Header Ads

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΙΚ.-Μ. ΠΑΠΑΚΥΡΙΑΚΟΥ Φ.1758

Βραχάτι: Αρίστευσε στις Πανελλήνιες και θα φοιτά στη Νομική – Η απώλεια του πατέρα της λίγες μέρες πριν τις εξετάσεις και το συγκινητικά λόγια της μητέρας της για την μεγάλη επιτυχία

    


27 Αυγ, 2021 ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ-ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΚΥΡΙΑΚΟΥ: Αρίστευσε στις Πανελλήνιες και θα φοιτά στη Νομική – Η απώλεια του πατέρα της λίγες μέρες πριν τις εξετάσεις και το συγκινητικά λόγια της μητέρας της για την μεγάλη επιτυχία.

Μεγάλη επιτυχία για την Αικατερίνη – Μαρία Παπακυριακου.

Η μαθήτρια της Γ’ Λυκείου από το Βραχάτι, αρίστευσε στις πανελλαδικές εξετάσεις και πλέον θα φοιτά στο τμήμα της Νομικής, στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης. Αξίζει να αναφερθεί, πως η 18χρονη είχε χάσει λίγες ημέρες πριν την έναρξη των γραπτών εξετάσεων, τον αγαπημένο της πατέρα. Μέσα απ’ αυτή την μεγάλη απώλεια, η ίδια βρήκε το σθένος και κατάφερε, όχι μόνο να συμμετάσχει στις Πανελλαδικές, αλλά και να πετύχει την εισαγωγή της στο τμήμα της Νομικής.

Συγκινητικά είναι τα λόγια της μητέρας της: 

Η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΟΥ ΚΟΡΗ, ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΚΥΡΙΑΚΟΥ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΒΡΑΧΑΤΙΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΗ ΝΟΜΙΚΗ ΔΠΘ . ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΤΗΚΕ ΗΤΑΝ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΕΧΟΝΤΑΣ ΧΑΣΕΙ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ.ΑΞΙΖΕΙ ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑ ΣΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΤΗΣ ΞΕΚΙΝΗΜΑ.

Ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία!


Δεν υπάρχουν σχόλια