Header Ads

Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ φ.1752

Η δολοφονία της οικογένειας!

  

Από τον ΝΙΚΟ ΤΑΜΟΥΡΙΔΗ*


Ο εθνικός και κοινωνικός μηδενιστής ΣΥΡΙΖΑ κατέθεσε πρόσφατα σχέδιο νόμου για «τον πολιτικό γάμο και την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια»! Δεν έφτανε το λεγόμενο «σύμφωνο συμβίωσης» των ομοφύλων, που έφερε λίγο πριν από το τέλος του «έτους της εθνικής ντροπής 2015» και που ψηφίστηκε από το μείζον των βουλευτών της Βουλής των Ελλήνων, επιφέροντας καίριο πλήγμα κατά του ιερού θεσμού της ελληνικής οικογένειας, τώρα επιδιώκει να διαλύσει παντελώς τον θεσμό αυτόν! Δεν αρκεί η «παρά φύσιν» ένωση ανθρώπων ή και η αλλαγή φύλου (!) που επίσης έχουν ανερυθρίαστα νομοθετήσει ανατρέποντας τη φύση, τώρα θέλουν να μεγαλώνουν παιδιά σε αφύσικο οικογενειακό περιβάλλον, με ό,τι μπορεί να σημαίνει αυτό για την ανατροφή τους και τις οικογένειες που αυτά θα δημιουργήσουν στο μέλλον.

Αμέσως μετά, με περισσό ζήλο και ουσιαστικά επικροτώντας την πολιτική ΣΥΡΙΖΑ, ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της Ν.Δ. Κ. Μητσοτάκης συναντήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου με τον πρόεδρο και τα μέλη της Επιτροπής για την Εθνική Στρατηγική Ισότητας των ΛΟΑΤΚΙ+! (Θαυμάστε πρόοδο, ενώ δεν έχουμε Εθνική Στρατηγική για τα μείζονα εθνικά θέματα.) Επιπλέον συνυπέγραψε σχετική επιστολή με άλλους Ευρωπαίους ηγέτες, υποστηρίζοντας τη διαφορετικότητα και την ισότητα τους.

Έκανε δε και δηλώσεις περί διαχωρισμών, κοινωνικού αποκλεισμού, μίσους, μισαλλοδοξίας και διακρίσεων εις βάρος τους (αλήθεια, πού τα είδε όλα αυτά στη χριστιανική Ελλάδα που σέβεται και αγαπά κάθε άνθρωπο;).

Βλέπουμε, λοιπόν, ένα συνονθύλευμα πολιτικών αποτελούμενο από δήθεν προοδευτικούς, εθνομηδενιστές, δειλούς, άθεους και απάτριδες να εκτελούν, όπως φαίνεται, τα καθήκοντα τους απέναντι στους ξένους πάτρωνες τους διαλύοντας την ελληνική οικογένεια! Ήδη έχουν διαλύσει την κοινωνική συνοχή της αείποτε ελληνορθόδοξης Ελλάδας με τις εκατοντάδες χιλιάδες παράνομους μετανάστες, οπαδούς του Ισλάμ, με τους οποίους εποικίζουν παρανόμως την ιερή χώρα μας!

ΙΙροσωπικά τάσσομαι απέναντι με όλη μου τη δύναμη και διαφωνώ απόλυτα με όλη αυτή τη «ΛΟΑΤΚΙ-λα-γνία». Για έναν πολύ απλό και λογικό λόγο:

-Είναι δεδομένο (και όποιος δεν το δέχεται είναι κοινωνικά και επιστημονικά τυφλός) ότι οι «ιδιαιτερότητες» των ομοφύλων είναι «παρά φύσιν», αφού η φύση έχει ως αρχές της την ισορροπία και τη διαιώνιση των ειδών και αυτές οι αρχές έχουν αποτυπωθεί στο σώμα των ανθρώπων και των ζώων με τις διαφορές κάθε φύλου και έχουν ενσωματωθεί στην κοινωνική ζωή με τη συνεύρεση ανθρώπων διαφορετικού φύλου.

