Header Ads

ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ FACEBOOK φ.1738

ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ
facebook

Κυριάκος Κόκκινος
Δικηγόρος - Coach







Κυριάκος Κόκκινος 26 Μαρτίου στις 9:33 μ.μ . •
Φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους!
Πρόσκληση για εθνική απομόνωση, απαξίωση και αυστηρό μποϊκοτάζ όλων των προσκυνημένων!

 

Γιορτάζοντας τα 200 χρόνια αγώνων από το 1821, επιβεβαιώνεται ότι η επανάσταση προφανέστατα δεν έχει ολοκληρωθεί κι η Ελλάδα δεν έχει καταφέρει να είναι μία πολιτεία ελεύθερη και ανεξάρτητη. Αντίθετα μέσα στην τελευταία δεκαετία επισφράγισε για μία ακόμη εκατονταετία την εκ νέου υποδούλωσή της στις ίδιες δυνάμεις, που από τότε την έλεγχαν, διορίζοντας και τους εδώ εντολοδόχους τους, εφαρμόζοντας ένα καθεστώς αντιπροσωπευτικής απολυταρχίας, που ονόμασαν κατ’ ευφημισμό δημοκρατία!

Αποδελτιώνω τη λίστα της ντροπής της 25ης Μαρτίου 2021, που για εμένα πέρασε μέσα σε ντροπή, ενδοσκόπηση και ενεργητική παρατήρηση κι επανοργάνωση:

Η Ελληνική Κυβέρνηση, η Προεδρία της Δημοκρατίας κι η Επιτροπή 21, δεν κατάφεραν - επειδή δεν θέλησαν - να επιτύχουν τη διεθνή εκπροσώπηση και προβολή της εθνικής μας επετείου, που της άρμοζε, με την παρουσία ηγετών, προσωπικοτήτων και απλών ανθρώπων με ιδιαίτερο συμβολισμό. Μόνον ο Πρωθυπουργός της Ρωσίας, η Υπουργός Άμυνας της Γαλλίας κι ο Διάδοχος του Ηνωμένου Βασιλείου. Δηλαδή η συμβολική εκπροσώπηση των μεγάλων δυνάμεων Ρωσίας, Γαλλίας και Αγγλίας, που ανεμίχθησαν στην Ελληνική επανάσταση, με συμπτωματικά ωφέλιμο τρόπο και εν τη ουσία για να την ελέγξουν, χειραγωγώντας την, στήνοντας το νέο κομματισμό, ακόμη και αναμιγνυόμενες στη δολοφονία του πρώτου μας Κυβερνήτη Καποδίστρια. Και μόνον αυτός ο συμβολισμός, θα έπρεπε να αποτρέψει τον περιορισμό της ξένης εκπροσώπησης στις τρεις αυτές χώρες.

Γιατί αυτές, μαζί με την Πρωσία και Αυστρία, με τους εκβιασμούς τους, πέτυχαν να οδηγήσουν στην ίδρυση ενός κράτους μαριονέτα, ελάχιστα ελεύθερου, καθόλου αυτόνομου, μη αντιπροσωπεύοντος το λαό του, τα οράματά του, μη συστοιχίζοντος με τα έργα του, τα αληθή αίτια του αιματηρού αγώνα του λαού μας, καθόλου εκφράζοντος το μεγάλο πολυχιλιετή πολιτισμό και κοινοτισμό του, θνησιγενούς κι απολυταρχικού, όπως το πολιτικό υπόδειγμα που εφάρμοζαν κι ενέπνεε τις δυνάμεις αυτές.

Καμμία ειδική συμβολική παρουσία, απογόνων των αγωνιστών της επανάστασης και του πρώτου μας κυβερνήτη, ούτε φιλελληνικών ομάδων και χωρών!

