Header Ads

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΜΑΡΙΛΕΝΑΣ ΣΟΥΚΟΥΛΗ - ΒΙΛΙΑΛΗ Φ.1739

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΜΑΡΙΛΕΝΑΣ ΣΟΥΚΟΥΛΗ-ΒΙΛΙΑΛΗ
  


ΔΗΛΩΣΗ

«Θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στα στελέχη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κορινθίας για την επιτυχή επιχείρηση στα Εξαμίλια Κορινθίας. Η ασφάλεια των πολιτών για την κυβέρνησή μας αποτελεί ύψιστη πολιτική προτεραιότητα από την αρχή της διακυβέρνησής μας. Η καταπολέμηση της παραβατικότητας και της εγκληματικότητας αποτελεί όρο ποιοτικής κοινωνικής διαβίωσης».




Συνάντηση εργασίας πραγματοποίησε η Αναπληρώτρια Κοινοβουλευτική Εκπρόσωπος ΝΔ-Βουλευτής Κορινθίας κα Μαριλένα Σούκουλη Βιλιάλη με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κο Σπήλιο Λιβανό , τον Υφυπουργό ΥΠΑΑΤ κο Ιωάννη Οικονόμου, τον Δήμαρχο Νεμέας κο Κωνσταντίνο Φρούσιο και τον πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Νεμέας κο Ιωάννη Μπεξή.

Συνάντηση Εργασίας με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κο Σπήλιο Λιβανό, τον Υφυπουργό ΥΠΑΑΤ κο Ιωάννη Οικονόμου, τον Δήμαρχο Νεμέας κο Φρούσιο Κωνσταντίνο και τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Νεμέας κο Μπεξή Ιωάννη πραγματοποίησε η Αναπληρώτρια Κοινοβουλευτική Εκπρόσωπος ΝΔ-Βουλευτής Κορινθίας κα Μαριλένα Σούκουλη-Βιλιάλη. Στο επίκεντρο της συζήτησής τους βρέθηκαν η εξέλιξη του προγράμματος αναδιάρθρωσης της μαύρης Κορινθιακής Σταφίδας, οι άξονες παρέμβασης της «απόσταξης κρίσης» και ο «πράσινος τρύγος» για την εξομάλυνση της αγοράς οίνου καθώς και η ενημέρωση για τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες της νέας Κοινής Αγροτικής Πολιτικής 2021 -2027. Μετά το πέρας της συνάντησης η κα Σούκουλη ευχαρίστησε θερμά τους Υπουργούς, τον Δήμαρχο καθώς και τον Πρόεδρο Νεμέας για την συνεργασία.




ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΑΡΙΛΕΝΑΣ ΣΟΥΚΟΥΛΗΒΙΛΙΑΛΗ ΣΤΙΣ ΠΛΗΓΕΙΣΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΓΕΤΟ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΚΟΥΤΑΛΑ ΚΑΙ ΣΠΑΘΟΒΟΥΝΙΟΥ

Επίσκεψη στις πληγείσες από τον παγετό κοινότητες Κουταλά και Σπαθοβουνίου πραγματοποίησε η Αναπληρώτρια Κοινοβουλευτική Εκπρόσωπος ΝΔ-Βουλευτής Κορινθίας κα Μαριλένα Σούκουλη Βιλιάλη. Η κα Σούκουλη είδε από κοντά τις ζημιές που προκάλεσε ο παγετός στα αμπέλια, στις πατάτες και στις ροδακινιές των αγροτών της περιοχής και δεσμεύτηκε πως θα ενημερώσει άμεσα τον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ κο Ανδρέα Λυκουρέντζο, ώστε να προχωρήσει με ταχύτητα η αποζημίωση των ζημιών.



ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΑΡΙΛΕΝΑΣ ΣΟΥΚΟΥΛΗ ΒΙΛΙΑΛΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ

Σειρά συναντήσεων στον Δήμο Σικυωνίων πραγματοποίησε η Αναπληρώτρια Κοινοβουλευτική Εκπρόσωπος ΝΔ-Βουλευτής Κορινθίας κα Μαριλένα Σούκουλη Βιλιάλη. Η κα Σούκουλη αφού συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Σικυωνίων κο Σπύρο Σταματόπουλο, επισκέφθηκε το Αστυνομικό Τμήμα και την Πυροσβεστική Υπηρεσία Κιάτου. Στη συνέχεια, κατά την επίσκεψή της στο Κέντρο Υγείας Κιάτου ενημερώθηκε από τον Διοικητή κο Νίκο Χρυσικό για την πρόοδο των εμβολιασμών, ενώ ακολούθησε η επίσκεψή της στο Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Κορινθίας. Η περιοδεία της ολοκληρώθηκε με την μετάβασή της στο συσκευαστήριο εσπεριδοειδών του κου Κωστόπουλου, που βρίσκεται στην Τραγάνα. Μετά το πέρας της περιοδείας της η κα Σούκουλη δήλωσε με ανάρτησή της «Η έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση αποτελεί προαπαιτούμενο για την ορθή επίλυση των προβλημάτων του Τόπου μας. Από την αρχή της βουλευτικής μου θητείας έχω δεσμευτεί ότι θα είμαι ενεργά παρούσα δίπλα στους πολίτες και στους αρμόδιους φορείς και αυτό συνεχίζω να πράττω με συνέπεια

Δεν υπάρχουν σχόλια