Header Ads

Η ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ «ΚΟΡΙΝΘΙΟΥ» φ.1738

ο «Κορίνθιος»


ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΞΑΣΤΕΡΑ

Υπάρχει προπαρασκευή 3ου Παγκοσμίου Πολέμου;


Εν μέσω της λεγόμενης «πανδημίας του κορωνοϊού» η γενικότερη διεθνής κατάσταση «βρωμάει μπαρούτι», κατά το κοινώς λεγόμενο. Παρακολουθώντας τη γενική κατάσταση από διαδικτυακές πηγές ελεύθερης πληροφόρησης, μου έρχονται στο νου κάποιες σκέψεις, τις οποίες κρίνω πως οφείλω να μοιραστώ μαζί σας, αγαπητοί αναγνώστες. Μου έρχονται στο νου κάποιες από τις προφητείες των Αγίων Πατροκοσμά και Παϊσίου, που ήταν καταχωνιασμένες στο πίσω μέρος του κεφαλιού μου. Κατ΄αρχάς επιθυμώ να ξεκαθαρίσω ένα θέμα. Δεν είμαι λάτρης των προφητειών, αλλά τα τελευταία χρόνια αρέσκομαι στο να επαναλαμβάνω τη μελέτη κάποιων από αυτές και να προσπαθώ να βγάλω συμπέρασμα.

Μέχρι σήμερα, πολλές από τις προφητείες των Αγίων, έχουν επαληθευθεί και αυτά που βιώνουμε σε συσχετισμό με την Αποκάλυψη του Ιωάννου, αποτελούν βασικό κίνητρο να συνεχίζω να εκτιμώ τη διαφαινόμενη κατάσταση. Χωρίς να διεκδικώ το απόλυτο του «καλού και αναμάρτητου Χριστιανού», πιστεύω με τον δικό μου τρόπο στην ύπαρξη του Τριαδικού Θεού και στο Λόγο του Θεανθρώπου Ιησού Χριστού, χωρίς να είμαι άνθρωπος «κατ εικόνα και καθ΄ ομοίωση». Έζησα μαζί σας τα συμβαίνοντα στον βόρειο τομέα πέριξ της σημερινής Ρωσίας, αλλά και της Ανατολικής Μεσογείου νοτίως της Κρήτης και ενθυμούμαι μέρος της προφητείας: «… Όταν θα ακούσετε να μιλάνε για 12 μίλια και εξαμίλια, ετοιμαστείτε για μεγάλο πόλεμο. Αν ο πόλεμος θα αρχίσει από βορρά θα είναι πιο καλύτερα για την Ελλάδα, αν αρχίσει από νότο, θα είναι πιο χειρότερα…».

Και εκεί, που περίμενα με αγωνία να αρχίσει κάτι από το νότο, διαβάζω ότι: «… ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι υπέγραψε κήρυξη πολέμου εναντίον της Ρωσίας στις 24 Μαρτίου με το Διάταγμα 117/2021 και δεν θα διαβάσετε τίποτα σχετικά με αυτό στα ελεγχόμενα μέσα ενημέρωσης.

Βασικά, αυτό το διάταγμα καθιστά επίσημη την απόφαση της Ουκρανίας να ανακαταλάβει την Κριμαία από τη Ρωσία. Φυσικά, οι Ρώσοι δεν θα παραδώσουν ποτέ πρόθυμα την Κριμαία επειδή θεωρούν ότι είναι ρωσικό έδαφος και έτσι η Ουκρανία θα πρέπει ουσιαστικά να κηρύξει πόλεμο κατά της Ρωσίας. Ο Ζελένσκι δεν θα είχε υπογράψει ποτέ ένα τέτοιο έγγραφο χωρίς την έγκριση της κυβέρνησης Μπάιντεν - ΝΑΤΟ.

Μετά από αυτά, αρχίσαμε να βλέπουμε ρωσικές δυνάμεις να εισέρχονται στην Κριμαία και σε αυτονομιστικές περιοχές της ανατολικής Ουκρανίας με συγκλονιστικό ρυθμό…» Ιδού γιατί διαφαίνεται Γ΄ Π.

