάθε τύπου εθνοκαθάρσεις. Πότε με ομαδικές εκτελέσεις, άλλοτε με εκτοπίσεις Λαών και σήμερα με την πιο δόλια παρεμβολή στα εσωτερικά ενός γειτονικού Κράτους. Τουλάχιστον δεκάδες πλωτά και φουσκωτά μέσα καθημερινά προσπαθούν και στην συντριπτική πλειοψηφία τους καταφέρνουν να περάσουν από τις τουρκικές ακτές ή τον Έβρο στα ελληνικά χωρικά ύδατα και εδάφη, μεταφέροντας εκατοντάδες μουσουλμάνους λαθρομετανάστες στην ελληνική επικράτεια.

Δυστυχώς, το Ελληνικό πολιτικό κατεστημένο, παρεμβαίνει σήμερα με τις εξελεγκτικές επιτροπές μόνο για προβλήματα, που άπτονται της Οικονομίας, χωρίς να αγγίζει περιπτώσεις Εθνικών εγκλημάτων όπως είναι αυτό της αποδοχής Συνθήκης Σέγκεν και Δουβλίνου. Αν θέλει η Κυβέρνηση Κυρ. Μητσοτάκη να προστατέψει πραγματικά τη χώρα, εδώ και τώρα να προβεί σε μονομερή καταγγελία των παραπάνω συνθηκών, για τις οποίες δεν ρωτήθηκε ποτέ ο Ελληνικός Λαός και να βάλλει φρένο στις ξενοκίνητες ΜΚΟ... Το κακό παράγινε με την υπομονή του Λαού και την «εμφύτευση» ανοικτών δομών μεταναστών, όπως στην Κόρινθο, ακόμα και στα βόρεια σύνορά μας… 

Ο « ΚΟΡΙΝΘΙΟΣ»

Δεν υπάρχουν σχόλια