Αποτέλεσμα η παρουσία στην παρέλαση μόνον επιλεγμένων αξιωματούχων της Ελληνικής κυβέρνησης του προτεκτοράτου ΕΛΛΑΣ, παρουσία εκπροσώπων των μεγάλων δυνάμεων, που συμβολικά την ελέγχουν έκτοτε, πλην της Γερμανίας, η οποία αρνήθηκε όχι μόνον να στείλει εκπρόσωπό της, ως διάδοχος της αντίπαλης της επανάστασης Πρωσίας, αλλά δεν έστειλε καν έναν απλό επετειακό μήνυμα στα πλαίσια της περιβόητης ευρωπαϊκής αλληλεγγύης!!! Την ίδια ώρα πάλευε με νύχια και με δόντια να βοηθήσει τη Τουρκία στην ευρωπαϊκή σύνοδο κορυφής, το οποίο πέτυχε στέλνοντας στον Ερντογάν κι ένα μήνυμα αποθράσυνσης, εκφράζοντάς του την ευγνωμοσύνη της για τον περιορισμό των προκλήσεών του στην Ανατολική Μεσόγειο!!!

2. Οι λοιποί εκπρόσωποι της Ελληνικής Πολιτείας, παραστάθηκαν στην παρέλαση βαριεστημένα και διεκπεραιωτικά, όπως η γλώσσα του σώματος και τα σχετικά μηνύματά τους, διατράνωσαν.

Απλά η εορτή αυτή δεν τους συγκινούσε, δεν μιλούσε στην ψυχή τους, αφού δεν ταυτίζονται με την ψυχή της επανάστασης, τους αγωνιστές μας, αλλά με τους πολιτικούς απογόνους της κάστας των πολιτικών κηφήνων, του Μαυροκορδάτου, Κωλέττη και Κουντουριώτη. Ενδεικτική η άρνηση της ΠτΔ να ανοίξει τον παραδοσιακό διάλογο και απαντήσει στο συγκινητικό μήνυμα του πιλότου της πολεμικής αεροπορίας μας και τα συνήθη, ξύλινα και ανούσια λόγια, για είσοδο στη νεωτερικότητα και άλλα τέτοια κενά ουσιαστικού περιεχομένου λόγια, που δεν άγγιξαν κανέναν Έλληνα.

Οι Έλληνες εξακολουθούν να στερούνται εθνικών ηγεσιών, αλλά από την άλλη διαθέτουν και τις ηγεσίες, που τους αρμόζουν , αφού οι ίδιοι τους επιτρέπουν να υφίστανται.

3. Μεγάλος απών του εορτασμού ο οικοδεσπότης, ο «ιδιοκτήτης» της γιορτής, ο υποτιθέμενος κυρίαρχος Ελληνικός λαός, αυτός που οι εθελόδουλες κυβερνήσεις φοβούνται κι επί 200 χρόνια αντιπαλεύουν, όπως εύστοχα καταθέτει ο καθηγητής Γιώργος Κοντογεώργης. Ωστόσο δεν άκουσα καμμία διαμαρτυρία εκ μέρους του ίδιου του λαού, που ως αποτέλεσμα της χείριστης παιδείας του, μια χαρά βολεύτηκε με άραγμα και τηλεόραση!!!

4. Προκλητικά τα μεγάλα συστημικά τηλεοπτικά κανάλια Star, Alpha και Ant, την ώρα της ζωντανής μετάδοσης της στρατιωτικής παρέλασης δεν μετέδωσαν ούτε καν στιγμιότυπά της, αποδεικνύοντας τον καταστροφικό ρόλο τους, την ιδεολογική τους τοποθέτηση απέναντι από το έθνος και την εργολαβική υλοποίηση του διεθνούς σχεδιασμού απεθνικοποίησης και αφελλήνισης του λαού μας.