Πόλεμος. Είμαστε έτοιμοι για αυτό;





ΚΑΥΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ

Στον αέρα… τα διαβατήρια - πιστοποιητικά εμβολιασμού;


Στον αέρα… τα διαβατήρια-πιστοποιητικά εμβολιασμού! Ο Π.Ο.Υ δήλωσε δια εκπροσώπου του ότι δεν τα υποστηρίζει καθώς δεν τεκμαίρεται πως οι εμβολιασμένοι δεν μεταδίδουν τον ιό και γιατί θεσπίζουν διακρίσεις !!!! πιστοποιητικό εμβολιασμού. Ο ΠΟΥ αδειάζει την ελληνοισραηλινή πατέντα ψηφιακού πιστοποιητικού /διαβατηρίου.

Μια εκπρόσωπος του ΠΟΥ η Margaret Harris, δήλωσε πως ο ΠΟΥ δεν υποστηρίζει την χρήση αυτών των διαβατηρίων –πιστοποιητικό εμβολιασμού κατά COVID-19 – γιατί δεν ξέρουμε αν αυτοί που εμβολιάστηκαν κατά του ιού είναι πάντα σε θέση να μεταδώσουν τον ιό. Τότε τι έγκριση πήραν αυτά τα εμβόλια και που θα το μάθουν επί πτωμάτων;;Πιο πειραματικό δεν γίνεται…..Αυτή επικαλέστηκε τους προβληματισμούς της δικαιοσύνης ως έναν άλλο λόγο που ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας δεν έχει εγκρίνει ακόμη τη χρήση του.

Η Harris δήλωσε σε συνέντευξη τύπου στα Ηνωμένα έθνη: “Εμείς ως Π.Ο.Υ λέμε σε αυτό το στάδιο ότι δεν θέλουμε να υπολογίσουμε την εγκυρότητα του εμβολιασμού ως μια προϋπόθεση εισόδου κι εξόδου γιατί δεν είμαστε σίγουροι σε αυτό το στάδιο ότι το εμβόλιο εμποδίζει τη μετάδοση της μόλυνσης “ Reuters.

“Υπάρχουν όλα αυτά τα άλλα ζητήματα, εκτός από το ζήτημα της διάκρισης κατά ατόμων που δεν μπορούν να εμβολιαστούν για έναν ή τον άλλο λόγο », πρόσθεσε.(Δηλ, τους το λέει κατάμουτρα είστε ρατσιστές που θεσπίσατε τέτοια μέτρα.) Η Ελλάδα τα εγκαινίασε ήδη με το Ισραήλ θα πρέπει άμεσα ν΄αναθεωρήσει άμεσα αυτήν την πρακτική που στιγματίζει τη χώρα ως αντιδημοκρατική ρατσιστική, διακρίσεων, καταπάτησης Ανθρώπινων Δικαιωμάτων κι αποπροσανατολιστικής και προπαγαναδιστικής, αφού η προνομιακή μεταχείριση των εμβολιασμένων καταρρίπτεται, καθώς σύμφωνα και με ΠΟΥ δεν τεκμαίρεται ως τώρα ότι δεν μεταδίδουν τον ιό όποτε εκπίπτει το επιχείρημα για το οποίο θεσπίστηκαν...Eκ τούτου εκπίπτει και κάθε άλλη διάκριση εις βάρος των μη εμβολιασμένων και αν το καθεστώς προβεί η προβαίνει σε αυτές απλά ασκεί κατάχρηση εξουσίας αυθαιρεσίας.

Κι εδώ υπεισέρχονται εύλογα διάφορα καυτά ερωτήματα, που χρήζουν άμεσης απάντησης. Γιατί αυτή η επιμονή τους Έλληνα πρωθυπουργού στη θέσπιση διαβατηρίων ή πιστοποιητικών εμβολιασμού για ελεύθερη διακίνηση και συμμετοχή πολιτών στο δημόσιο γίγνεσθαι της χώρας;

Πού επιτέλους αποβλέπουν αυτά τα περιοριστικά και αντισυνταγματικά μέτρα; Πού μας πάνε και δεν το μαρτυράνε;

Δεν υπάρχουν σχόλια