-Επιπλέον, κατά τον Αριστοτέλη, επιδίωξη της ζωής του ανθρώπου είναι η ευτυχία, η οποία επιτυγχάνεται διά των αρετών. Η απόκτηση των αρετών προϋποθέτει φύση κανονική, μάθηση σωστή και άσκηση επίμονη και μακροχρόνια.

Δεν μπορεί λοιπόν κάποιοι με την πολιτική τους δύναμη, αδιαφορώντας για τη φυσική τάξη, να θέλουν να επιβάλουν ως «κατά φύση» το «παρά φύσιν», ως κανονικό το ακανόνιστο, ως ομαλό το ανώμαλο, ως ίσιο το στραβό, ως ευθεία την τεθλασμένη.

Ας ζει καθείς όπως και με όποιον θέλει, το σέβομαι, ας κάνει όποιες επιλογές του, το δέχομαι, χωρίς όμως να προκαλεί, κανείς δεν το απαγορεύει ούτε το μάχεται. Γιατί όμως αυτό να γίνεται επίσημα, με κρατική νομοθέτηση, ξεπερνώντας τα όρια, παραβαίνοντας τους φυσικούς νόμους και διαλύοντας την έννοια της οικογένειας, που είναι η κοινή ζωή ενός άνδρα και μιας γυναίκας με σκοπό την ηθική τους τελείωση, την από κοινού αντιμετώπιση των πάσης φύσεως θεμάτων και τη διαιώνιση του είδους;

Γιατί θα πρέπει η Πολιτεία να λέει ΝΑΙ σε οποιοδήποτε αίτημα ισχνών μειονοτήτων, παραβιάζοντας τα δικαιώματα των συντριπτικών πλειονοτήτων; Ακόμη κι αν θεωρεί ότι είναι θέμα σεβασμού της «διαφορετικότητας», γιατί να πει «ναι»; Υπάρχει και το ΟΧΙ της αγάπης!

Γιατί να υπακούει η Ελλάδα σε κάθε ξενόφερτη οδηγία ή κάθε ύπουλη εντολή από τους εντολείς της Δύσης, της Ευρώπης;

Αλλά, ποιας Δύσης;

Ποιας Ευρώπης; Της κόρης της Υβρεως; Της οικτρά αποτυχημένης πολυπολιτισμικότητας; Του ψευδεπίγραφου ουμανισμού; Της σύγχρονης οικονομικής και κοινωνικής γκιλοτίνας; Αυτής που νομιμοποιεί την παιδοφιλία και την κτηνοβασία και κάθε είδους ανωμαλία στο πλαίσιο δήθεν της ιδιωτικής ελευθερίας; Ποιας ελευθερίας; Αυτής που μας έχουν ήδη αυταρχικά στερήσει και ετοιμάζονται σε λίγο μέσω της κάρτας του πολίτη και των πολυδιαφημισμένων «τσιμπημάτων» να μας μεταμορφώσουν σε «μαρκαρισμένα» ζώα;

ΑΣ ΔΟΥΜΕ λοιπόν κατάματα την αλήθεια. Θέλουν να μας διαλύσουν τελείως! Η πατρίδα μας δέχεται έναν ανηλεή πόλεμο από τους σύγχρονους βάρβαρους με την ανοχή και τη συνενοχή των ντόπιων εντολοδόχων τους. Ο βασικός στόχος τους είναι η ελληνορθόδοξη ταυτότητα μας. Αφού χτύπησαν και διέλυσαν την πολιτική, την οικονομία και την κοινωνική συνοχή, τώρα δολοφονούν τον ιερό πυλώνα της δόμησης του ελληνορθόδοξου χαρακτήρα, την ευλογημένη ελληνική οικογένεια.

Αντιστεκόμαστε στη μηδενιστική αυτή λαίλαπα με κάθε τρόπο και με όλες μας τις δυνάμεις!

* Ο κ. Ταμουρίδης Νίκος Αντιστράτηγος (ε.α), επίτιμος Α’ υπαρχηγός ΓΕΣ. Αντιπρόεδρος ΔΕ Ελεύθερης Πατρίδας


Δεν υπάρχουν σχόλια