Παράλληλα, όλες αυτές τις ημέρες, οι Έλληνες συνέχισαν να βυθίζονται βαθύτερα στο τέλμα τους, παρακολουθώντας σκουπίδια και τίποτα σχετικό με την επανάσταση, τίποτα για να αισθανθούν υπερήφανοι, να συνδεθούν με την υπέροχη ιστορική τους συνέχεια, με τις ζωογόνες ρίζες τους, γιατί γνωρίζουν οι αντίπαλοι ότι αν αυτό συμβεί είναι ικανοί να επαναλάβουν τον τιτάνιο άθλο τους και να αποτινάξουν το συνεχιζόμενο και πλέον ακόμη πιο αφανή ζυγό τους! Και δεν πρόκειται να δουν τίποτα σχετικά, αφού το καθεστώς κι οι επιχειρηματικοί του εταίροι, βρίσκονται απέναντί του κι είναι αυτοί που του στερούν την ελευθερία και θέλουν να τον διατηρούν άβουλο, παθητικό και αποσβολωμένο!

5. Τέλος ελάχιστοι Έλληνες έστερξαν στις προσκλήσεις φυσικής παρουσίας σε αυτοοργανούμενες εκδηλώσεις μνήμης σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας, με μικρότερη παρουσία σε αυτήν της Αθήνας. Η ζημιά έχει δυστυχώς πάρει πανδημικές διαστάσεις και μπορεί να σωθούμε από τον όποιο κοροναϊό, αλλά καθόλου βέβαιο είναι ότι θα επιβιώσουμε ως έθνος της πολιτισμικής ένδειας κι επιβουλής, που μας έχει καταστήσει παθητικούς θεατές του σαπίσματός μας.

Ποιό είναι το μήνυμα αισιοδοξίας;

Όπως και τότε λίγοι και σήμερα θα κάνουν το έργο!

Καθένας προσφέροντας αυτό, που δύναται και μπορεί.

Ήδη η Φιλική Εταιρεία επανασυστήνεται, αφανώς, για να μην μπορεί να πολεμηθεί, μέσα στα έγκατα της κοινωνίας, σιωπηλά και σταθερά, ξαναχτίζει τα τείχη της Ελληνικής μας γης, πρώτα στο σώμα, στις ψυχές και στο νου και μετά εμπράκτως στις μεταξύ μας σχέσεις, μέχρις ότου κατορθωθεί η ποθούμενη υπέρβαση, που θα αποτελέσει κι ένα εξελικτικό άλμα για όλη την ανθρωπότητα, αν αυτή θέλει να επιβιώσει ανθρώπινα!

Ξέρετε, όσοι διαβάζετε, τα πρώτα βήματα, που οφείλετε στους εαυτούς σας.

Μποϊκοτάζ στους δολιοφθορείς του Ελληνισμού, δεν ξανανοίγετε τα σάπια τηλεοπτικά κανάλια, δεν ενισχύετε με κανέναν τρόπο τα διαλυτικά κόμματα και τους απόλυτα εξαρτημένους από ξένους παράγοντες πολιτικούς, που είναι και οι πλέον προβεβλημένοι, διαδίδετε τα θετικά μηνύματα και συνδέεστε έμπρακτα και όχι μόνον διαδικτυακά με τους ομοίους, συμμετέχοντας σε δράσεις, εκπαιδεύσεις, συναντήσεις, αλληλοσυμπαραστάσεις, επιμορφώσεις, διαμαρτυρίες και πάσης φύσεως πολιτικές και κοινωνικές νόμιμες δράσεις, στα πλαίσια της κοινοτικής Ελληνικής μας ιδιοπροσωπείας και εκεί θα με βρείτε κι εμένα, ως έναν των ΟΜΟΙΩΝ αυτών, τοις κείνων ρήμασι πειθόμενο!

Κυριάκος Κόκκινος 
Δικηγόρος - Διαπραγματευτής - Coach 
Πρόεδρος της Κίνησης Οργανικότητας ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΣ 
Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Ελλήνων Βατραχανθρώπων

Δεν υπάρχουν σχόλια